Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.2
★星人44★ 11:32 PM 11-01-11
前回

作者: 薑餅人Lobo:
S.H.Figuarts 豪快紅+特典---$248 (皆旺2/F)
S.H.Figuarts 豪快藍+特典--- $248 (皆旺2/F)
Figuarts ZERO 奈美 新世界Ver. ---$180 (皆旺2/F)
Figuarts ZERO 山治 新世界Ver. ---$220 (黃埔肥趣)
S.H.Figuarts 魂限 黃A ---$388 (皆旺2/F) / $390 (In's 1/F)
S.H.Figuarts 魂限 G電王 ---$350 (In's 1/F)
11月25日日本魂Show限定
バーナビーブルックスJr ダークネスバニーエディション

★星人44★ 03:46 PM 11-02-11
重有無地方有兎仔賣?
淨日本客兩隻趕住寄
Rance 03:51 PM 11-02-11
賊船499 o個d賣哂未呀?尋日福利都見有420
★星人44★ 06:13 PM 11-02-11
作者: Rance:
賊船499 o個d賣哂未呀?尋日福利都見有420
明天去福利超超
Dangerous-boy 06:54 PM 11-02-11

S.H.Figuarts カズマ 最終形態
販売価格:4,410円
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000013650

S.H.Figuarts シャイニールミナス
販売価格:3,990円
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000013649
Rance 09:37 PM 11-02-11
作者: ★星人40★:
明天去福利超超
今晚見時點幾間都有喎,4百頭至4百尾都有
ゆうたろう 03:27 PM 11-03-11
貓店 S.H.Figuarts Riotrooper $150
delta 12:09 AM 11-04-11
作者: 薑餅人Lobo:
貓店 S.H.Figuarts Riotrooper $150
跌得真快...
其實貓店即係邊間呢?好少去深水埗個面,唔係好知定~
唔好記住我 12:39 AM 11-04-11
作者: delta:
跌得真快...
深水埗欽州街 66A 地下

高登電腦商場
走至對面馬路。
需時:約 2 分鐘
delta 12:42 AM 11-04-11
作者: 唔好記住我:
深水埗欽州街 66A 地下

高登電腦商場
走至對面馬路。
需時:約 2 分鐘
好詳細,thx~
ゆうたろう 12:45 AM 11-04-11
作者: delta:
跌得真快...
即係福利,新高登對面,門口大大隻招財貓,間舖入面真係有隻貓走0黎走去~
佢地有Facebook專頁,有咩特價野,新貨都可以睇到。
怪盜小G 02:06 PM 11-04-11
兔仔隻腳好難拆
怪盜小G 02:45 PM 11-04-11
唔知堅定流呢

西瓜谷有人POST兔仔虎叔11月中又再販
GN00508771 10:27 PM 11-04-11
頑童臉書都有講 應該係真
flpchoho 10:34 PM 11-04-11
官網已有再販日期,11月12日
http://tamashii.jp/item/201111.php
mikemike 12:31 AM 11-05-11
11月中就有貨的話都應該唔多啦
而且只是日本only
mikemike 12:32 AM 11-05-11
無乜人講佢兩個都出左
相信都無人買了

美堂蠻 01:02 AM 11-05-11
作者: mikemike:
無乜人講佢兩個都出左
相信都無人買了
我同廢人買了........./
mikemike 01:13 AM 11-05-11
作者: 美堂蠻:
我同廢人買了........./
想知幾錢?
美堂蠻 02:14 AM 11-05-11
想知幾錢?
貴呀........480一隻..........

不過諗諗下12算又差唔多........
mikemike 10:10 AM 11-05-11
作者: 美堂蠻:
貴呀........480一隻..........

不過諗諗下12算又差唔多........
咁魂shop限定13算就差不多啦
怪盜小G 01:30 PM 11-06-11
S.H.モンスターアーツ ゴジラ

初回特典:火炎放射エフェクト&火炎放射用台座

S.H.モンスターアーツ UX-02-93 メカゴジラ

初回特典:メガバスターエフェクト&メガバスター用台座

迫我入埋飛機仔
mikemike 06:00 PM 11-06-11
福利賣魂shop precure $820一對......
美堂蠻 07:52 PM 11-06-11
福利賣魂shop precure $820一對......
我敗了.........
怪盜小G 02:20 PM 11-08-11
佳亞好難企

焗我買stage
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後

返回主題版面