Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-20, 02:04 PM   #426
waterman
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
sorry,我響其他女網友個島每股$91連買8000股,要你白等添a
不要緊,互相幫助呀!

舊 04-19-20, 02:31 PM   #427
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
今朝居民傾偈發現似乎將來會有健身中心?
之前新聞已經傳前作咖啡店同真假藝術品都會擇日回歸
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-20, 05:42 AM   #428
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
今朝起身廣播商店會升級

引用:
作者: leungky1 查看文章
今朝居民傾偈發現似乎將來會有健身中心?
之前新聞已經傳前作咖啡店同真假藝術品都會擇日回歸
由手機版發出
唔係應該起個運動館,被佢地火影跑

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-20, 12:40 PM   #429
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
是日股價上晝$111,下晝$134,個勢仲可以上揚幾耐?
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
今朝起身廣播商店會升級
同你一樣
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-20, 01:09 PM   #430
leungky1

引用:

同你一樣
應該聽朝或聽晚觸及最高價
如果聽朝過2倍價錢就會係最高
由手機版發出
舊 04-20-20, 02:37 PM   #431
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:

同你一樣
我同你情況差唔多上晝$104,下晝$139
聽日商店升級 休息一日

應該會錯過最高價?
由手機版發出
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-20, 08:49 AM   #432
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
早晨。有冇GAF巴絲今日個股價係$182或者以上?我個島間商店今日裝修,要飛去你哋個島趁今日最高價位沽哂d股,唔該哂/
舊 04-21-20, 12:07 PM   #433
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
早晨。有冇GAF巴絲今日個股價係$182或者以上?我個島間商店今日裝修,要飛去你哋個島趁今日最高價位沽哂d股,唔該哂/
星期二至星期四都有機會有好價,
我今個禮拜就冇高價了。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-20, 03:11 PM   #434
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
有無人有自己係「我的設計」自己畫野?
因為我發現係畫平面圖個度係DEL唔到自己個設計
而DL人地嘅設計都可以有得DEL, 但如果係衫/帽自己畫就可以DEL

依家D位爆哂, 無得用又唔可以自己DEL個圖, 如果用改圖我見佢會將本身放咗出嚟嘅都一齊改埋

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-20, 03:18 PM   #435
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
今朝起身廣播商店會升級

唔係應該起個運動館,被佢地火影跑
我到依家都無見過佢地火影跑
成班淨係唱歌, YOGA, 同埋企係橋中心做GYM

見人地D動物仔仲會玩耍盲雞
而我個D都係掃下地, 坐係到飲飲食食

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
舊 04-21-20, 04:38 PM   #436
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: bonedog 查看文章
我到依家都無見過佢地火影跑
成班淨係唱歌, YOGA, 同埋企係橋中心做GYM

見人地D動物仔仲會玩耍盲雞
而我個D都係掃下地, 坐係到飲飲食食
我啱啱相反,D動物FD冇一日唔火影跑之餘,仲會自動自覺行去淋花,係坐唔定嘅乖仔女

P.S.我add咗妳個Switch fd code,等妳accept

此篇文章於 03-17-24 09:43 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-21-20, 09:09 PM   #437
leungky1

由手機版發出
舊 04-21-20, 09:32 PM   #438
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
我啱啱相反,D動物FD冇一日唔火影跑之餘,仲會自動自覺行去淋花,係坐唔定嘅乖仔女

P.S.我咗妳個Switch fd code,等妳accept
THANKS, 加咗

我個度有2隻好鐘意淋花, 其他鐘意睇魚
部都好文靜

舊 04-22-20, 01:21 PM   #439
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: bonedog 查看文章
有無人有自己係「我的設計」自己畫野?
因為我發現係畫平面圖個度係DEL唔到自己個設計
而DL人地嘅設計都可以有得DEL, 但如果係衫/帽自己畫就可以DEL

依家D位爆哂, 無得用又唔可以自己DEL個圖, 如果用改圖我見佢會將本身放咗出嚟嘅都一齊改埋
係無得改嫁⋯呢個暫時無辦法

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-20, 02:02 PM   #440
滅龍士
MHWs↓

今日股價上晝$69,下晝$65,到聽日下晝都係蟹價嘅話就要揾人打救
舊 04-22-20, 03:19 PM   #441
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
今日股價上晝$69,下晝$65,到聽日下晝都係蟹價嘅話就要揾人打救
有時間可以排下隊賣,
有好多都唔收費用,
不過每次我都比左99900當心意。
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-20, 01:17 AM   #442
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
作者: antony chan 查看文章
係無得改嫁⋯呢個暫時無辦法
完全唔夠用... 見佢係時裝店可以有咁多位UPLOAD 上去
仲以為可以有排玩添
希望佢遲下更新可以放返多D位比人玩啦

舊 04-23-20, 12:30 PM   #443
lodoss
Crazy Gamer

今早蘿蔔價62x,早知道就兩日前唔洗排幾個鐘隊。
舊 04-23-20, 01:38 PM   #444
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: lodoss 查看文章
今早蘿蔔價62x,早知道就兩日前唔洗排幾個鐘隊。
我個島股價上晝$91,下晝$97。咁就麻煩你開關救濟
舊 04-23-20, 02:03 PM   #445
lodoss
Crazy Gamer

引用:
我個島股價上晝$91,下晝$97。咁就麻煩你開關救濟
今早先6百幾,現在得返210。
唔介意可以開島比你賣。
舊 04-23-20, 02:37 PM   #446
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: lodoss 查看文章
今早先6百幾,現在得返210。
唔介意可以開島比你賣。
多謝你嘅好意,下次想你開島會再出post通知,thx.
舊 04-24-20, 03:31 PM   #447
滅龍士
MHWs↓

是日股價上晝$72,下晝$64,有冇人打救?
舊 04-24-20, 04:26 PM   #448
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
是日股價上晝$72,下晝$64,有冇人打救?
我個島今日56, 仲低過你

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 01:14 PM   #449
滅龍士
MHWs↓

今日我個股價上晝$96,下晝$93。今晚十點前冇巴絲開島打救嘅話就真係要食自己
舊 04-25-20, 05:49 PM   #450
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
今日我個股價上晝$96,下晝$93。今晚十點前冇巴絲開島打救嘅話就真係要食自己
我條村仲有$129,要唔要嚟保平安?

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 08:33 PM

手機版 | APP版