Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
harakuma 02:36 PM 12-29-11
作者: Suda:
買機留意合埋時下mon的邊位會唔會頂到上mon (我FD個部合完打開上mon會有兩條痕, 我就係菇位頂到有圓痕)

MH<==自己玩都好開心,不過第一次玩呢個系列要俾多d耐性, 同人玩就難度低好多
明白了, 等陣去高登睇睇
irismong 04:47 PM 12-29-11
買機留意合埋時下mon的邊位會唔會頂到上mon (我FD個部合完打開上mon會有兩條痕, 我就係菇位頂到有圓痕)

MH<==自己玩都好開心,不過第一次玩呢個系列要俾多d耐性, 同人玩就難度低好多
唔係一定會架咩
大力d合埋就會架啦... @@?
我兩部機都係咁
enishi 06:08 PM 12-29-11
MGS3D 同梱版主機,黑色蛇紋

由手機版發出
八仙果 06:16 PM 12-29-11
作者: enishi:

由手機版發出
咁似自己貼上去。
enishi 06:18 PM 12-29-11
作者: 八仙果:
咁似自己貼上去。
小島 Twitter

由手機版發出
N0T51B 06:39 PM 12-29-11
小島 Twitter

[Img] http://i.imgur.com/ycO8b.jpg[ /img]
由手機版發出
有無淨機賣?
隻game太爛頂唔順
W!LL 06:41 PM 12-29-11
有冇人响佢個Twitter度話隻game整得好爛?
neo2046 06:41 PM 12-29-11
http://www.enterbrain.co.jp/weeklyfamitsu/
作者: :
2011年最後の発売となる今号は、任天堂スペシャル号! 別冊付録として、ファミコンからニンテンドー3DSまで、任天堂から発売されたすべてのハード&ソフトを網羅した"任天堂コンプリートカタログ"が付いてきます! 本誌と同じサイズで196ページという、かなり読み応えのある1冊。ぜひ永久保存版としてお手元に残してください!
任天堂fans注意 !
今期ファミ通付送 任天堂Complete Catalog
(196頁, 講晒任天堂o係Famicom至3DS出過o既遊戲機 & games)

Suda 06:51 PM 12-29-11
作者: irismong:
唔係一定會架咩
大力d合埋就會架啦... @@?
我兩部機都係咁
我部機大力合埋上mon都無橫痕,可能係隻菇頂到少少的關係
FD個部就下mon四邊比較凸,每次開返都有痕

由手機版發出
蛇皮正喎
Suda 06:54 PM 12-29-11
作者: neo2046:
http://www.enterbrain.co.jp/weeklyfamitsu/

任天堂fans注意 !
(196頁, 講晒任天堂o係Famicom至3DS出過o既遊戲機 & games)
VB淚目 今期要買
N0T51B 06:59 PM 12-29-11
作者: W!LL:
有冇人响佢個Twitter度話隻game整得好爛?
我好含蓄 在心中
最多上eshop搵下邊度有得評分
neo2046 07:05 PM 12-29-11
VB淚目 今期要買
有Virtual Boy喎
Suda 07:08 PM 12-29-11
有Virtual Boy喎
上面張大合照冇嘛
メソウサ 07:08 PM 12-29-11

由手機版發出
同3M碳纖貼差唔多
Sea 07:11 PM 12-29-11

任天堂fans注意 !
請問邊度會有得賣呢本野?

個網係寫2012年1月19日増刊号
但點解発売日:2011年12月29日?
咁即係已經有得賣?
thx!
neo2046 07:21 PM 12-29-11
上面張大合照冇嘛
Famicom (NES)
Disk System
Gameboy
Gameboy Color
Super Famicom (SNES) , SFC Satellite,

Nintendo Power
VB
Nintendo 64
Nintendo 64 DD
GBA

Gamecube
Nintendo DS, DSiWare
Wii, WiiWare
Nintendo 3DS, 3DS download soft

作者: Sea:
請問邊度會有得賣呢本野?

個網係寫2012年1月19日増刊号
但點解発売日:2011年12月29日?
咁即係已經有得賣?
thx!
今日已出
SOGO, 旺角信和
宇宙船賣$64
Tdot 08:59 PM 12-29-11
救國王2中, 有間房好大火, 係唔係要有2個藍色人仔先過到??
我一個都唔夠力...
W!LL 09:00 PM 12-29-11
SOGO入左手, 7字頭好貴, 港島間賊船肯定唔入所以無去睇了 sosad
DQGUNDAM 10:15 PM 12-29-11
作者: 怪人:
救國王2中, 有間房好大火, 係唔係要有2個藍色人仔先過到??
我一個都唔夠力...
yes,連續2個藍色人仔就ok
neo2046 10:47 PM 12-29-11
5月

chunmanx 11:12 PM 12-29-11
唔知遲d中文版fami通有冇本任天堂特集呢?
超合Game魂 11:43 PM 12-29-11
作者: chunmanx:
之前中文版都有跟日版出晒全部其他game廠特集...最後冇理由唔出老任

不過今次日版其實係catalog
neo2046 11:59 PM 12-29-11
作者: chunmanx:

http://www.ching-win.com.tw/?sinfo=detail&b_unit=5439

電玩通週刊2011年49號刊(370)
出版日期:2011-12-29
裝訂:平裝
語言:繁體中文
定價:NT 98 元

HAPPY NEW YEAR!
從新年度期待作到已上市熱門首選大作攻略!
關鍵新情報分享合併號!

刊頭特集:PS Vita台灣首賣會現場直擊!開發PS Vita核心關鍵人物訪談第二回!
緊急速報:『鋼彈激鬥』系列最新作發表!『機動戰士鋼彈SEED 激鬥命運』/ PS Vita首款硬派第三人稱動作射擊遊戲登場!『13特戰隊』

最新情報:航海王加上『無雙』!超爽快動作遊戲最新情報!『航海王 海賊無雙』 / 新要素大公開!『Persona 4 黃金版』 / 『二元領域』/ 『龍族教義』 / 『DRAGON QUEST X』

最新資訊:新•光神話 / 仙境傳說 奧德賽 / 墨鬼 / 劍魂Ⅴ / 惡靈古堡 真相 / 阿修羅之怒 ……等

徹底攻略:全方位深度攻略第三回!『FINAL FANTASY XIII-2』 / 從★1到★7!獵友必讀情報!『魔物獵人3G』 / 『無雙OROCHI 蛇魔2』

封面人物:VOFAN

特色:HAPPY 2012跨年合併號!『FFXIII-2』、『MH3G』、『蛇魔2』壓軸大作徹底攻略!

fantasy俊仔 02:23 AM 12-30-11
之前問任天CLUB 寄的100g 迷物送到來, 只是紙製2012月曆

Y.Bird 03:28 AM 12-30-11
日日一開機,
都收到一大推信,
版友畫得好靚、好有心機整靚封信。
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面