Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-03-12, 08:29 AM   #101
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
占士 帝已聖
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 08:30 AM   #102
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
海外第2聖帝

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 09:28 AM   #103
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
ろうこオワタか。
水系ダメ低下
武力上昇-1
効果時間短縮

初期の狼顧 +3 +4 +6 +7 +9 +10 9c
 今の狼顧 +2 +3 +5 +7 +9 +11

序盤が完全に死んだな 水の方は-1確殺位で許してもらえるだろうか

FROM 2CH
消息未証實

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 09:40 AM   #104
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: b_boy 查看文章
ろうこオワタか。
水系ダメ低下
武力上昇-1
効果時間短縮

初期の狼顧 +3 +4 +6 +7 +9 +10 9c
 今の狼顧 +2 +3 +5 +7 +9 +11

序盤が完全に死んだな 水の方は-1確殺位で許してもらえるだろうか

FROM 2CH
消息未証實
中就應該下修
一埋專打廚DECK既又要轉DECK~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 10:05 AM   #105
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
很好唔使再見到狼顧
唔該大蛇矛張奐逢紀張翼都改改佢丫

引用:
作者: 無題 查看文章
中就應該下修
一埋專打廚DECK既又要轉DECK~
大把人上上個VER練兵, 上個VER狼顧啦...
睇下今個VER又有咩廚Deck佢地咪打咩囉, 放心喎每個ver都實有廚deck
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 10:06 AM   #106
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
很好唔使再見到狼顧
唔該大蛇矛張奐逢紀張翼都改改佢丫

睇下今個VER又有咩廚Deck佢地咪打咩囉, 放心喎每個ver都實有廚deck
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 10:40 AM   #107
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: 風音 查看文章
まゆまゆ
另一張唔見左就引退都得啦
有乜所謂, 本身無俾月費. 再開張新IC欺壓眾生好快打上

引用:
鐵腕24我都估緊係唔係
可能唔係聖帝,..係天帝代打.

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4
機略強兵荀灌 <-即係個副DECK改弱3隻? 你有無咁憎副DECK呀

張翼, 係WIKI我都睇到, 但可信度就...
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 10:45 AM   #108
6eo
美波様!

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
改埋機略強兵荀灌啦

j翼好似有改 變左+4
very nice

強兵改短1c好啦唔該wwwww
荀血冇咩好改啦wwwwwwwwwwwwwwwwwww

呢排狀態幾好keep到14勝以上仲諗住試下衝100
希望轉ver唔好太大影響
舊 07-03-12, 10:48 AM   #109
鬼哥是god

引用:
very nice

呢排狀態幾好keep到14勝以上仲諗住試下衝100
希望轉ver唔好太大影響

準皇帝!
舊 07-03-12, 10:49 AM   #110
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
兩邊都讓兵法
我fd打再起以為兵增

機略打佢個副... 逢紀煩到嘔
不過佢劉備用車輪好d, 太多憂國計
佢個再起位真係迷
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 11:23 AM   #111
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
逢紀無罪

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 11:31 AM   #112
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
如果無改過既話應該玩張奐皇甫嵩逢紀曹皇后:(
1.5槍唔知劉備定大進軍好,我需要大進軍_推.......

舊 07-03-12, 11:38 AM   #113
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
消息未証實, 張奐NOW 10C

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 11:40 AM   #114
xephon

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: zeroorz 查看文章
如果無改過既話應該玩張奐皇甫嵩逢紀曹皇后:(
1.5槍唔知劉備定大進軍好,我需要大進軍_推.......
正路劉備,但可以不動輪。
如果大進軍不如神術換皇甫嵩
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 11:40 AM   #115
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
真係既話就未諗到玩乜好了...雖然買張孫尚香番黎應該唔錯:(
引用:
作者: xephon 查看文章
正路劉備,但可以不動輪。
如果大進軍不如神術換皇甫嵩
不動輪驚傷害計,神術太細力:(能力值都係決起號令好啲..同埋我覺得我有大槍會打得好啲,馬同弓成日用到唔知點咁

舊 07-03-12, 11:42 AM   #116
xephon

引用:
oh!我既張老大,咁應該下個version最好用是決理加速又大力
舊 07-03-12, 11:50 AM   #117
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
如果激勵同谷利都冇改就玩佢好了
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 11:51 AM   #118
xephon

引用:
作者: zeroorz 查看文章
真係既話就未諗到玩乜好了...雖然買張孫尚香番黎應該唔錯:(

不動輪驚傷害計,神術太細力:(能力值都係決起號令好啲..同埋我覺得我有大槍會打得好啲,馬同弓成日用到唔知點咁
其實張爺爺4智都已經怕傷害計了,但你有憂謀,可以補不足。
但前提要先手
舊 07-03-12, 12:34 PM   #119
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
唔好再搞我至高就ok
個次同c.c.大打,我明明head緊城血,我孫靜想叉下電、叉咗2c、佢隻孫策先係我面前叉、都快過我
結果:P
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 12:36 PM   #120
鬼哥是god

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
占士 帝已聖
SEARCH 到佢套昇格片了
中二聖帝勁

http://www.youtube.com/watch?v=Pwu_H...1&feature=plcp
舊 07-03-12, 01:15 PM   #121
6eo
美波様!

引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
SEARCH 到佢套昇格片了
中二聖帝勁

http://www.youtube.com/watch?v=Pwu_H...1&feature=plcp
贏漢4

lm番去睇先
舊 07-03-12, 01:27 PM   #122
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
10C 張奐都仲係勁

16c 係廚

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 01:48 PM   #123
6eo
美波様!

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
10C 張奐都仲係勁

16c 係廚

之前+4/6/8 都勁其實
係2cost有國神先冇人用佢

新ver狼顧漢4都收皮

機略荀血聽聞近乎冇改
係強兵短左得番19c
舊 07-03-12, 01:52 PM   #124
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
nico有片。。強兵加四20c?機略6.5c荀血7c?
神託之前幾長
賢弱麻矢13c10頭
賢弱強滅9c+8
戰騎6.5 7.5
大喝一隻加二三隻有雷。不過喝司馬2c行得???

此篇文章於 07-03-12 02:10 PM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-12, 02:01 PM   #125
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
張奐我數到係9C睇錯?
蛇矛挑釁個效果好似短左好多

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版