Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電影版>Avengers: Infinity War ︱復仇者聯盟3:無限之戰 (4月27日)
信長 11:05 AM 02-05-18

DevilElvis 12:58 PM 02-05-18
Tony果套係咪絕境甲?
Kinny Riddle 09:12 PM 02-09-18
MCU十週年全家福大合照,個個都相處融洽同好代入呢個世界。

個人覺得Stan Lee應該坐RDJ同Kevin Feige中間會更好。同埋Tom Hiddleston夾唔到時間出席亦係可惜。

高清版 (幅圖超大)
肉羊哩咖 08:20 AM 02-12-18
搵落好似無 Terrence Howard, Ironman 原本個 Rhodey (仲係好啲嗰個)
Rance 12:05 PM 02-12-18
都反哂面重點會有,你都唔會expect見到有edward norton啦
Eking 03:46 PM 02-12-18
好多人都唔係度啦, LOKI都唔係到.....重有奧丁, HELA
斷空我 04:10 PM 02-12-18
也沒有Jane Foster
額倆羅 06:34 PM 02-12-18
最估唔到係Joss Whedon都有份o者
肉羊哩咖 10:36 AM 02-13-18
作者: 額倆羅:
最估唔到係Joss Whedon都有份o者
真係估佢唔到~
無賴男 11:11 AM 02-13-18
黑豹無人開topic ?岩岩睇左 不過不失,有2個彩蛋
肉羊哩咖 11:37 AM 02-13-18
作者: 無賴男:
黑豹無人開topic ?岩岩睇左 不過不失,有2個彩蛋
http://gaforum.org/showthread.php?t=245333
DevilElvis 08:15 PM 03-03-18
《復仇者聯盟3:無限之戰》Marvel 宣布提早4月正式上映

Marvel 官方社交媒體帳戶發出公布,指出《復仇者聯盟3:無限之戰》在美國的上映時間會由原本的 5 月 4 日,提前一星期在 4 月 27 日正式上映。

香港無變都係4月26日上
PatrickNo42 09:31 AM 03-05-18
作者: DevilElvis:
《復仇者聯盟3:無限之戰》Marvel 宣布提早4月正式上映

Marvel 官方社交媒體帳戶發出公布,指出《復仇者聯盟3:無限之戰》在美國的上映時間會由原本的 5 月 4 日,提前一星期在 4 月 27 日正式上映。

Tony叫到點敢唔早d
Dangerous-boy 09:15 PM 03-05-18
香港係早已定了4月25日上
DevilElvis 12:05 PM 03-15-18
睇網上情報話E個week會有 2nd trailer
肉羊哩咖 03:21 PM 03-15-18
EW 有 15 個 Avengers 同 Thanos 做封面,部份透咗少少新裝備,費事畀人話劇透,想睇自己睇:

http://ew.com/movies/avengers-infini...-15-ew-covers/
DevilElvis 04:12 PM 03-15-18
Hawkeye 無fun

不過 第四集 傳聞好多戲份
Eking 04:47 PM 03-15-18
Hawkeye 無fun

不過 第四集 傳聞好多戲份
另一個FORUM睇係有佢份~
ALEX CHOW 04:48 PM 03-15-18
作者: Dangerous-boy:
香港係早已定了4月25日上
我生日前一日
Kyo~ 12:37 AM 03-16-18
明天將推出新trailer~~拭目以待
肉羊哩咖 12:28 PM 03-16-18
早前黑豹美帝嗰邊比較其他地方早上,有班「劇透舞者」好唔生性,嚮社交媒體上爆晒,搞到地球另一邊好鬼死燥

今次世界輪流轉,美帝改咗映期都係慢過呢邊,有人揚言會大包伏咁話~
mrk 12:43 PM 03-16-18
作者: Kyo~:
超期待
12號四分衛 01:16 PM 03-16-18
作者: mrk:
超期待
反正實睇
我就Skip trailer等直接入場啦
DevilElvis 04:12 PM 03-16-18
作者: Kyo~:

應該香港時間今晚9:59pm就有
T.S 09:19 PM 03-16-18
新trailer已出
標籤:Avengers, Infinity War, Marvel
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面