Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
Neo Entertainment TREND>我和彊屍有個約會III-----永恆國度
碧咸23 09:18 PM 10-28-03
有乜演員同講乜架?好似好勁咁bor~
Jamie 09:37 PM 10-28-03
話會用齊原班人馬.....
萬小姐, 尹先生 應該走唔甩
百萬富翁都應該唔會甩底, 楊小姐近期好似式微左就難講D
最大問題係杜先生, 佢而家咁鬼紅, 唔洗返電視台拍野啦...
但斷估佢唔會咁無義氣掛 ^^
~蝦米~ 09:40 PM 10-28-03
呢d野...
好似還珠格格咁..
睇開唔想甩左咋嘛..

我就唔會睇
祖羅.祖班納 09:40 PM 10-28-03
仲有乜講呀今集?扮惡魔城入城打伯爵...... 果o靚仔彊屍應該變左青少年嫁啦wor.......
碧咸23 09:49 PM 10-28-03
作者: :
Originally posted by 祖羅.祖班納 :
仲有乜講呀今集?扮惡魔城入城打伯爵...... 果o靚仔彊屍應該變左青少年嫁啦wor.......
果o靚仔去左毛記lor喎、唔知佢有冇約既呢?
又又 星 09:53 PM 10-28-03
重以為第二集已經完tim,重可以拍到第三集
果個 09:54 PM 10-28-03
拍完未架??
山治 09:56 PM 10-28-03
之前二集我都勁鍾意...
可是話係亞視最正劇集
Wtak 10:04 PM 10-28-03
第二集都算係完左啦啵....呢次算係外傳!?

好耐無睇過萬小姐對美腿啦,期待
大粒星 10:14 PM 10-28-03
睇黎杜汶澤同吳廷燁都唔會做......咁仲有咩好睇
HIM 10:44 PM 10-28-03
個監製都唔響到啦
★☆無 敵☆★ 10:44 PM 10-28-03
Originally posted by 大粒星 :
睇黎杜汶澤同吳廷燁都唔會做......咁仲有咩好睇
我係杜汶澤既話都唔會做....
StevenLeong 10:46 PM 10-28-03
咁質素咪下降:@_@":
咭咭王子(一V一)p 10:54 PM 10-28-03
正呀!!!!!!!!!!!
亞記呢套真係好高質! 仲正過無記多多聲! 果時佢重播我都集集追^^

希望可以多d講吓復生 & Mary啦
碧咸23 10:56 PM 10-28-03
Originally posted by card_captor :
正呀!!!!!!!!!!!
亞記呢套真係好高質! 仲正過無記多多聲! 果時佢重播我都集集追^^

希望可以多d講吓復生 & Mary啦
死剩佢兩個.....
咭咭王子(一V一)p 11:03 PM 10-28-03
Originally posted by 碧咸23 :
死剩佢兩個.....
係呀
真係想知2個小朋友點重建家園
StevenLeong 11:04 PM 10-28-03
Originally posted by card_captor :
係呀
真係想知2個小朋友點重建家園
阿當 夏娃
Jamie 11:16 PM 10-28-03
Originally posted by StevenLeong :
阿當 夏娃
之後咪話個世界經過左千千萬萬年又變返而家香港咁... 好似由一到二咁 ^^
KIM 01:19 AM 10-29-03
可能加入 金成冇,因紙單,上年爐!
咭咭王子(一V一)p 01:24 AM 10-29-03
果o靚仔去左毛記lor喎、唔知佢有冇約既呢?
復生去o左無記咩?我淨係知Mary有幫無記拍劇
之前帝女花有佢啦~~~(細個好靚,大個女(蛇c曼)就好醜樣 )
陀槍師姐4都有! 做滕麗名個女---莎莎(陀槍3講莎莎好似小一左右,第4集即刻快高長大讀小六 )
碧咸23 01:26 AM 10-29-03
之前帝女花有佢啦~~~(細個好靚,大個女(蛇c曼)就好醜樣 )
陀槍師姐4都有! 做滕麗名個女---莎莎(陀槍3講莎莎好似小一左右,第4集即刻快高長大讀小六 )
你都好清楚下喎......
Jamie 01:32 AM 10-29-03
LOLI控....
你可以同"廢人"成為好朋友..... ^^''
marspeople 01:33 AM 10-29-03
有冇圖睇下
StevenLeong 01:34 AM 10-29-03
你都好清楚下喎......
梗係la
card 姐係劇集迷

不停DL來看
Jamie 01:38 AM 10-29-03
Originally posted by StevenLeong :
card 姐係劇集迷
card"姐"...??????
哎呀... 我真係唔覺card係card姐...仲話你loli控..........
唔好意思... ^^''
1 2 3 4 

返回主題版面