Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-19-02, 11:50 AM   #1
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
IE瓜左? (急救請求)

求救

尋晚00:30上下連線,check完hotmail, 入左GAF一陣,忽然IE出warning話必須關閉. 因為我個IE以前都有試過咁,我咪如常reboot咯.

點知今次連試4,5次reboot個IE都話必須關閉,淨問我"回報"与否.

我又check下PC cillin,check倒冇毒,不過就00:37 fire wall有record(睇返至知我架機成日有人入侵(?)(NET-BIOS XXXX??? )我不懂呀,總之家陣要用IE果D site就link不到,msn messagger, gamespy呢d就ok.

請問我可以點做?(至好有易明D的方法 )

唔該晒救命...

舊 11-19-02, 12:25 PM   #2
fire
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
有無試過remove IE 再重新 install ?
fire 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 01:08 PM   #3
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
怕中毒既, scan一次先,之後再重新裝一次ie

舊 11-19-02, 02:35 PM   #4
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
去"新增/移除"
修復一次試試

舊 11-19-02, 08:38 PM   #5
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
thx三位

卒之我係要裝過個C Drive

ok now

舊 11-19-02, 09:36 PM   #6
Pockle
Senior Gamer
有尾巴(?)的少年~

註冊日期: Sep 2002
Sometimes is like that, guy....
Just try to remove something unimportant...

是...
續.太陽 ~太陽少年~
2004年夏 發售予定!
Pockle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:54 AM

手機版 | APP版