Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-24-16, 06:27 PM   #26
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Unhappy

睇完PS4試玩後有啲想買

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-16, 11:34 AM   #27
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
上集為了白金,玩那個喝酒最高難度,看得眼都花,最後還是放棄白金,
所以今次看看奬盃再算,但感覺上玩完第一集唔想玩第二集,應該玩法也是差不多
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-16, 07:23 PM   #28
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician

喺短片第4分10秒左,呢位清醒嘅人兄講述佢懷疑法國佬重施故技,用勁PC同特製DEMO當CONSOLE DEMO畀人試玩,因為以當代CONSOLE機能表現,DEMO內實在太順同太靚,

都係睇定啲先

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 09-26-16 07:36 PM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-16, 10:30 PM   #29
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
縮水專定ubi喎,梗係等出左等人玩一輪有無伏先啦

利申:刺客集集有買
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 01:26 AM   #30
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 09:20 AM   #31
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我有玩第一集,覺得還OK,呢隻暫時睇落去應該會買,
COD同隻REMASTER就遲少少先入。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 10:05 AM   #32
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
上集玩法不錯但支線比較悶,希望今集能改善這點

我也訂已了普通版

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-16, 10:31 AM   #33
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

我也訂已了普通版
普通版都要訂?!
我上集買左中文版,今次就睇情況。

舊 10-31-16, 06:21 PM   #34
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 阿聰 查看文章
普通版都要訂?!
我上集買左中文版,今次就睇情況。
之從上次WD1中文版事件後,
依家UBI D 中文Game都跟番歐版內容,
所以今次中文版應該唔會再發生上次河蟹版事件!

注:PC版延左期!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 09:28 PM   #35
阿聰

引用:
作者: mrk 查看文章
之從上次WD1中文版事件後,
依家UBI D 中文Game都跟番歐版內容,
所以今次中文版應該唔會再發生上次河蟹版事件!
上次因為中文版有一個獨家任務,又比較平,所以買左中文版。
如果今次冇被河蟹,都可以買返中文版支持一下。

舊 11-01-16, 06:58 AM   #36
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
division 改版,ubi 有悔意w
支持下呢隻(完全無關XD

舊 11-01-16, 10:03 AM   #37
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
deluxe edition , PSN+ discount $372 好似幾抵。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 01:22 PM   #38
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
豪華版有咩野跟?

舊 11-01-16, 02:27 PM   #39
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: holsety 查看文章
豪華版有咩野跟?
Pre-order and receive these bonuses on launch day:
• San Bruno Radio Tower
• ScoutXpedition

Also receive at launch:
• Zodiac Killer
• Punk Pack
• Street Art Pack
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 04:46 PM   #40
IDGAF
The One

有爆上集,不過16年尾太多大作推出,
呢隻反而唔係太吸引,主要係因為玩呢類open world game實在佔去太多時間了…

舊 11-10-16, 01:14 AM   #41
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=zflWoDjo8uY Launch Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 06:45 PM   #42
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:

我也訂已了普通版
有咩送??

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 11:45 PM   #43
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
今次有無得下載日語?我1係聽智之把聲黎玩
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 01:06 AM   #44
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:

我也訂已了普通版
Meow
今集支線會感覺上好過上集,最少你唔駛每五分鐘就要飛車一次先

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:37 PM   #45
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
因為佢SUPPORT P4 PRO先買.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 09:16 PM   #46
鐵之侍

外國評分大部份都不錯,只有ign 擬似發神經唱反調

引用:
作者: wuxu 查看文章
Meow
今集支線會感覺上好過上集,最少你唔駛每五分鐘就要飛車一次先
總之不要像黑手黨3 那樣就ok

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-15-16, 01:57 PM   #47
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
有田少 都幾搞鬼 XD

由手機版發出
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 02:38 PM   #48
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
外國評分大部份都不錯,只有ign 擬似發神經唱反調

總之不要像黑手黨3 那樣就ok
黑手黨3我覺係衰係劇情太鬆散
佢斬作到咁好難投入

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 04:08 PM   #49
鐵之侍

條片延不錯啊又暗諷最近一些事情,最想不到會找到田少客串

[/INDENT]
引用:
作者: wuxu 查看文章
黑手黨3我覺係衰係劇情太鬆散
佢斬作到咁好難投入

感覺是想比較大自由度但明顯失敗了

放工後去拿貨回家做黑客

舊 11-15-16, 06:00 PM   #50
鐵之侍

普通限定版4xx 入手,比普通版多一點錢就有腰袋,畫集和明信片也不錯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣PS4 watch dogs 行貨中文 now_loading 買賣專區 3 12-18-14 07:45 AM
[放] PS3 中文版 Watch Dogs (連Code) 買賣專區 1 11-04-14 06:31 PM
Xbox One watch dogs & Forza 5 lwmanroy 買賣專區 0 06-28-14 01:16 PM
[出售]PS4 英文行版 Watch Dogs $300 DarkMephisto 買賣專區 1 06-18-14 11:28 PM
放 xbox360 watch dogs, 已開,code未用 (已賣) Multi 買賣專區 1 05-30-14 08:17 PM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版