Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-21-06, 11:51 AM   #1
Cato913
Insane Gamer
!! ~礦泉水~ !!

註冊日期: Dec 2001
Outrun 2006 Coast To Coast 出左啦!有無人一齊online玩?

開發︰Sumo Digital
發行︰Sega Entertainment
容量︰1DVD
語種︰英文
平台︰PC
類型︰Simulation
網址︰http://www.outrun2006.com/

有d掣唔識set ar....
次次拿最尾....唉....
online 應該幾好玩.

舊 06-21-06, 11:41 PM   #2
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
正版幾錢?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-06, 11:55 PM   #3
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
display最低要幾多先叫行到?a

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 12:07 AM   #4
ai.
RELEASED

可唔可set 手掣玩?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 12:21 AM   #5
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
可以set手制玩,但佢幫你set果個制都好怪,加速R2,break就L2
剛剛開始玩第二關

Min:FX5600,RAM:256
Rec:6200,RAM:512

我自己就6600,開1024x768同唔開Anti-Aliasing既話唔大炒係唔會lag

此篇文章於 06-22-06 12:24 AM 被 BlackWing 編輯。
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 12:26 AM   #6
ai.
RELEASED

引用:
作者: 摩亞
可以set手制玩,但佢幫你set果個制都好怪,加速R2,break就L2
剛剛開始玩第二關

Min:FX5600,RAM:256
Rec:6200,RAM:512

我自己就6600,開1024x768同唔開Anti-Aliasing既話唔大炒係唔會lag
thanks,想問多一問,可以lan play嗎?

我剛好玩到(6600,512)
我行800x600算了.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 07:09 AM   #7
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: AiStudio
thanks,想問多一問,可以lan play嗎?

我剛好玩到(6600,512)
我行800x600算了.
有lan play未試過,你可以試下開1024x768先,只要你唔成架車炒起就得
就算lag都係好短時間
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 12:23 PM   #8
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

註冊日期: Feb 2004
player name

HK27149

此篇文章於 06-30-06 01:15 PM 被 27149 編輯。
27149 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 11:35 AM   #9
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
比交叉盒版難,時間要求好嚴格,車又多,成日撞...

有冇tune車秘技?
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-06, 10:53 AM   #10
Cato913
Insane Gamer
!! ~礦泉水~ !!

註冊日期: Dec 2001
引用:
:轉載:
OutRun 2006 Coast 2 Coast 密技

首先進入人物設定,在名字輸入的地方把名字改成 ENTIRETY 然後按done ,之後在取消另一個 done。
就會發現所有車子,所有賽道,所有音樂,以及全任務AAA開啟。
另外一個是 MILESANDMILES 打完後錢會多1000000

和其它OutRun 2版本一樣!
*輸入名字的done要按,出去後的done不要按,取消就可以
我自己就沒有去試,但已經證實了是可行的。
都係自己玩返來才開心。

仲有想一齊玩既,請出post。

舊 06-30-06, 01:15 PM   #11
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

引用:
作者: Cato913
我自己就沒有去試,但已經證實了是可行的。
都係自己玩返來才開心。

仲有想一齊玩既,請出post。
我想, 幾時?

ID hk27149

舊 07-02-06, 04:07 AM   #12
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
各位...如果用CRT玩 Outrun 06 嘅話

唔好用Dxdiag Lock死個 Refersh 超過60
不然隻Outrun 06會以驚人速度運作
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-06, 09:31 AM   #13
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

引用:
作者: TCS_disable
各位...如果用CRT玩 Outrun 06 嘅話

唔好用Dxdiag Lock死個 Refersh 超過60
不然隻Outrun 06會以驚人速度運作
請問點樣改, 我朋友用ctr mon
每次同佢online都見唔到佢架車....

舊 07-02-06, 02:12 PM   #14
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 27149
請問點樣改, 我朋友用ctr mon
每次同佢online都見唔到佢架車....
Dxdiag / 改Display Driver 入面d 更新頻率
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-06, 10:08 PM   #15
Crazy Gamer
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

引用:
作者: TCS_disable
Dxdiag / 改Display Driver 入面d 更新頻率
THX~~成功左b

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
MABINOGI 討論區Vol.2 (台版進度 G4S1) TOAKO X PC電腦遊戲討論版 1007 01-02-07 05:44 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #14 「樹木」 (2006.06.18-2006.07.11) Winner: riceking 「樹、海」 KKH 照相館 57 07-16-06 09:16 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 08:47 PM

手機版 | APP版