Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Entertainment TREND>[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35
Busconcamp 11:06 PM 10-18-06
15/16電視迷大挑戰.................a

15/16...唔挑唔舒服
chunwai0091 11:08 PM 10-18-06
再見!遊戲天王
Busconcamp 11:10 PM 10-18-06
作者: chunwai0091:
再見!遊戲天王
劣評如潮...唔摺唔舒服...
_張學良_ 11:12 PM 10-18-06
早就應該啦
kin~kin 11:12 PM 10-18-06
遊戲天王太難頂, 爛gag出產地
d主持唔都識攪笑, 林曉鋒又擔唔到大旗...
大情大性武大帝 11:29 PM 10-18-06
作者: kin~kin:
最難睇係佢果D,懶係幽默寸人式搞笑,笑又唔好笑,幽默又唔幽默,搞到好鬼死寸…同佢哥哥差成大段路…
昏迷童子Sleepy 11:59 PM 10-18-06
作者: kin~kin:
最嘔係佢又要玩獎門人果隻屎尿屁feel
係, 核突就真係十足喇(仲有過之而無不及 )
但係玩又唔敢好似獎門人咁癲
d game又冇厘笑位, 一味齋核突
講到主持就仲衰, 成班都係副將格冇個孭到飛
結果成個節目搞到一撻糊塗
昏迷童子Sleepy 12:01 AM 10-19-06
作者: A HoManTin Work:
最難睇係佢果D,懶係幽默寸人式搞笑,笑又唔好笑,幽默又唔幽默,搞到好鬼死寸…同佢哥哥差成大段路…
算把啦
鍾仔永遠都只會係鍾仔,唔會變成亞叔架
波子 10:51 AM 10-19-06
第一集好有新意好好笑,睇多左好悶,希望快d播15/16
91 10:57 AM 10-19-06
垃圾節目終於要摺~~
男 10:59 AM 10-19-06
15/16唔垃圾咩
jason_kasim 11:02 AM 10-19-06
睇下邊個做主持
個主持帶到氣氛的話
就算個game係垃圾,都因為個主持影響之下個節目變得唔係垃圾
怪人怪人 01:57 PM 10-19-06
15/16 咪又係遊戲天王咁爛
Busconcamp 02:54 PM 10-19-06
作者: jason_kasim:
睇下邊個做主持
個主持帶到氣氛的話
就算個game係垃圾,都因為個主持影響之下個節目變得唔係垃圾
有巧既主持...配合巧既嘉賓...
都只係由垃圾...唔會變垃圾中既垃圾...

而非AE86+拓海咁...將AE86升LEVEL屈機
信長 03:32 PM 10-19-06
作者: 男:
15/16唔垃圾咩
都幾悶....
柴崎幸 03:45 PM 10-19-06
15/16唔垃圾咩
但睇完之後有D得著囉,總好過o個套遊戲天王,真係睇過半集之後就無再睇過。
Busconcamp 03:50 PM 10-19-06
作者: 柴崎幸:
但睇完之後有D得著囉,總好過o個套遊戲天王,真係睇過半集之後就無再睇過。
咁唔知"15/16電視迷大挑戰"...會令觀眾有所D咩得著呢...
若果搞"15/16動漫迷大挑戰"...返而可能會收視高企...
昏迷童子Sleepy 04:32 PM 10-19-06
15/16唔垃圾咩
起碼唔係屎尿屁b
W!LL 04:38 PM 10-19-06
成日都覺15/16好做馬FEEL, 有哂劇本咁
頭幾條問題95%兩邊都答O岩, 唔O岩就轉汰
到中盡開始就有其中一方係咁轉汰/唔轉汰而輸
唔可話垃圾, 但睇得多已經悶...個過程好公式化...
昏迷童子Sleepy 06:55 PM 10-19-06
作者: 小恐:
成日都覺15/16好做馬FEEL, 有哂劇本咁
頭幾條問題95%兩邊都答O岩, 唔O岩就轉汰
到中盡開始就有其中一方係咁轉汰/唔轉汰而輸
唔可話垃圾, 但睇得多已經悶...個過程好公式化...
初頭冇咁覺架
係中段果班"星級"主持擺到明做壞規矩......
chow263 07:02 PM 10-19-06
15/16唔垃圾咩
15/16係睇主持點搞gag既
問答部份就算la...如樓上所講咁假到死...
亍 ◣ 09:39 PM 10-19-06
作者: Busconcamp:
咁唔知"15/16電視迷大挑戰"...會令觀眾有所D咩得著呢...
若果搞"15/16動漫迷大挑戰"...返而可能會收視高企...

不要高估香港動漫迷的人數
更不要高估所謂動漫迷對動漫的認知
更更不要高估d節目創作人對動漫的認知
更更更不要忘了....c9佔的比例電視迷大挑戰係for佢地的
Busconcamp 09:47 PM 10-19-06
作者: jaVaj ◣:
不要高估香港動漫迷的人數
更不要高估所謂動漫迷對動漫的認知
更更不要高估d節目創作人對動漫的認知
更更更不要忘了....c9佔的比例電視迷大挑戰係for佢地的
先頭"樓住有情人"...
已經有玩動漫迷大挑戰...1題$100...

返回主題版面