Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-28-21, 09:37 AM   #651
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
正常應該用netflix一樣, 等你report XDDD

舊 11-02-21, 02:09 AM   #652
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
12月29 上!

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-21, 06:55 PM   #653
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
不論演員定boba呢個角色,由路人演到今日做主角,真係一個感人勵志故事(我知漫畫一早做過主角,但迪迪尼肯搬個角色嚟拍劇集又完全2回事)
(只記得呢位演員中途演過綠燈俠同水行俠入面嘅重要角色,可惜都係客串性質⋯⋯)

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 11-02-21 07:01 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-21, 01:26 AM   #654
肉羊哩咖
griffin611

Luca 外傳短片, 12號上

舊 11-05-21, 09:55 PM   #655
王小虎

註冊日期: Apr 2002
下年Halloween... 一集完?個半鐘電視電影?
https://www.radiotimes.com/tv/sci-fi...us-newsupdate/
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-21, 09:45 PM   #656
肉羊哩咖
griffin611

12 號開始,下列電影會有 IMAX 版:
• Ant Man 2
• Avengers 3 & 4
• Black Panther
• Black Widow
• Captain America: Civil War
• Captain Marvel
• Doctor Strange
• Guardians of Galaxy 1 & 2
• Iron Man
• Thor: Ragnarok
• Shang-Chi

舊 11-08-21, 11:16 PM   #657
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
12 號開始,下列電影會有 IMAX 版:
• Ant Man 2
• Avengers 3 & 4
• Black Panther
• Black Widow
• Captain America: Civil War
• Captain Marvel
• Doctor Strange
• Guardians of Galaxy 1 & 2
• Iron Man
• Thor: Ragnarok
• Shang-Chi
但現在多唔多電視能對應到IMAX比例?
香港沒有一間IMAX戲院能對應到永恆族IMAX版
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-21, 02:49 PM   #658
肉羊哩咖
griffin611

唔好問本人,都唔知佢玩乜?!

此篇文章於 11-09-21 03:25 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-13-21, 06:44 AM   #659
肉羊哩咖
griffin611

好似好多嘢公怖咗,但大部份事前都知。Marvel 啲嘢有少少少少嘢你睇 -- 好似 She Hulk 幾正,Moon Knight 都好型。反而無乜 Kenobi 嘅嘢睇,搞乜?!

其他無太大興趣,啲片都係留返畀各位老細⋯⋯

舊 11-13-21, 01:58 PM   #660
王小虎

註冊日期: Apr 2002

New MCU announcement:
Echo
Agatha: House of Harkness
Marvel Zombies (animation)
Spider-Man: Freshman Year (animation)
X-Men '97 (animation)
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-21, 03:44 PM   #661
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
但現在多唔多電視能對應到IMAX比例?

電影比例咩都有,對應到IMAX,播其他野又用唔盡個Screen吧
最緊要佢有呢個版本,觀眾可以睇多啲吧
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-21, 05:47 PM   #662
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
剛剛打來HKBN送半年

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-21, 10:17 PM   #663
肉羊哩咖
griffin611

仲有堆直上的續集,好似 Big Hero 6 入面 Bay Max 外傳, 同《木偶奇遇記》真人版等等:

有人笑好似廿幾卅年前直上DVD 啲製作咁,「質素有保證」~~~

舊 11-16-21, 02:16 AM   #664
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
岩岩上左架啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-21, 02:24 AM   #665
肉羊哩咖
griffin611

見到有兩條 D+ Day Special: 一件係 Marvel,另一件係 Pixar,搞乜?!放入嚟引乜嘢新客?!放返去條你管頻道好過。

此篇文章於 11-16-21 02:29 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-16-21, 08:47 AM   #666
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
已經join了,先試一個月再看怎樣

雖然暫時片不能說非常多但已夠我看一陣子了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-21, 06:01 PM   #667
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
電視APPS睇可以4K

但PS4 PRO去4K MON得HD

已解決

https://unwire.hk/2021/11/16/disneyp...1eyvG0UbMV2l_M

此篇文章於 11-16-21 06:30 PM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-21, 11:55 PM   #668
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
粵語配音真係已值回票價!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-21, 07:56 AM   #669
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
我用ps5睇唔係好順,請問各位有無同樣情況?

舊 11-20-21, 12:28 AM   #670
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
電視APPS睇可以4K

但PS4 PRO去4K MON得HD

已解決

https://unwire.hk/2021/11/16/disneyp...1eyvG0UbMV2l_M
電視app今天開始突然無左4k了

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-21, 02:47 PM   #671
肉羊哩咖
griffin611

溫提,Hawkeye 頭兩話聽晚上。

舊 11-24-21, 06:00 PM   #672
肉羊哩咖
griffin611

Hawkeye 頭兩話 — 講 Kate Bishop 嫌多得滯,佢同佢阿媽啲瓜葛幾悶吓,而本人想睇嘅,著墨 Barton 又太少;動作一般,酒窖嗰場難以令人信服,暫時見班奸黨搞笑多過食飯,照啲予告走勢下一話會好啲 — 掛?呢套應該比之前幾套 Marvel 電視劇在地啲,希望跟住會好返啲。

舊 11-24-21, 07:28 PM   #673
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看了頭兩集鷹眼 ,感覺普普通通啦,不過鷹眼兩師徒的互動應該可以期待

今次看來會和很多黑道勢力有關,所以傳聞的某個人可能真的有出場機會。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-21, 09:19 PM   #674
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
最新 (現在時點

x90h 的sony電視app 可以有回4k imax

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-21, 12:21 AM   #675
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Hawkeye頭兩集啲笑點都幾老尷,玩音樂劇RPG….希望之後好啲啦

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 12:59 PM

手機版 | APP版