Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-13-11, 11:19 PM   #226
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: owen10 查看文章
譁~~呢隊完全唔係我熟識果隊利物浦嚟~~睇到好熱血
只攻不守?
終於出事了
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 11:20 PM   #227
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 風之將 查看文章
呢球無計,好靚
不過無人去阻止對面出波...
直情係任人猜
無人控到個波落黎
下下死衝爛衝

作客實入埋唔夠後面輸

舊 08-13-11, 11:23 PM   #228
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ammms 查看文章
只攻不守?
終於出事了
攻得黎都要唔好比對手機會啦
而家咁睇點入前4呀

對曼城熱剌無運行了,成個中場比人支配晒

舊 08-13-11, 11:27 PM   #229
ammms
渣根懦夫

阿當都幾矛
舊 08-13-11, 11:37 PM   #230
風之將

註冊日期: Jan 2005
中場有阿當同盧卡斯,但係掃蕩都做得好差
傳球斷纜都唔少

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 11:55 PM   #231
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
其實唔要阿古就早d賣左佢啦,唔好害人
另外點解上季d pass and move唔見晒
另...我真係信唔過d英藉球員
d波係空中的時間仲多過係地

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之

此篇文章於 08-13-11 11:58 PM 被 jason_kasim 編輯。
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 11:56 PM   #232
風之將

註冊日期: Jan 2005
臨尾唔輸已經偷笑,今場只係打左45分鐘好波

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 12:02 AM   #233
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
其實唔要阿古就早d賣左佢啦,唔好害人
另外點解上季d pass and move唔見晒
另...我真係信唔過d英藉球員
d波係空中的時間仲多過係地
上季P&M最基礎果班M4,M11,K18都唔係正選
仲有最大阻力c9

前場除S7外成班打開英式打法球員

結果好明顯

此篇文章於 08-14-11 12:36 AM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 12:24 AM   #234
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
結果好明顯
一字記之曰: 斬!

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 12:32 AM   #235
jason_kasim
我愛港女

明明整開西餐仲好好味那隻
一到比賽時
唔整最穩陣的西餐
唔知點解買晒d中菜材料整中餐以為冇死
d材料仲要貴得黎其實唔好食
結果整左碟唔知乜野出黎

舊 08-14-11, 12:36 AM   #236
某F
我的歌聲裡

KING都係不到黃河心不死架喇

舊 08-14-11, 12:51 AM   #237
ammms
渣根懦夫

今場又唔可以話完全冇機o既
不過果兩分俾阿蘇一腳踢左上三樓觀眾席咁解
舊 08-14-11, 12:59 AM   #238
某F
我的歌聲裡

咁做只會害成隊波
輸幾場比KING清醒下啦
英人真係得世界杯就唔駛出醜啦
真係得中堅見得下人

舊 08-14-11, 01:50 AM   #239
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
下場出返m4,古治打正選,一定掂

舊 08-14-11, 01:52 AM   #240
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 風之將 查看文章
呢球無計,好靚
不過無人去阻止對面出波...
睇遠柱的法拿根去左邊

舊 08-14-11, 12:19 PM   #241
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: Bigwater 查看文章
下場出返m4,古治打正選,一定掂
M4都係做後上,佢控唔掂中場
阿古做正選組織阿當做後備,C9做埋後備等隊波少D亂斬

阿古+BOX TO BOX+掃蕩
呢條中場公式先至係完美

問題係KING鐘意用雙前鋒,死症無得搞了

先前阿古神左幾場,個幾場中場都係無阿當爭佢個波踢

此篇文章於 08-14-11 12:21 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 04:06 PM   #242
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 某F 查看文章
M4都係做後上,佢控唔掂中場
阿古做正選組織阿當做後備,C9做埋後備等隊波少D亂斬

阿古+BOX TO BOX+掃蕩
呢條中場公式先至係完美

問題係KING鐘意用雙前鋒,死症無得搞了

先前阿古神左幾場,個幾場中場都係無阿當爭佢個波踢

阿古做主M4輔助應該好唔錯

佢係World cup葡國都係輔迪高呢個核心

主要後上或拉位補位

如果阿古比人mark死
m4可以客串派波
分散左d焦點

不過king都應該偏向用阿當
咁急躁粗野既球員
控制唔到局面時
就自己衝上去
尋晚下半場已經係例子

有人話未夾過無計
但當初阿古頭幾場夠未夾過都帶動起成隊波
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 05:11 PM   #243
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
出阿古同S7
進攻時比晒D波佢地算啦...

而家咁既踢法, 踢得順既話咪比佢chur到兩球番黎贏到波
(如果唐寧上半場球波入左/C9果球冇誤判既話今場贏硬)
踢得唔順既話就真係不堪入目...
就算出古治M4都冇乜分別, 又係急+斷, 之後就玩5,60碼大腳長傳

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 06:01 PM   #244
某F
我的歌聲裡

引用:
阿古做主M4輔助應該好唔錯

佢係World cup葡國都係輔迪高呢個核心

主要後上或拉位補位

如果阿古比人mark死
m4可以客串派波
分散左d焦點

咁急躁粗野既球員
控制唔到局面時
就自己衝上去
尋晚下半場已經係例子

有人話未夾過無計
但當初阿古頭幾場夠未夾過都帶動起成隊波
king都係鐘意踢英式波,阿當先係佢杯茶...
問題係,球隊會死得好慘

依雲斯個陣d波一樣好好睇,有乜用?

舊 08-19-11, 01:27 PM   #245
jason_kasim
我愛港女

宜家到 Gary Cahill 48小時

舊 08-20-11, 09:44 AM   #246
某F
我的歌聲裡

又無阿古?睇黎凍過水....

舊 08-20-11, 10:26 AM   #247
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 某F 查看文章
又無阿古?睇黎凍過水....
只怕走左件寶...
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-11, 11:21 AM   #248
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: owen10 查看文章
只怕走左件寶...
唔合King心水
點好都冇用

舊 08-20-11, 11:52 AM   #249
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
咁急躁粗野既球員
控制唔到局面時
就自己衝上去
尋晚下半場已經係例子...
同養緊傷個位咁似既

阿古己經作古, 我們都是把他忘記吧

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-11, 07:36 PM   #250
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
又唔出阿古
阿古都係走把啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.20 ﹝~ 請移至Vol.21繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 998 05-31-11 11:47 AM
車路士球迷會Vol.19 ﹝~ 請移至Vol.20 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 01-11-11 11:15 AM
利物浦之友News and Discussion Vol.16 ~ 神奇隊長休戰三週 ~ syncmaster 球會討論區 1076 02-08-09 11:02 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.14 ~ 紅軍三球敗走奧脫福 ~ syncmaster 球會討論區 1030 03-24-08 09:43 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.9 syncmaster 球會討論區 1008 07-20-06 01:45 PM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版