Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
harakuma 12:05 PM 01-17-19
作者: 零式:
當時是WESKER救回ADA, ADA才可出現掉火箭炮協助LEON
但係, 係biohazard chronicles版, WESKER同ADA隔空對話, WESKER點救ADA呢?

救完之後立即飛返去某地點的鏡頭前坐定定等ADA?
Kain 12:30 PM 01-17-19
唔記得係邊度睇到Wesker好似幫Ada啪左針
由手機版發出
darkvolver 12:40 PM 01-17-19
作者: harakuma:
但係, 係biohazard chronicles版, WESKER同ADA隔空對話, WESKER點救ADA呢?

救完之後立即飛返去某地點的鏡頭前坐定定等ADA?

bio chron其實可不可以當平行宇宙去睇,裡面d野..感覺麻麻可信..

Sent from my iPhone using Gaforum
HKCCPolyUWai 07:09 PM 01-17-19
作者: Kain:
唔記得係邊度睇到Wesker好似幫Ada啪左針
由手機版發出
最初好似係Albert Wesker Report補完呢部份
ComeLOLoh 05:19 AM 01-18-19

ComeLOLoh 05:42 AM 01-18-19
delete
何金水 - 阿水 12:59 PM 01-18-19
請問有冇 CHING 知道實體版會唔會有豪華版 ?
harakuma 01:33 PM 01-18-19
唔知今次會唔會有偷跑呢,

22號?
泰利 01:59 PM 01-18-19
大家係咪買行, 唔會日?
darkvolver 02:47 PM 01-18-19
作者: 泰利:
大家係咪買行, 唔會日?

視乎你想要多真實或河蟹..偷跑應該沒有,但炒價水位會很高..貨量應該一般,不似rdr2。

Sent from my iPhone using Gaforum
真!DC 02:49 PM 01-18-19
日版9成有和諧不了
唔知行有冇日語不過Bio系列聽慣英文
由手機版發出
龍寶寶 03:35 PM 01-18-19
作者: harakuma:
唔知今次會唔會有偷跑呢,

22號?
好似上次BIO7偷跑左成個星期
DevilElvis 03:57 PM 01-18-19
作者: 何金水 - 阿水:
請問有冇 CHING 知道實體版會唔會有豪華版 ?
你話有公仔跟埋果個version?有呀
harakuma 04:49 PM 01-18-19
作者: 龍寶寶:
好似上次BIO7偷跑左成個星期
咁今日咪.......
何金水 - 阿水 05:20 PM 01-18-19
作者: DevilElvis:
你話有公仔跟埋果個version?有呀
唔係呀, 即係數位版 $498 果隻咋
darkvolver 05:55 PM 01-18-19
作者: 何金水 - 阿水:
唔係呀, 即係數位版 $498 果隻咋

如果實體價錢過4或5字,可以等下先..

DevilElvis 06:23 PM 01-18-19

表裹?
ComeLOLoh 06:30 PM 01-18-19
https://buy.gamer.com.tw/atmItem.php?sn=23703
日文 / 英文 預定於發售日透過免費更新追加中文字幕*
* 實際發布更新時間以原廠為準。

要先Update先有中文…? 定到時趕得到整好先出碟?

https://buy.gamer.com.tw/atmItem.php?sn=24476
台灣多個鐵盒版…就係多個鐵盒。
DevilElvis 07:07 PM 01-18-19
搞錯.....港版廢柴
darkvolver 07:10 PM 01-18-19
作者: ComeLOLoh:
https://buy.gamer.com.tw/atmItem.php?sn=23703
日文 / 英文 預定於發售日透過免費更新追加中文字幕*
* 實際發布更新時間以原廠為準。

要先Update先有中文…? 定到時趕得到整好先出碟?

https://buy.gamer.com.tw/atmItem.php?sn=24476
台灣多個鐵盒版…就係多個鐵盒。

睇過勢隻game有不小bugs......

シェンムー 07:20 PM 01-18-19
Mh上年都係咁

大懶財 07:39 PM 01-18-19
生化2係我嘅童年回憧,嗰陣食日叫我表姐嚟幫我打。
表裏裏表足足爆左4次。。。。

咁就20年囉。。。。
華倫君島陽平 10:29 PM 01-18-19
估你唔到咁樣10秒內揀人
Sar8 10:31 PM 01-18-19

今次D喪屍麻煩好多(未玩)
ComeLOLoh 11:10 PM 01-18-19
作者: Sar8:
今次D喪屍麻煩好多(未玩)

爬梯無敵,幾有用。
企上身,等佢攻擊唔到,都好好用。
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43  ... 最後

返回主題版面