Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-19, 03:42 PM   #3601
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
新版紅骨改

AMAZON仲未開
Amiami秒殺
最後係SOFMAP買左盒

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-19, 03:59 PM   #3602
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
amazon 直送搞掂,可以收工返屋企了

舊 11-21-19, 03:27 PM   #3603
wingzero_W0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
Snow white 係Japan only item, 仲要瞬殺
wingzero_W0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-19, 04:03 PM   #3604
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: wingzero_W0 查看文章
Snow white 係Japan only item, 仲要瞬殺
連login都error

舊 11-21-19, 04:33 PM   #3605
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

第一次係日魂因爲一小時內找唔到數而買唔到@@

只能等佢開2次

舊 11-21-19, 05:45 PM   #3606
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

F5左兩個鐘 又奇蹟地買到

舊 11-22-19, 05:38 PM   #3607
wingzero_W0

日魂第二批到現在還有貨。可惜日本以外,看得到吃不到
舊 11-22-19, 08:53 PM   #3608
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
一扭睇嚟好多貨

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 11-22-19, 09:56 PM   #3609
explosion

註冊日期: Sep 2008
amazon pay +集運解決
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-19, 11:43 PM   #3610
wingzero_W0

研究完就冇晒貨,飲恨。
只好食現或賭 “本商品は海外で販売の可能性があります”

用信用卡滙率加其他雜費再用埋貴轉運都係$2400~2500

某孤真係狼死,好彩今日行到門口忍到手

此篇文章於 11-22-19 11:46 PM 被 wingzero_W0 編輯。
舊 11-22-19, 11:50 PM   #3611
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
研究完就冇晒貨,飲恨。
只好食現或賭 “本商品は海外で販売の可能性があります”

用信用卡滙率加其他雜費再用埋貴轉運都係$2400~2500

某孤真係狼死,好彩今日行到門口忍到手
係狼死,但貨始終有限,港暈又99.99%搶唔到之下我認命(OK其實我有愛)
而且上次隻wing0食現要成3200(香港一到貨果下),今次輸少當贏

舊 11-23-19, 12:41 AM   #3612
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我23:20仲訂到

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-19, 12:46 AM   #3613
怪盜小G
しゃろとも

依家仲訂到

F5多陣啦

舊 11-23-19, 12:36 PM   #3614
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: explosion 查看文章
amazon pay +集運解決
我用amazon pay炒左

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-19, 02:15 PM   #3615
wingzero_W0

引用:
作者: mikemike 查看文章
我用amazon pay炒左

願聞其詳。

剛剛先襟咗隻,唔好嚇我啦。今日見到三次有貨。
舊 11-23-19, 02:53 PM   #3616
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
願聞其詳。

剛剛先襟咗隻,唔好嚇我啦。今日見到三次有貨。
我是去到last step炒,佢彈http error 500,完成唔到比錢,如果你完成到比錢和收到confirm mail就無事。

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-23-19, 03:51 PM   #3617
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
我是去到last step炒,佢彈http error 500,完成唔到比錢,如果你完成到比錢和收到confirm mail就無事。
俾唔到咪再試

日魂係只要你放到入購物籃內 就係你既(除非你F5得太勁 佢將你強制登出)
你只需一小時內找到數就得

唔似得港魂⋯未找完數都唔可以安心

舊 11-23-19, 09:11 PM   #3618
explosion

註冊日期: Sep 2008
我都有彈error 應該係sever做唔切同amazon 的connect
試多兩次就ok
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-19, 11:37 PM   #3619
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
俾唔到咪再試

日魂係只要你放到入購物籃內 就係你既(除非你F5得太勁 佢將你強制登出)
你只需一小時內找到數就得

唔似得港魂⋯未找完數都唔可以安心
我係error到cart裡面D野都無埋

引用:
作者: explosion 查看文章
我都有彈error 應該係sever做唔切同amazon 的connect
試多兩次就ok
我試左7次都error

舊 11-24-19, 04:22 AM   #3620
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
我係error到cart裡面D野都無埋
短時間內ERROR得太多次係會強制登出+清空購物車

出一次ERROR 等一陣再試

舊 11-24-19, 09:20 AM   #3621
怪盜小G
しゃろとも

依家F5完仲放到落籃

舊 11-24-19, 01:32 PM   #3622
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
短時間內ERROR得太多次係會強制登出+清空購物車

出一次ERROR 等一陣再試
7次比唔到錢後,最後一按樂天pay就比到!

舊 11-25-19, 02:06 PM   #3623
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
7次比唔到錢後,最後一按樂天pay就比到!
樂天PAY都食到海外卡?

舊 11-29-19, 05:30 PM   #3624
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
樂天PAY都食到海外卡?
樂天PAY食到
其實都係係日本樂天開個購物戶口就OK
同AMAZON一樣
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-19, 10:31 PM   #3625
怪盜小G
しゃろとも

今日終於見識到D支那蝗點係日本搶MB

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 01:08 AM

手機版 | APP版