Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-12, 02:10 PM   #426
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
所以日本係晒錢整武御雷之前應該複製幾百個武哥先啦
你漏左龍浪中尉
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 02:11 PM   #427
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
你岩
不過坐上去唔係異能生存體對上BETA都係死架喎
眼鏡狗=.=你真係有禁GE機動性先啦=.=....事實上MUV都有類似GE機械步兵...但實用性=.=....現實可能驚爆危機第1-2世代出現率高D
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 02:15 PM   #428
ouki
戸松控

引用:
你漏左龍浪中尉
日本有邊個正常=.=保志,龍浪,子安,關智一,飛田=.=
舊 08-06-12, 02:19 PM   #429
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
事實上MUV都有類似GE機械步兵...但實用性=.=
依個又係寫黎自打嘴巴

十八米果部可以跳黎跳去,兩三米部區域裝甲居然會因為機動性低而無實用性

http://www.techbang.com/posts/10277-...nching-weapons

仲有眼鏡狗已經有人整左出黎(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 02:37 PM   #430
ouki
戸松控

引用:
作者: 細路翔 查看文章
依個又係寫黎自打嘴巴

十八米果部可以跳黎跳去,兩三米部區域裝甲居然會因為機動性低而無實用性

http://www.techbang.com/posts/10277-...nching-weapons

仲有眼鏡狗已經有人整左出黎(?
眼鏡狗細部D....機械步兵是實上係俾完全0戰力的步兵有力同BETA打...
唯依姬咩都冇一支機槍打BETA E D女主神力唔計...
舊 08-06-12, 02:41 PM   #431
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
眼鏡狗細部D....機械步兵是實上係俾完全0戰力的步兵有力同BETA打...
唯依姬咩都冇一支機槍打BETA E D女主神力唔計...
老實講,每個步兵送返支越戰名物火炎放射器咪可以無雙(?

蛋白質嘛,射唔入咪燒肉(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 04:24 PM   #432
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
Metal Slug m9
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 04:26 PM   #433
闇之大精靈
Senior Gamer

引用:
作者: Einhander 查看文章
衝擊波(笑
高熱同幅射被鬼隱了
仲會同呢套野解話, 呢位發燒友睇黎真係發緊燒
起碼我同我班軍武宅FD已經放棄左拗呢套野啲設定

事實上非流線超音速人型戰術機本身就...(拖走
http://wapp.baidu.com/f/q-0-0-wapp_1...n=0&pinf=1_1_0
我唔係軍事友
我轉過來比你睇
闇之大精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 05:45 PM   #434
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
你唔洗轉比我睇啦, 反正篇野又唔係你寫
摌你有叉用咩
之前同人拗都拗到口水乾哂
反正講到尾係一塊物理之壁前認真就輸了
最後容我放一下大絕:

你可唔可以係現實搵隻BETA出黎比粒核彈我試爆下先
唔係就唔好再腦內補完設定啦, 睇動就睇動唔好駁
咁上心遲早燒壞腦吖\

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 06:38 PM   #435
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
過了第二集後真是每況愈下……這種狀況還要持續多久啊……我唔要睇女我要睇BETA啊……
關於核武那篇的論點和核武在太空中破壞力會直線下降根本是一樣嘛……雖然無玩game但最合理唔用的理由,不應該是會玩死自己(地球環境)先唔用好過話對方無效化嗎……又唔係宇宙怪獸d親戚(應該唔係?)

此篇文章於 08-06-12 06:41 PM 被 尼路 編輯。
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 07:22 PM   #436
HM

話說竟然無人質疑我地既女主角純夏開晒外掛既能力
舊 08-06-12, 11:37 PM   #437
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
去質疑純夏
我不如質疑武哥個輪徊又輪徊啦

Muv-Luv本來就係Gal Game
Game既世界就係任佢設定
咁上腦去拗做乜

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 08-06-12 11:59 PM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 02:25 AM   #438
HM

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
去質疑純夏
...
兩者之間唔係有關連咩?
舊 08-07-12, 06:05 AM   #439
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
救世主大人至係G彈最大受害者

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 08:16 AM   #440
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
一開始講到生死存亡咁,但點解仲咁得閒去訓練?
還是敵人是不會游水……
快尐有怪獸出黎啦,如果只得12集的話

此篇文章於 08-07-12 08:38 AM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 09:07 AM   #441
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
BD 全9巻, 應唔止12集

舊 08-07-12, 09:11 AM   #442
ouki
戸松控

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
救世主大人至係G彈最大受害者
引用:
...
兩者之間唔係有關連咩?
引用:
話說竟然無人質疑我地既女主角純夏開晒外掛既能力
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
去質疑純夏

Muv-Luv本來就係Gal Game
Game既世界就係任佢設定
咁上腦去拗做乜
武哥個輪徊咪又係純夏搞出來....
爆一爆...禁就搞到他一生.....靈魂都俾人玩到支離破(水)
舊 08-07-12, 09:14 AM   #443
ouki
戸松控

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
一開始講到生死存亡咁,但點解仲咁得閒去訓練?
還是敵人是不會游水……
快尐有怪獸出黎啦,如果只得12集的話
敵人是不會游水....不過識行過來....

=.=個個都想睇BETA....我講真唔太特別想睇.....過多幾話會見係第2件事....但見到都會想起某人的死相
舊 08-07-12, 12:11 PM   #444
RPG之鬼

引用:
敵人是不會游水....不過識行過來....

=.=個個都想睇BETA....我講真唔太特別想睇.....過多幾話會見係第2件事....但見到都會想起某人的死相
唔會真係唔識游淨係識行呀

此篇文章於 08-07-12 12:33 PM 被 RPG之鬼 編輯。
舊 08-07-12, 12:26 PM   #445
Einhander
能登かわいいよ能登

BETA設定上係遊唔到水

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 08-07-12, 12:32 PM   #446
RPG之鬼

咁日本真係咁唔好彩中獎!?
上得太空,入得大氣層,但唔識游水……

此篇文章於 08-07-12 12:34 PM 被 RPG之鬼 編輯。
舊 08-07-12, 01:10 PM   #447
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
咁日本真係咁唔好彩中獎!?
上得太空,入得大氣層,但唔識游水……
日本唔係係海底行過去的嗎?

舊 08-07-12, 01:13 PM   #448
ouki
戸松控

引用:
作者: 尼路 查看文章
日本唔係係海底行過去的嗎?
係.....我地冇講過唔可以係水底行WO.....
舊 08-07-12, 01:16 PM   #449
Einhander
能登かわいいよ能登

BETA過海有兩種方法
1. 海底漫步
2. 要塞級海底隧道

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 08-07-12, 01:27 PM   #450
RPG之鬼

係喎
不過先前歐亞日已經被佔領,依家主角們都好似好得閒咁……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 01:15 AM

手機版 | APP版