Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-14, 09:54 PM   #76
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: ko121314 查看文章
感到吃力 X
感到絕望 O

老實講, 睇唔到出路, 無論咩隊都係
周火埃被打臉我唔怪佢, 仲有進化呢1個機會, 一日未進化都仲未可以判死刑
呂布已經係棺材入面訓得好安祥, 鬼關都好快變做1隻真o既鬼
不過如果進化左唔改技唔夾硬谷大個倍數, 真係哂鬼氣

最近呢幾關, 由黃巾決戰同神速勅命開始, 所以關都亂咁黎
不外乎都係以下呢2點
1.
關卡短, 無位儲技, 人地pad都關短呀, 但係人地有SB, 呢度乜都無入去叫我殺卒都殺唔到啦

2.
不停打壓最強勢o既隊, 雖然我覺得適當打壓係合理, 但係打壓到無生存空間真係玩到谷鬼氣
最慘係打壓最強勢隊又唔見得比到生存空間其他隊
倒數炮就乜隊遇到都死, 先制damage又越黎越唔make sense, 超弩馬超夏侯淵先制18000
唔buff血直接死, 都唔知可以點打

所有大倍數隊全部都近乎無幾多血, 淨係2隻1cd小兵都可以送走你
就算有4血4攻隊都無用, 唔夠回, 儲唔到技, 入大佬又殺得唔夠快, 都係死

新將雖然打舊將面, 但係係無位儲技, 無血食先制o既情況之下, 新將都唔見得有咩出路
係任何隊都唔見得有出路

咪話我話, 鬼關之後咁耐都無開新6星將覺醒, 我覺得營運係plan緊出超弩級素材
想改變火埃命運? 交幾粒石出黎先講啦
"超大力先制" + 倒數砲

諗出來果個真係個腦裝屎
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 09:16 AM   #77
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: izumo 查看文章
"超大力先制" + 倒數砲

諗出來果個真係個腦裝屎
倒數炮倒數turn短其實我都唔介意
不過唔好倒數緊個陣都不停1t打我
淨係應付佢每t打落黎都夠死, 比我安心儲下技應付你個炮好過啦
又要數, 又要打人, 可以咁樣咁賴皮ga咩

舊 05-27-15, 12:46 PM   #78
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
GAF仲有冇人玩緊

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 02:38 PM   #79
ko121314
Game Master

引用:
作者: NexTony 查看文章
GAF仲有冇人玩緊
揮手
好似荒島見到活人咁
不過我都已經玩得好hea, 除左打勅命/特別event, 其他時間基本上只會login
爆體都唔理

舊 05-27-15, 11:59 PM   #80
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
我都仲有玩緊,玩左咁耐今日先打到河北巨人袁紹,但馬騰仲未打到
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 01:06 AM   #81
NexTony
ヴェイン様~

我都係早兩日先開始玩

刷左好耐好耐先有暗殺曹操, 但其實開局好似唔係幾好

但真係好少地方有傾開依隻game....

舊 05-28-15, 01:17 AM   #82
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: jerry 查看文章
我都仲有玩緊,玩左咁耐今日先打到河北巨人袁紹,但馬騰仲未打到
馬爸唔係雙純色軍師再+蜀槍守尾門就過到?
定係又改難左?

btw已頂唔順腦殘營運 已棄
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 11:12 AM   #83
ko121314
Game Master

引用:
作者: izumo 查看文章
馬爸唔係雙純色軍師再+蜀槍守尾門就過到?
定係又改難左?

btw已頂唔順腦殘營運 已棄
半棄揮手, 純粹因為課過金唔想放棄哂

引用:
我都係早兩日先開始玩

刷左好耐好耐先有暗殺曹操, 但其實開局好似唔係幾好

但真係好少地方有傾開依隻game....
暗殺曹算可以啦, 雖然已經唔強勢, 同pad一樣, 血攻回都buff先係真強者

舊 05-29-15, 12:54 AM   #84
NexTony
ヴェイン様~

我ID : 106395763

希望有人俾我平時抱下大脾w

舊 05-29-15, 08:55 AM   #85
ko121314
Game Master

引用:
我ID : 106395763

希望有人俾我平時抱下大脾w
101 617 437
無咩勁野, 最勁係隻新春曹丕, 想要可以line add我叫我轉
kollokkol

舊 06-01-15, 12:25 AM   #86
NexTony
ヴェイン様~

引用:
作者: ko121314 查看文章
101 617 437
無咩勁野, 最勁係隻新春曹丕, 想要可以line add我叫我轉
kollokkol

死好命抽中三兄弟

舊 06-01-15, 09:41 AM   #87
ko121314
Game Master

引用:

死好命抽中三兄弟