Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
收藏品討論版>想問下有無大大去左 瑞華行~執野
遊戲怪 10:08 PM 09-29-09
想問下各位 , 有無去瑞華行~一行
亍 ◣ 10:32 PM 09-29-09
今年睡橫巷有咩賣?都冇留意的說
martinnitram 11:31 PM 09-29-09
FYI:

0001 02:25 AM 09-30-09
有人話模型好貴~~貴過出門...
今年都唔係叫開倉既...
d貨..不如去吉島買好過
GSX 02:28 AM 09-30-09
雙面蟹 幾十蚊, 係咪出面變咗蟹貨
loser 10:34 AM 09-30-09
天翔龍 $60!? 抵買嗎?
luciferdark 03:24 PM 09-30-09
作者: loser:
天翔龍 $60!? 抵買嗎?
計埋車錢時間就唔多抵了
fatyee 04:12 PM 09-30-09
作者: luciferdark:
計埋車錢時間就唔多抵了
如果好似我咁笨, 諗住入去睇o下有冇好似早年咁有幾款 mg/hg 特價, 例如橙 ball 同加煞 c 咁, 去到先發覺係白行, 得返好少 bb, 唔算大量既 00, 仲要全部都貴過街價, 而又見倒呢隻個價都叫合理既話, 咁呢隻就算係叫抵買啦. orz

我反而想知大埔個高達展有冇野抵買.
green232432 09:14 PM 09-30-09
今日收獲
Unicorn 模型架 $20
1/100 GN-006 Cherudim Gundam $50 (膠袋包裝)

------------------------------
見過以下未砌1/144模型(膠袋包裝) 各$50

--GN Archer
--唔知Gadessa定Garazzo
--Gundam Exia Trans-am Mode
--Gundam Dyanmes Trans-am Mode
--Gundam Kyrios Trans-am Mode
--Gundam Virtue Trans-am Mode(見過一次)
--GN-X III ESF Type
--Arche Gundam

--Code Geass Vincent(見過一次)
------------------------------
未砌BB模型(膠袋包裝) 各$20
--00 Gundam
--3隻部隊兵
--黄忠MK II
去貨去得幾快
ゆうたろう 10:01 PM 09-30-09
HGUC 雙面蟹個價幾抵...
亍 ◣ 10:36 PM 09-30-09
--00 Gundam

?!極之有興趣o既一隻.....不過聽日應該都冇啦掛......

今年仲有冇砌左o個d display版???
fatyee 10:46 PM 09-30-09
作者: jaVaj ◣:
--00 Gundam

?!極之有興趣o既一隻.....不過聽日應該都冇啦掛......

今年仲有冇砌左o個d display版???
我禽日行果陣唔覺有砌左既賣, 連膠袋包裝既 hg, mg 都見唔倒, 可能我太晏去掛.
green232432 11:04 PM 09-30-09
我今日一點去到,大約點半個時出Trans-am高達 同1/100 Cherudim

三點個時開始多人(出未砌BB模型)
人多到埋唔到去
四點半走人

買野真係好靠運氣
0001 12:11 AM 10-01-09
明天會一早去派隊~~~
11點/派籌前到而有想排頭位既...
夠膽大叫0001....
如果我響樹既我會俾你打下尖的~~~
(一齊入啦~~~)
POKA 02:09 AM 10-01-09
作者: 0001:
明天會一早去派隊~~~
11點/派籌前到而有想排頭位既...
夠膽大叫0001....
如果我響樹既我會俾你打下尖的~~~
(一齊入啦~~~)
聽日見
0001 02:13 AM 10-01-09
等你大叫我名~~~~~

我會著綠迷彩褲...
jos 10:41 PM 10-01-09
今期milk有印花$295豪華版destiny........

不過去到佢有冇得賣唔關我事 @@|||
lovesong 06:12 AM 10-03-09
作者: GSX:
雙面蟹 幾十蚊, 係咪出面變咗蟹貨
大概只有UC自護派既人買既多,
而家十幾歲果代未必會拎上手睇...
我而家都儲緊蟹系,呢隻遲D一定買
Eternal Wind 09:59 PM 10-03-09
作者: jos:
今期milk有印花$295豪華版destiny........

不過去到佢有冇得賣唔關我事 @@|||
今日去已經賣哂

喜歡戰隊/拉打既可能有收獲

返回主題版面