Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 80 120 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 140 180 230  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
b_boy 10:32 AM 05-29-18
作者: ouki:
多隻真係唔識組.....睇片就隻數x1....但平時見多隻都因為有布爺夠大力......

復仇の号令加大個範囲有咩用?
夾群d超絕1cost+7 _推羅
由手機版發出
ouki 11:30 AM 05-29-18
係策爺下修前,成功上到3上
LR猫 11:47 AM 05-29-18
多隻真係唔識組.....睇片就隻數x1....但平時見多隻都因為有布爺夠大力......

復仇の号令加大個範囲有咩用?

上修預定計略

範圍大啲咪走位易啲囉無話無用架
有深度嘅霸求同得橫排嘅霸求已經差好遠
ouki 12:21 PM 05-29-18
作者: LR猫:
上修預定計略

範圍大啲咪走位易啲囉無話無用架
有深度嘅霸求同得橫排嘅霸求已經差好遠
範圍大係易走D....但復仇本身你隻數都唔會多....而且平時睇6枚又唔叫細....

目前諗法

番薯勤 01:07 PM 05-29-18
多勢6人似係要一堆基武怪or7枚
玩開幕魅力嘅話好似人頭+1嘅關索勁啲

Btw白馬捨陣都好似好有潛力
b_boy 01:07 PM 05-29-18
範圍大係易走D....但復仇本身你隻數都唔會多....而且平時睇6枚又唔叫細....

目前諗法
7枚20武好難推, 堅推點可以無梁仔
已經有隻7武象, 馬1隻就夠, 2隻馬堅難控
個人會咁組

MR.CD-ROM 07:08 PM 05-29-18
如果好似以前爆進部隊數+1咪好
番薯勤 07:11 AM 05-30-18
作者: MR.CD-ROM:
如果好似以前爆進部隊數+1咪好
咁應該都係考慮到佢組deck完全冇限制
啲超級spec嘅咭可以任落

你諗下無特技限死係吳國都只係7氣加7
趙氏貞基武仲要高過張承
ouki 03:04 PM 05-30-18
漢鳴の特攻好似話改版後開将器城門一野落城
柚原このみ 09:05 PM 05-30-18
用17氣至一下落城
不如10氣暴虐区星赤青赤...一下102.16%
反正張飛一樣遇DAM遇妨一樣領野
GUSTAV 09:13 AM 05-31-18
關索恥辱6枚TIER 1 既情況下 多勢好似好難有明天
柚原このみ 10:52 AM 05-31-18
6枚基武33,三張攻城術
如果個計再長返啲都有得搞
ouki 11:22 AM 06-01-18
火計改後呂神仲係3智必死
LR猫 11:25 AM 06-01-18
火計改後呂神仲係3智必死

$EGA UPDATE係咁上下

騎兵 攻城力減少 2コスト騎馬4.6% 2コスト騎馬4.3%

0.3%多_謝晒
GUSTAV 11:29 AM 06-01-18
3智死唔死唔緊要下 之前問題都係5-7智位扣太多

雖然我覺得改完都係會扣得多:0) 
柚原このみ 12:01 PM 06-01-18
搞錯曬,錯既唔係呂神係吾粲
大家都怪錯呂神鳥
ouki 12:35 PM 06-01-18

騎兵 攻城力減少 2コスト騎馬4.6% 2コスト騎馬4.3%

0.3%多_謝晒
試完新版....感覺冇咩改動...
b_boy 01:43 PM 06-01-18
下流霸騎終於變+6

0.3%多_謝晒
叫好過無, 預咗佢唔敢減太多

作者: GUSTAV:

呂範個SPEC點都要修
ouki 04:24 PM 06-01-18
作者: GUSTAV:

睇圖6以上都係50%
MR.CD-ROM 04:38 PM 06-01-18
改到得+6個班高位入既咪變哂蟹…
LR猫 05:26 PM 06-01-18

個市走勢一早預咗係咁,咁都仲高位入抵蟹
kev00269270 05:37 PM 06-01-18
霸哥可以收工
唔該你減左1武就比返個效果時間黎仲可以玩下

又要諗下玩乜
ouki 05:45 PM 06-01-18
禁本身隻GAME冇要求你高位入卡....而且下修又不是第一日的事
番薯勤 07:00 PM 06-01-18
霸哥落2cost馬係咪+6 回接近4成血
如果係咁我覺得仲玩到
4成血唔係講笑
MR.CD-ROM 07:40 PM 06-01-18
剛槍大號令+5喎

SEGA點對得住麻痺矢同神速
第一 ... 30 80 120 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 140 180 230  ... 最後

返回主題版面