Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-31-05, 05:57 PM   #1
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
poster一問

有咩方法可以貼poster在牆上而唔傷牆壁?
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 06:03 PM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: grxgr
有咩方法可以貼poster在牆上而唔傷牆壁?
先裝修屋企
用平滑的防火膠板當做牆紙
到時點貼都得
平時清潔牆身又方便
我屋企就係咁

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 07:50 PM   #3
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: mikemike
先裝修屋企
用平滑的防火膠板當做牆紙
到時點貼都得
平時清潔牆身又方便
我屋企就係咁
用"相架"先是王道.............. v

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 08:03 PM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kog
用"相架"先是王道.............. v
B2size的相架

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-05, 09:12 PM   #5
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
自制燈箱~
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 01:40 PM   #6
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
我只係想貼牆....點解好似咁麻煩既....
人家日本成日貼,咁佢地係點樣處的?
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 04:46 PM   #7
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: grxgr
我只係想貼牆....點解好似咁麻煩既....
人家日本成日貼,咁佢地係點樣處的?

點樣處 ? 人地日本仔都係俾件處你貼住咋

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 08:14 PM   #8
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
走去虼滮鬤W大"亞加歴"膠版
再去文具店買"人字碼"夾起兩片膠版
再放poster入去兩片膠版中間
可以夾到十幾張poster
之後你想放邊都得

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Dead or Alive 3 poster一問: S.T.A.R.S. 收藏品討論版 2 01-28-05 05:53 PM

現在的時間是 08:09 AM

手機版 | APP版