Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-14, 05:15 PM   #51
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
漫畫好似都成日炒車

舊 04-28-14, 07:25 PM   #52
7ming_格鬥苦手
God of Gamer
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
引用:
作者: teealpha 查看文章
其實男主身體都超人級數,不過點睇佢弱點係直擊頭部

脫殼場咁高跌落去冇事只係傷兩隻手指,但走佬炒車撞頭就暈左
醫院跳窗直接墮地冇受身冇事,但歧神一下打臉即暈
俾奇居子打中又斷頸又斷腳仲心肺功能停頓都可以醒返即時再作戰,但行左去女更衣室俾女正面打鼻一拳又暈

不過相比起睇男主無雙,我更加想睇歧神(希望我冇記錯名)佢老馬,次次見佢一臉計画通り咁款之後就有現眼報果下真係好歡樂
唔好咁講歧神啦,之後佢好慘的

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-14, 08:51 PM   #53
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
唔好比個好似相對真實系既風格呃左,後面男主角根本出單手都秒到d触手a

仲有隻基友後面會為左攻略男主角持續女體化a

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-14, 09:17 PM   #54
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
可惜暫時動畫未表現到シドニア百景個種糟糕

基友應該最終會變埋性>女a

舊 04-29-14, 01:29 PM   #55
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
尋晚一口氣睇到漫畫60話,覺得好快已經冇晒"驚喜",高智慧的觸手play開始已經 "無法理解"。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-14, 01:32 PM   #56
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: shooter 查看文章
尋晚一口氣睇到漫畫60話,覺得好快已經冇晒"驚喜",高智慧的觸手play開始已經 "無法理解"。
我都係 睇到後面已經唔知想點

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-14, 05:26 AM   #57
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
搞搞下變左人外後宮

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-14, 08:50 AM   #58
細路翔
The One

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我都係 睇到後面已經唔知想點
作者只想表示触手讚

英國說大家抱團死
舊 04-30-14, 12:53 PM   #59
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
冇睇錯一七式係東亞重工做?
即係同blame有關..?

舊 04-30-14, 01:07 PM   #60
KTN
~♡

東亞重工都無乜邊套唔穿插

舊 04-30-14, 10:55 PM   #61
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
弐瓶勉差唔多套套漫畫都會提東亞重工, 同時亦都唔會講明係唔係同一個東亞重工, 唔駛咁在意

舊 05-02-14, 12:15 PM   #62
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
歧神君wwww
我見你咁囂咁當正自己小隊長咁搶功都知你老馬不遠啦,果然不負我所望
以後我就追定睇你表演啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 01:23 PM   #63
KTN
~♡

可以當係每個平行世界都有東亞重工又得

引用:
作者: 石主乙個 查看文章
弐瓶勉差唔多套套漫畫都會提東亞重工, 同時亦都唔會講明係唔係同一個東亞重工, 唔駛咁在意

舊 05-02-14, 06:23 PM   #64
細路翔
The One

引用:
作者: teealpha 查看文章
歧神君wwww
我見你咁囂咁當正自己小隊長咁搶功都知你老馬不遠啦,果然不負我所望
以後我就追定睇你表演啦
比佢拎到把槍出手先都只會係送死

英國說大家抱團死
舊 05-02-14, 07:52 PM   #65
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
歧神君你真係唔會令人失望

舊 05-02-14, 10:44 PM   #66
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
歧神君做過嘅野死一萬次都唔夠

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 11:50 PM   #67
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
唔好咁講歧神啦,之後佢好慘的
:mad::mad::mad:
慘得過星白 還我星白

引用:
作者: KTN 查看文章
可以當係每個平行世界都有東亞重工又得
東亞重工好似武裝機甲都有?
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-14, 11:57 PM   #68
梅佬
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Van仔 查看文章
:mad::mad::mad:
慘得過星白 還我星白

比一打紅天蛾你。
梅佬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 12:05 AM   #69
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 梅佬 查看文章
比一打紅天蛾你。
其實之後兩隻巨大生物係咪由個胞衣做出黎

成套野得星白最正常
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 04:20 AM   #70
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
過左差唔多8年,3d作畫比當年好左唔少 套落呢套原作畫風都很那個既作品,動畫化簡直超水準

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 09:53 AM   #71
Fun
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
原作黨表示:動畫版好好睇呀,翻睇左好多次
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 10:39 AM   #72
梅佬
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Van仔 查看文章
其實之後兩隻巨大生物係咪由個胞衣做出黎

成套野得星白最正常
好似係加入人類基因由胞衣星白生的(NTR?)。
谷風專攻另類種族(第三性、巨大生物、胞衣星白、機械女、熊......)

此篇文章於 05-03-14 10:44 AM 被 梅佬 編輯。
梅佬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 10:57 AM   #73
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
突然好想食肉醬

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-14, 11:11 AM   #74
細路翔
The One

作者表示有這麼可愛的触手誰還需要女朋友?(誤

英國說大家抱團死
舊 05-03-14, 01:58 PM   #75
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Fun 查看文章
原作黨表示:動畫版好好睇呀,翻睇左好多次
動畫比原作好睇太多,但都只會睇一次。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
葉月抹茶「一週間フレンズ。」Blu-ray BOX 2017年2月22日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 90 03-24-18 10:29 PM
志村貴子「放浪息子」連載終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 47 09-05-17 04:13 PM
[動畫] 藤原ヒロ「会長はメイド様!」連載終了 Hayami 日本動漫畫討論版 232 09-23-13 12:43 AM
[動畫] 今井神「NEEDLESS」連載終了 money 日本動漫畫討論版 114 06-18-13 01:30 PM
[漫畫] 小林尽「一路平安!」連載終了 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 04-09-12 06:58 PM

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版