Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
手機平板遊戲討論版>イドラ ファンタシースターサーガ | PHANTASY STAR 30周年記念 | 一週年活動進行中
Squall-Lucifer 05:40 PM 12-01-18
要說的話我Law隊未有王女,Chaos隊未有老媽,以及雙子盜賊團的幾位成員(我只有雙子)
只是女主升去Chaos會使得Law隊只餘下以下角色:
已開練:ヴァルター、エマ
未開練:サーシャ、ナデイア、ポポプリン、エミール
天然系的角色還有:
ユリィ、ダンカン、ラナ、フラミイ、クーナ
但フラミイ、クーナ都預定轉去Chaos
T.K. 06:47 PM 12-01-18
睇日攻話女主law勁d?
Squall-Lucifer 07:06 PM 12-01-18
作者: T.K.:
睇日攻話女主law勁d?
我看:
LAW
https://expi-games.jp/idola/object/detail/24242
CHAOS
https://expi-games.jp/idola/object/detail/24241

兩者的最大差別是第二技能,Law是加攻加防2回合,Chaos是全體攻撃
還有超必的對味方效果,除了共通的+150HP之外,
Law是2回合狀態異常和妨害效果無效
Chaos是+10%攻撃力(3回合)

兩者比起來好像Chaos比較好用.....
只是我再這樣弄下去我Chaos隊人滿而Law隊要另外練起一批3~4星水屬
T.K. 10:48 PM 12-01-18
2回合狀態異常和妨害效果無效
呢個先重點吧
加攻既野,實一街都係
Squall-Lucifer 11:35 PM 12-01-18
2回合狀態異常和妨害效果無效
呢個先重點吧
加攻既野,實一街都係
聽說Law的女主適合打イドラ戰,不過我都選了升去カオス
T.K. 02:08 PM 12-02-18
等中多一隻囉W
Squall-Lucifer 02:42 PM 12-02-18
前後花了(免費的)萬多兩萬星鑽都抽不中老媽和王女…
T.K. 02:47 PM 12-02-18
$200買三女5星+4星x5賬後,一次都無抽www
$120人仔買到3女5星,好過自己刷:0)
Squall-Lucifer 03:08 PM 12-02-18
$200買三女5星+4星x5賬後,一次都無抽www
$120人仔買到3女5星,好過自己刷:0)
你是直接買Account來玩?
T.K. 03:11 PM 12-02-18
2%唔洗ACC啦
Squall-Lucifer 03:50 PM 12-02-18
原來5星升6星的素材要分解多出來的5星角色卡才有.....
T.K. 08:56 AM 12-03-18
Idolabattle獎品都有
Squall-Lucifer 06:08 PM 12-03-18
結果我3個命運分岐都是去了カオス那邊
クーナ、ステラ
男主雖然仍是天然,但戰鬥風格都是カオス風
Squall-Lucifer 08:12 AM 12-04-18
王女pickup完結前最後一次抽卡都是抽不中王女…星鑽清袋有排儲了
Dyhalt Rushifar 10:22 AM 12-04-18
運命分歧其實係點開?
Squall-Lucifer 01:09 PM 12-04-18
下輪pickup 是女主

作者: Dyhalt Rushifar:
運命分歧其實係點開?
升絆升到頂,打完3次相關角色的列傳便可以做命運分岐,再打完那個Quest 便正式完成

絆可以在結算時看Exp 下面那4粒粉紅看到
或是進入角色頁面看profile 看到準確數值
Dyhalt Rushifar 02:05 PM 12-04-18
作者: Squall-Lucifer:
下輪pickup 是女主

升絆升到頂,打完3次相關角色的列傳便可以做命運分岐,再打完那個Quest 便正式完成

絆可以在結算時看Exp 下面那4粒粉紅看到
或是進入角色頁面看profile 看到準確數值
就係打特訓滿咗王女絆,但係搵唔到列傳。
不過LUNCH打去第3章,一切都解決晒
Squall-Lucifer 03:13 PM 12-04-18
新期間限定Quest 是收集200個果實換4星角色啊…
Squall-Lucifer 03:13 PM 12-04-18
作者: Dyhalt Rushifar:
就係打特訓滿咗王女絆,但係搵唔到列傳。
不過LUNCH打去第3章,一切都解決晒
列傳另一開放條件是主線去到一定程度
Dyhalt Rushifar 09:47 AM 12-05-18
個PICK好神秘,PICK UP女主,不過在下傾家蕩產都只係中佬…
Squall-Lucifer 11:29 AM 12-05-18
我女主是在抽前期角色那個池抽中的,但就抽不中老媽和王女=_=
T.K. 09:11 PM 12-05-18
老母x3
sosad
Squall-Lucifer 09:49 PM 12-05-18
拿去做界限突破啦
Squall-Lucifer 12:52 PM 12-07-18
https://idola.sega-online.jp/news/2000000dl/

200萬下載紀念禮物
Squall-Lucifer 01:26 PM 12-07-18
作者: Squall-Lucifer:
https://idola.sega-online.jp/news/2000000dl/

200萬下載紀念禮物
借今次送星鑽的機會總算抽中王女,但抽不中老媽和盜賊團員…反而多出一張5星的Jesper......
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面