Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>声優綜合討論區 Vol.3 声優・竹達彩奈、第1子妊娠を発表
HM 09:34 AM 04-08-16
作者: plokplok00:
d公司好賤 見勢再販
"声優、事務所ともに本人ではないと否定しているので再販も問題無いはず"

STRIFE 09:45 AM 04-08-16
作者: kev00269270:
話說某件震動全日本的事件這邊完全沒討論....
Wfc\/
windart 09:57 AM 04-08-16
第一日爆出黎果陣唔討論的話,到依家其實就冇咩好討論,因為無咩討論性
網上多數是抽水文我就無心機睇啦
北条加蓮 10:06 AM 04-08-16
作者: ronald:
唔怪得在iTunes搵野時見到隻碟係環球出啦.
#37報左
環球表示只屬流言
fami~yan 10:09 AM 04-08-16
作者: plokplok00:
d公司好賤 見勢再販
有錢唔通唔搵咩...
北条加蓮 10:12 AM 04-08-16
當係假,完.

當係真,咁當事人事前無講過未從事過相關工作.
唔算欺騙fans.除非有fans以為佢唔會大小便.
唔係講緊愛生
大破人間 10:18 AM 04-08-16
作者: 鈴蘭:
我自己就覺得 真係Fans既話,佢有無拍過都係Fans啦
咁老實講本職係聲優, 個樣又唔係真係好正,
而且大大話話都30歲人了, 又唔係AKB個D 十幾廿歲去SALE玉女, 有無拍過真係無咩所謂吧.

FANS崩潰我唔多見, 反而我見大多係反LL既人抽水多
KUTAR# 10:32 AM 04-08-16

好同意
而且是出道前,又不是拎現役人氣聲優個名去拍
有咩所謂,而且 H game 都配過啦
配 H game 就得,AV 就唔得?

只不過對普通大眾來講,形像一定有打擊吧
對新田的仕途,同LL之後的宣傳必有影響了
HM 10:42 AM 04-08-16
作者: KUTAR#:

好同意
而且是出道前,又不是拎現役人氣聲優個名去拍
有咩所謂,而且 H game 都配過啦
配 H game 就得,AV 就唔得?

只不過對普通大眾來講,形像一定有打擊吧
對新田的仕途,同LL之後的宣傳必有影響了
對於日本仔黎講,咸GAME配音同拍真人咸片仲係有決定性分別的
yorkyork 10:50 AM 04-08-16
我都係係PAD板經巴哈仔指點,
去PTT八卦板睇完先知,
佢地話係因為其他板係講都唔比講,
一講就刪加ban...
大笨象 12:21 PM 04-08-16
作者: HM:
對於日本仔黎講,咸GAME配音同拍真人咸片仲係有決定性分別的
因為從エロゲ聲優出道再轉一般向聲優的人比較多吧?
見慣左所以唔覺大問題, 但同AV有關係的真係第一次見

再者係呢D時間先爆D咁O既野出來係幾難唔O念埋一邊O既
風音 01:55 PM 04-08-16
deleted
FURIMUKI 05:13 PM 04-08-16
梗係冇討論啦
因為點睇都係本人黎
都冇討論空間

依家係等佢點回覆之嘛
YHW 02:32 AM 04-11-16
印像中本人同所屬公司都好似冇斬釘截鐵否認指控...?
yorkyork 02:55 PM 04-12-16
nico聽日節目都唔見左,
有D馬場英雄feel
鐵之侍 05:06 PM 04-14-16
轉自KOMICA

声優・大平透さん死去 ハクション大魔王役など - LINE NEWS

http://gigazine.net/news/20160414-to...a-passed-away/

又一位老前輩離開了

RIP
陸奧 貴志 08:14 PM 04-23-16
http://aoinishimata.jugem.jp/?eid=5205
鐵之侍 08:43 PM 04-23-16
真浪漫祝妳們幸福
T.K. 02:30 PM 05-19-16
E姐!!
r.I.p.

ゆり 02:30 PM 05-19-16
以後響介冇左優秀姐夫唱婦隨

R.I.P.
GN00508771 02:30 PM 05-19-16
http://www.oricon.co.jp/news/2071912/full/?ref_cd=tw
人気アニメ『ちびまる子ちゃん』(フジテレビ)お姉ちゃんの声などで知られる、声優の水谷優子さん(51)が17日、乳がんのため死去した。所属事務所が19日公式サイトで発表した。
J+1 02:30 PM 05-19-16
Wht?!?!?!?!?!?!?

Rip
由手機版發出
真!DC 02:31 PM 05-19-16
!?
Rip
用咩心情玩og好
由手機版發出
Funny 02:33 PM 05-19-16
R.I.P.
北条加蓮 02:36 PM 05-19-16
R.I.P.
美星