Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-16, 06:05 PM   #426
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
就算你在100以內, 南亞人一嚟就十幾二十個人, 一野就跌出100
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 06:08 PM   #427
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: X&Y 查看文章
SONY STORE ONLINE只要香港既手機號碼就可搶了
到時應該又死server

接收到SMS短訊之客戶必須於7月29日12:00-14:00根據短訊所述之指定購買點完成付款,購買詳情及訂購代碼將會以SMS短訊個別通知
*購買點包括: Sony Store, Online 或 Sony Store 專門店(銅鑼灣)購買點將由系統隨機選出,並不能更改

如果搶中又被分配左去sony store cwb付款仲要lunch time衝出去付款
我驚到時我要由西環撘的士去老銅
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 06:23 PM   #428
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Sony 個買法幾好玩, 隨機玩死人

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 06:24 PM   #429
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: david 查看文章
OR 470克

不過,我諗因為有SONY個標誌,應該係會有減重作用。
果設計位 重心點都唔同

上網的人個測試完都說psvr比較舒服 無咁累

引用:
作者: sunhikari 查看文章
我驚到時我要由西環撘的士去老銅
不是可以網上比錢嗎?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 07-28-16 06:29 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 06:33 PM   #430
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
佢網上訂重限定29號下午12:00-14:00完成付款。
一個手機號碼一個訂。
(幾好,減少抄賣)

舊 07-28-16, 07:24 PM   #431
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: X&Y 查看文章
SONY STORE ONLINE只要香港既手機號碼就可搶了
到時應該又死server

接收到SMS短訊之客戶必須於7月29日12:00-14:00根據短訊所述之指定購買點完成付款,購買詳情及訂購代碼將會以SMS短訊個別通知
*購買點包括: Sony Store, Online 或 Sony Store 專門店(銅鑼灣)購買點將由系統隨機選出,並不能更改

如果搶中又被分配左去sony store cwb付款仲要lunch time衝出去付款
勁白痴,我係香港個邊,如果分我去旺角,一來一回,車錢又貴,lunch就算唔食都唔夠時間啦

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 07:26 PM   #432
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
勁白痴,我係香港個邊,如果分我去旺角,一來一回,車錢又貴,lunch就算唔食都唔夠時間啦
sony store門市淨係得銅鑼灣收訂

HIM 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 07:41 PM   #433
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
聽日又要斗快按F5
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 07:56 PM   #434
ComeLOLoh

秒殺架喇我覺得。

舊 07-28-16, 08:19 PM   #435
pet3
The One

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
不是可以網上信用卡比錢嗎?

這樣就不用車錢吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 07-28-16, 08:25 PM   #436
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
有無人知現場人數...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 08:31 PM   #437
ComeLOLoh

引用:
作者: qwe 查看文章
有無人知現場人數...
灣仔?網上話有下午有17人,但係應該唔係買PSVR

舊 07-28-16, 08:46 PM   #438
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: pet3 查看文章
不是可以網上信用卡比錢嗎?

這樣就不用車錢吧
如果我無理解錯,個網上訂購會隨機抽你去,
1)網上 Sony Store Online
2)門市 銅鑼灣Sony Store 專門店

即係收到SMS入邊話你要你去銅鑼灣Sony Store 專門店俾錢,就要 12:00-14:00死去銅鑼灣Sony Store 。

人品測試?
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 08:53 PM   #439
pet3
The One

引用:
作者: 真十人€ 查看文章
如果我無理解錯,個網上訂購會隨機抽你去,
1)網上 Sony Store Online
2)門市 銅鑼灣Sony Store 專門店

即係收到SMS入邊話你要你去銅鑼灣Sony Store 專門店俾錢,就要 12:00-14:00死去銅鑼灣Sony Store 。

人品測試?
我還以為是咩都可以網上比錢
只是不能選那裡拿貨

反正只有100台
13億中國人搶

FGO 目標預算
舊 07-28-16, 09:01 PM   #440
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
灣仔?網上話有下午有17人,但係應該唔係買PSVR
動漫節條隊已經登記緊
前面好似已經五十幾人

登記黎預人行開去廁所

此篇文章於 07-28-16 09:04 PM 被 teealpha 編輯。
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 09:06 PM   #441
harakuma
Game Master

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
佢網上訂重限定29號下午12:00-14:00完成付款。
一個手機號碼一個訂。
(幾好,減少抄賣)
一D都唔好, 應該一個ID No.一個訂, 無ID過主
舊 07-28-16, 09:16 PM   #442
qwe
Game Master

引用:
作者: teealpha 查看文章
動漫節條隊已經登記緊
前面好似已經五十幾人

登記黎預人行開去廁所
咁仲出唔出好剛沖完涼...
舊 07-28-16, 09:27 PM   #443
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
咁仲出唔出好剛沖完涼...
你自己諗啦
而家尾6x左右
又唔會個個都係PSVR
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 09:45 PM   #444
qwe
Game Master

引用:
作者: teealpha 查看文章
你自己諗啦
而家尾6x左右
又唔會個個都係PSVR
好 等緊巴士
黎到過百可能返歸算,當捉轉PKMGO
舊 07-28-16, 10:01 PM   #445
卡樂B
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDcalbee-1
引用:
好 等緊巴士
黎到過百可能返歸算,當捉轉PKMGO

過200 都唔驚啦..........會場唔係得sony 有限定品架
卡樂B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 10:05 PM   #446
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
未排過通宵隊,其實驚唔驚有人打尖

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 10:54 PM   #447
qwe
Game Master

我96 XD
舊 07-28-16, 10:57 PM   #448
harakuma
Game Master

引用:
我96 XD
公起公起
舊 07-29-16, 12:34 AM   #449
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我旺角,你地快D黎陪我啦

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 12:35 AM   #450
pet3
The One

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我旺角,你地快D黎陪我啦
電話充好電未
影我看

FGO 目標預算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY HMZ T3 3D 頭戴式顯示器 nds 買賣專區 0 09-05-16 12:38 PM
[ETC] PlayStation 4 in 3D 神祕人1號 電視遊戲討論版 33 01-15-09 01:19 AM
[爆笑] PlayStation 9 nakakula 電視遊戲討論版 18 05-27-06 12:41 AM
Want Fix the playstation........ Orage 電視遊戲討論版 0 03-22-05 09:12 PM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版