Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-16, 06:33 PM   #51
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
普通限定版4xx 入手,比普通版多一點錢就有腰袋,畫集和明信片也不錯
腰袋係唔係黑色有幾個章係上面咁樣的?

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 11:33 PM   #52
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: wuxu 查看文章
腰袋係唔係黑色有幾個章係上面咁樣的?
好像是,沒細心看。。。。。

暫時感覺還可以,比上次差不多獨行俠今次一隊人感覺好多了,不過真是要花些時間熟回黑客玩法(不想又太刺客信條。。。。。:hahaha

駕車的感覺還是很差。。。。。。還好除一部份任務差不多也能隨時高速旅行,起碼省回很多時間

現在要儲錢弄搖控飛機(要6 萬多。。。。。)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 01:03 AM   #53
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
好像是,沒細心看。。。。。

暫時感覺還可以,比上次差不多獨行俠今次一隊人感覺好多了,不過真是要花些時間熟回黑客玩法(不想又太刺客信條。。。。。:hahaha

駕車的感覺還是很差。。。。。。還好除一部份任務差不多也能隨時高速旅行,起碼省回很多時間

現在要儲錢弄搖控飛機(要6 萬多。。。。。)
遙控飛機其實好快有,重點係你要花一個鐘去執錢袋先
同埋之後有消音武器後隻Game會易左小小(真係小小…今集主角無上次咁猛好易打柴

舊 11-16-16, 02:34 AM   #54
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
聽聞英文版有廣東話粗口,唔知中文版會唔會河蟹左,好多粗口似乎都河蟹左比起純英文版a

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:52 AM   #55
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: GreenTea 查看文章
有田少 都幾搞鬼 XD

由手機版發出

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 08:29 AM   #56
鐵之侍

引用:
遙控飛機其實好快有,重點係你要花一個鐘去執錢袋先
同埋之後有消音武器後隻Game會易左小小(真係小小…今集主角無上次咁猛好易打柴
上集深川智之真是太好打,加入兄弟幫好過做黑客

今集主角用繩打人也猛啦

有人說了點了假報警這技能差不多能輕鬆過關(但這樣玩上來就無意思了)

說到說中文昨晚玩某支線真有個女人講,不過不是太純正

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-16-16, 11:18 AM   #57
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
聽聞英文版有廣東話粗口,唔知中文版會唔會河蟹左,好多粗口似乎都河蟹左比起純英文版a
River Crab
無河蟹原汁原味廣東話炒蝦拆蟹

舊 11-16-16, 11:20 AM   #58
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
上集深川智之真是太好打,加入兄弟幫好過做黑客

今集主角用繩打人也猛啦

有人說了點了假報警這技能差不多能輕鬆過關(但這樣玩上來就無意思了)

說到說中文昨晚玩某支線真有個女人講,不過不是太純正
開頭解報警未算猛,去到假督灰+用飛機仔做轟炸機先夠惡 www

舊 11-16-16, 11:58 AM   #59
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
睇多兩日D評價先
好驚又似上集咁

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 01:01 PM   #60
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
遇到途人用廣東話粗口!

舊 11-16-16, 01:34 PM   #61
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我都等你地REVIEW先決定買咩版本,
今日先執COD LEGACY EDITION中文版。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 02:01 PM   #62
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 阿聰 查看文章
我都等你地REVIEW先決定買咩版本,
今日先執COD LEGACY EDITION中文版。
(爆機後感)其實唔多玩online的話,買一般版唔駛連season pass就得…
但係想要多玩online任務season pass非買不可…

舊 11-16-16, 02:05 PM   #63
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
ubisoft為咗隻game有4仔嘢道歉

Ubisoft says it will remove Watch Dogs 2’s ‘particularly explicit’ genitalia
Company apologizes for fully-rendered vaginas

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 11-16-16 02:10 PM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 02:25 PM   #64
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
(爆機後感)其實唔多玩online的話,買一般版唔駛連season pass就得…
但係想要多玩online任務season pass非買不可…
我唔玩ONLINE,普通版就可以,但怕又好似上次咁中文版被河蟹,所以睇定D先。
反而我今日走左去執減價COD REMASTER($498﹚同PAPER MARIO。

P.S. 咁快爆機?!

舊 11-16-16, 02:33 PM   #65
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 阿聰 查看文章
我唔玩ONLINE,普通版就可以,但怕又好似上次咁中文版被河蟹,所以睇定D先。
反而我今日走左去執減價COD REMASTER($498﹚同PAPER MARIO。

P.S. 咁快爆機?!
中文版嗎…你唔駛驚河蟹,因為無野好河蟹(除左樓上講果個,不過可能過幾日會全世界一齊patch XDD)

舊 11-16-16, 02:36 PM   #66
阿聰

引用:
中文版嗎…你唔駛驚河蟹,因為無野好河蟹(除左樓上講果個,不過可能過幾日會全世界一齊patch XDD)
咁我多數買返中文版好了,反正上次都係買中文版。
可能玩開老任GAMES,每次有PS4 GAMES要買,都要好低能咁問人買咩版本好。

舊 11-16-16, 02:53 PM   #67
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章

Ubisoft says it will remove Watch Dogs 2’s ‘particularly explicit’ genitalia
Company apologizes for fully-rendered vaginas
最近d野太Detail都會被人丙,你睇下FF XV個demo www

舊 11-16-16, 02:58 PM   #68
鐵之侍

引用:
這麼快爆機?!

你沒有玩支線吧

舊 11-16-16, 03:23 PM   #69
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
這麼快爆機?!

你沒有玩支線吧
不能說的 秘密,啾咪

此篇文章於 11-16-16 03:36 PM 被 wuxu 編輯。
舊 11-16-16, 03:46 PM   #70
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
開頭解報警未算猛,去到假督灰+用飛機仔做轟炸機先夠惡 www
我最中意CALL齊黑幫同報警再用飛機仔睇直播食花生ww

遲吓升飛機仔放炸彈玩吓先

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 03:55 PM   #71
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
我最中意CALL齊黑幫同報警再用飛機仔睇直播食花生ww

遲吓升飛機仔放炸彈玩吓先
呢個超好玩
不過如果做任務就咪搞,唔係五分鐘搞掂會變成十分鐘先打完 XDDD

舊 11-16-16, 04:00 PM   #72
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
呢個超好玩
不過如果做任務就咪搞,唔係五分鐘搞掂會變成十分鐘先打完 XDDD
我堅持唔整污糟自己隻手
除咗教學關試吓電槍外,咁耐都未開過槍,未掟過炸彈

"我不殺「百人」,「百人」因我而死"最過癮

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 11-16-16, 04:22 PM   #73
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章

未睇過就被封咗,傷心
去stripclub見有露點,都覺得ubi今次咁生性(btw, 今次玩家可以game內揀用乜語文字幕),點知仲有「妹妹」同「巨龍」咁進取ww

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 11-16-16, 04:23 PM   #74
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

忍唔著都要係度講一次 呢隻Game隨時死係一班未玩過今集就係咁唱上集衰今集都一樣既口痕友手上

此篇文章於 11-16-16 04:36 PM 被 wuxu 編輯。
舊 11-16-16, 04:30 PM   #75
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
忍唔著都要係度講一次 呢隻Game隨時被一班未玩過今集就係咁唱上集衰今集都一樣既口痕友手上
今集ubi真係百x成材,法國佬ceo唔駛再出嚟道歉

開始期待下年隻埃及金字塔刺客

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣PS4 watch dogs 行貨中文 now_loading 買賣專區 3 12-18-14 07:45 AM
[放] PS3 中文版 Watch Dogs (連Code) 買賣專區 1 11-04-14 06:31 PM
Xbox One watch dogs & Forza 5 lwmanroy 買賣專區 0 06-28-14 01:16 PM
[出售]PS4 英文行版 Watch Dogs $300 DarkMephisto 買賣專區 1 06-18-14 11:28 PM
放 xbox360 watch dogs, 已開,code未用 (已賣) Multi 買賣專區 1 05-30-14 08:17 PM

現在的時間是 12:47 PM

手機版 | APP版