Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-14, 07:38 PM   #576
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
呢個佢問題黎je

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 06:44 PM   #577
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
海怡半島間M記係咪22號執??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 10:29 PM   #578
ゆり

註冊日期: Nov 2004
大大隻字寫香芋麥旋風17號有

然後收銀大大聲同我講冇
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 10:32 PM   #579
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: ゆり 查看文章

然後收銀大大聲同我講冇
今日16號喎
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 10:52 PM   #580
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
未來人? (講笑)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 12:03 AM   #581
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: W!LL 查看文章
我係唔知佢裡面係點睇order執餐
响佐敦店叫麥芝蛋餐可以等成15分鐘先俾到我
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
所以我以後唔會幫襯呢間, 人地吉吉家做得好過你好多
葵興個間都係咁架…
所以我已經無再去買野食

明明夜晚9點幾無乜人食,叫個麥樂雞餐...
都可以等15分鐘…重要執錯給左個包,個陣好在堂食
即刻被我罵
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 12:41 AM   #582
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:

然後收銀大大聲同我講冇
你今日再去應該會有
因今日係17號

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 12:02 PM   #583
ゆり

死我真係當左尋日17號

雖則頭先去都話冇...(第二間)太早冇得賣?
由手機版發出

此篇文章於 07-17-14 12:21 PM 被 ゆり 編輯。
舊 07-17-14, 12:26 PM   #584
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: YALIU 查看文章
葵興個間都係咁架…
所以我已經無再去買野食

明明夜晚9點幾無乜人食,叫個麥樂雞餐...
都可以等15分鐘…重要執錯給左個包,個陣好在堂食
即刻被我罵
超級唔like呢種賣餐方式, 以前一手交錢一手交貨最好,

依家呢種, 表面上話新鮮做, 但我樓下嗰間有d時間係做晒d包, 一個疊一個

仲有就係亂, 我自己就試過takeout比過五,六次錯嘢, 有時比啱包, 但係唔係我要嗰個(我要走芝士)

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 01:01 PM   #585
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
金鐘中環個d繁忙時間 成座山咁堆晒係度,邊係即點即整丫

可樂都成堆裝定係度

舊 07-17-14, 01:39 PM   #586
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
唔鍾意叫號碼+1

講真我感覺上真係等耐左.

而且收銀同執野那個人會變成完全無溝通.
做成顧客有D特別要求會傳遞唔到.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 04:49 PM   #587
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
根本以前一手錢一手包最好最快,而家炒個牛河都快過佢執個餐,咁我駛鬼去麥記食呀,貪你快之嘛唔通貪你好食呀

舊 07-17-14, 09:11 PM   #588
ゆり

叫號碼其實好亂,試過買一個餐係少人既情況下等兩個字

仲有一個應該好耐之前買左包薯條既女人到我拎個餐走都未有

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
舊 07-17-14, 09:46 PM   #589
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
應該係比人拎走左啦
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 10:48 PM   #590
ゆり

引用:
作者: kimtch 查看文章
應該係比人拎走左啦
某次我叫兩個餐外賣都送左包細薯條

兩中一細

唔排除遲d有機會冇薯條(早餐冇薯餅試過一次
舊 07-18-14, 01:52 AM   #591
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:

終於試到香芋味 一般
由手機版發出
就係唔明佢地裡面執單可以執到超混亂
系統唔係應該跟次序出俾裡面執既咩
買小小野等鬼死咁耐, 完全無效率, 出黎d食物又唔係特別熱
吉吉家人多時唔會咁亂, 廚房出面d人仲要沖埋茶, 可能款式無咁多啦

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-14, 09:47 AM   #592
Eking

註冊日期: Feb 2006
好多時係整出黎次序混亂, 佢地係睇有乜野料先整邊樣, 就算出面D人跟次序執, 係唔出個飽就係唔出, 跟手唯有執第2個OREDR, 咪開始亂~

舊 07-24-14, 07:08 PM   #593
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
sorry我真係食唔出香港燒味係邊種燒味O既味....

舊 07-26-14, 02:34 AM   #594
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011

高登網民爆料:香港麥記雪房仍有大量福喜存
貨,停售可能只係暫避風頭。對其食品安全猶有餘悸者大可繼續不光顧。

暫時收埋唔賣咋

舊 07-26-14, 01:00 PM   #595
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
其實我想問....蘋果批...有冇事

舊 07-26-14, 02:18 PM   #596
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: darkvolver 查看文章
其實我想問....蘋果批...有冇事

福喜
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 06:59 PM   #597
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
我成日食雞翼

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 07:48 PM   #598
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
正話又叫左七個魚柳 bell chan mark mark送
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 07:50 PM   #599
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 08:44 PM   #600
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
其實咪還原基本步 --- 基本上依家個社會擺得入口食既或多或少都係有問題大家驚呢樣果樣都係鍊仙罷啦
贊成,食得中國食材就唔好理咁多啦
上面個表話你知
早餐食熱香餅,其他時間食魚柳飽餐係最安全

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:57 AM

手機版 | APP版