Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 212 262 302 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 322  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
6eo 05:10 PM 10-15-21
作者: LR猫:
老母都癲,老母朱桓火大力到癲,6知確殺咁濟 (赤火就6知確殺)
老母王表自城開完打多你兩下城先散,用王淩覺得針到核爆
王凌無異5/6根本唔抵用
LR猫 10:40 AM 10-16-21
作者: 6eo:
王凌無異5/6根本唔抵用
有異4嘅
玩射心,但除咗王凌唔知點夾好
玩咗射心幾場又有達人mark
不過玩到入咗考試圈,轉異0 dick先
6eo 12:45 PM 10-16-21
異4同異5差好多

我成個星期無打, 第1場未打反攻已經達人, 都唔知點計
LR猫 12:58 PM 10-16-21
異4同異5差好多

我成個星期無打, 第1場未打反攻已經達人, 都唔知點計
好似計一個月內
我有次大會用完弩小喬下次大會都有用真Show達人
柚原このみ 11:03 PM 10-16-21
見到副老母三漢意+朱桓打到想哭
柚原このみ 06:51 PM 10-17-21
Wiki 比人收皮,而家邊度查到計略效果
LR猫 07:58 PM 10-17-21
作者: 柚原このみ:
Wiki 比人收皮,而家邊度查到計略效果
禁編集仲見到啲內容,唔知邊個位比人搞爆咗

search張卡出wiki link點入去亂碼再禁編集就有內容睇到
6eo 09:17 AM 10-18-21
玩反攻玩到跌証

見到副老母三漢意+朱桓打到想哭
醒唔起佢會加智, 比條朱恒火燒到不要不要
8智6成血都死
LR猫 10:41 AM 10-18-21
玩反攻玩到跌証

醒唔起佢會加智, 比條朱恒火燒到不要不要
8智6成血都死

玩異6都玩到跌?

參謀奇槍可以追住啲騎嚟槍好似幾好玩
又抄Dick玩下先
6eo 11:35 AM 10-18-21
玩異6都玩到跌?

參謀奇槍可以追住啲騎嚟槍好似幾好玩
又抄Dick玩下先
5連敗-50咪跌
個地火5場都估錯邊 雖然有幾場燒中都應該輸

個張個Spec感覺好難入deck
LR猫 11:46 AM 10-18-21
5連敗-50咪跌
個地火5場都估錯邊 雖然有幾場燒中都應該輸

個張個Spec感覺好難入deck
諗住抄Dick咋但應該公孫度換屍山血河試下先
6eo 03:43 PM 10-18-21
屍山0征好似有D難夾

尋日先用反攻比董卓射到嘔血
LR猫 03:45 PM 10-18-21
屍山0征好似有D難夾

尋日先用反攻比董卓射到嘔血
開天才將器咪有4征囉反正董卓個征3G唔係咁必要
LR猫 02:27 PM 10-19-21
用中二縮地碎城白兵弩考試4O3X(原本已經有1X)踢咗出盤
洗咗屍山3B打咗4場,好似可以一戰
先輸兩場開始慣咗點玩贏咗個霸者就入盤再贏多場
打咗兩場3枚w/3cost騎董卓
洗晒最後一張券洗到3B刻顏良
轉玩熱唱先
Btw11場都無對到三害
GUSTAV 04:20 PM 10-19-21
用中二縮地碎城白兵弩考試4O3X(原本已經有1X)踢咗出盤
洗咗屍山3B打咗4場,好似可以一戰
先輸兩場開始慣咗點玩贏咗個霸者就入盤再贏多場
打咗兩場3枚w/3cost騎董卓
洗晒最後一張券洗到3B刻顏良
轉玩熱唱先
Btw11場都無對到三害
3馬個副 個人覺得打低證對手2.5良仔加7武張郃勁好多
LR猫 05:19 PM 10-19-21
作者: GUSTAV:
3馬個副 個人覺得打低證對手2.5良仔加7武張郃勁好多
不正常人類打算咁打
https://3594t.net/deck/?d=36xvIHPGwA4osrS&o=1f
雖然我都知打榮光旋律係好打好多

另外Wiki修復返
GUSTAV 05:26 PM 10-19-21
不正常人類打算咁打
https://3594t.net/deck/?d=36xvIHPGwA4osrS&o=1f
雖然我都知打榮光旋律係好打好多

另外Wiki修復返
最少用馬沮啦 你呢副咁高級

現環境得號令散到3隻先有SO
LR猫 07:51 PM 10-19-21
最少用馬沮啦 你呢副咁高級

現環境得號令散到3隻先有SO
等我派下證
GUSTAV 10:12 AM 10-20-21
下次update 有生放 應該差唔多last 一次大型追加新卡
LR猫 12:09 PM 10-20-21
下次update 有生放 應該差唔多last 一次大型追加新卡
上次畫畫比賽啲卡都未出
我自己會覺得有多第七彈比晉有啲卡入到落古參果度先收皮
再樂觀啲就仲有7.1先收板
柚原このみ 10:52 AM 10-21-21
忠義埋呢幾日
LR猫 02:53 PM 10-21-21
忠義埋呢幾日
放3R中二

用屍山考試打七場都係踢返出嚟,得一場中二
轉玩熱唱就即對到熱唱同中二
熱唱打中二真係比其他dick舒服
柚原このみ 04:35 PM 10-21-21
放3R中二
放3G中二b
LR猫 08:45 PM 10-21-21
聽日挑戰一日廿戰大會先
LR猫 09:41 AM 10-22-21
垃圾觀廣三國開唔到機
第一 ... 212 262 302 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 322  ... 最後

返回主題版面