Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-31-17, 03:28 PM   #276
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
一日睇哂 Dark,人物關係有少少亂,特別係阿爺嗰代... 啲人個樣差唔多咁,要上內地論壇補完一下,有第二季!

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 01-01-18, 12:12 PM   #277
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
BM S04E03 之雪・花・高連還殺人事件

把兩條好似無乜關連嘅線連埋一齊,個舖排好㠪

正所謂天網恢恢疏而不漏,個破案關鍵係個「咁到得」嘅位,一早擺咗係你面前都估唔到

順手勸下各位有車嘅,為咗你同你屋企人,部車有咩小毛病好快啲去整咗先

-----

BM S04E04 之 約炮神器

睇個原標題真係唔知講乜,但部劇好快入局

感情呢味嘢,要用好多時間同好多次嘗試先知得唔得,(仲要有好多床戰),明嘅; 個女主角明顯食得太多「筍盤」都會滯~

都預咗BM 無咁順攤,去到尾都係你玩科技,科技玩返你,點知⋯⋯

睇返轉頭,其實所謂「時限」呢樣嘢只係個心理陷阱嚟

-----

BM S04E05 之 Terminator

無記錯係第一部純動作集數,女主角一丁友幾乎做晒成部,好刺激,無乜講嘢,用啲影像去留好大個空間你去想像發生過咩事,呢樣技巧好高,但個故仔灰得嚟又好完滿

-----

BM S04E06 之 玩謝米高維治

你以為係 White Christmas 另一個變調,點知係嘥咗好多時間講啲實際無乜關連嘅嘢去舖排個結局,呢啲細故事唔係無趣味,但係幾令人分心

佢都好自覺,BM 呢個系列,都可以用一個 BUT 字去形容

明示(大部份?)BM啲故係同一個世界裡面嚟,諗多啲咁就有啲怪

此篇文章於 01-01-18 12:17 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 08:49 PM   #278
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
有friends

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 09:57 PM   #279
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 信長 查看文章
有friends
上晒十季,正啊!

舊 01-01-18, 11:08 PM   #280
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
無限住人...好失望
戶田係漫畫最勁...但戲份cut到得返死個場景

個顛佬又係cut到得返好少埸景

好不滿

舊 01-01-18, 11:09 PM   #281
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 2dn 查看文章
上晒十季,正啊!
新嘅未清晒,舊嘅又湧埋嚟,點算?

舊 01-02-18, 10:26 PM   #282
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
有幼女戰記 lol

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 09:31 AM   #283
肉羊哩咖
griffin611

A Series of Unfortunate Events S2 三月卅號上

舊 01-05-18, 09:46 AM   #284
肉羊哩咖
griffin611

Lucifer S03E12

呢集玩Origin

Maze 原本個 look 好鬼正

舊 01-05-18, 11:10 AM   #285
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Lucifer S03E12

呢集玩Origin

Maze 原本個 look 好鬼正
我見lucifer 係11?

舊 01-05-18, 12:02 PM   #286
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Eking 查看文章
我見lucifer 係11?
Sorry, 係 E11

舊 01-06-18, 08:41 PM   #287
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
全方位偵探S2

舊 01-07-18, 09:56 AM   #288
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
新出一套 The end of the fxxing world,幾攪野~
講個後生仔以為自己係天生殺人狂,成日想搵女主成為佢第一個獵物,
點知...30分鐘一集,total 8 集,短短地好快睇哂~

舊 01-07-18, 05:02 PM   #289
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
全方位偵探S2
Dirk Gently's Holistic Detective Agency?
淨記得上季玩穿越時間睇到好亂同埋搞搞笑笑咁,
應該都會繼續追。

引用:
作者: 布甸 查看文章
新出一套 The end of the fxxing world,幾攪野~
講個後生仔以為自己係天生殺人狂,成日想搵女主成為佢第一個獵物,
點知...30分鐘一集,total 8 集,短短地好快睇哂~
睇預告以為係Netflix電影原來係劇,
不過17年12月份買得太多game未玩,
都未有時間煲下劇添,儲咗好多套作品未睇,
包括新一季Star Trek: Discovery,The Crown,Black Mirror,Vikings第四季後半季等等⋯

舊 01-07-18, 05:07 PM   #290
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
Sorry, 係 E11
原來魔鬼認女唔洗用個樣, 可以認「嗰度」

女優唔會落地獄~

地獄入面最有效虐人嘅歌手姓 Biebler~

Maze 虐人, 唔洗用劍嘅~

同阿哥今集交流為主, 有講有打有冒險, 幾好

舊 01-07-18, 05:10 PM   #291
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 2dn 查看文章
請問 Netflix 有無選項可以睇到有乜節目即將下架?
呢個我都想問?

我淨係見過一次電影落架前,
按入去睇佢張封面圖有寫話會去到繼月幾號為止的字眼,
但香港版就好似無個表,
或者一個官方網站比你睇佢宜家有咩影片可以睇同下架日期,
而且你仲要付款後先知目前有咩片係佢個片庫,
感覺透明度低過其他提供影片串流服務的公司咁。

係勝在收費較平同唔駛簽約可以按需要一個月咁續底玩d囉。

舊 01-09-18, 09:21 AM   #292
肉羊哩咖
griffin611

Star Trek Discovery S01E10 已上架

舊 01-09-18, 09:52 AM   #293
Eking

註冊日期: Feb 2006
重以為第一季完左......

舊 01-09-18, 01:00 PM   #294
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Eking 查看文章
重以為第一季完左......
第一季去到二月

舊 01-10-18, 09:55 AM   #295
肉羊哩咖
griffin611

ST: D S01E10 (今次無搞錯)

精彩, 開展新故又幾通

劇透...

一跳就跳咗去鏡宇宙, 嗰個嚮 TOS 出現過, 唔知係乜水唔緊要, 套劇講明晒: 人嚮嗰度都有個對應(例如橫咗好多嘅Kyler), 不過啲性格唔同, 而世界觀上: 地連變咗地帝, 霸晒成個已知嘅銀河, 極度排外法西斯, 係奸嘅, 其他種族就連合對抗, 而呢個宇宙都有隻 Discovery, 不過同時轉咗到原本個宇宙

Micheal 呢集型郅爆! 升降機入面打鬥短但好正

Lorca 最後有咁待遇, 唔抵可憐, 不過應該唔會領當住

縱合成集, Tyler 殺醫生, 開始咗黑化, 但佢仲未知係乜事(個女京剛人仲未「叫醒」佢, 應該係最後 boss

舊 01-11-18, 03:07 AM   #296
信長
The Flash

1月17日有哥斯拉

舊 01-12-18, 11:17 AM   #297
肉羊哩咖
griffin611

Alter Carbon 正式 Trailer

舊 01-15-18, 04:29 PM   #298
肉羊哩咖
griffin611

DC 嘅 Black Lightning 一月廿四號上

ST: D 第十一話亦已上架

此篇文章於 01-23-18 05:49 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 01-16-18, 11:46 AM   #299
肉羊哩咖
griffin611

ST: D S01E11

鑊已爆

去了鏡子宇宙都預佢玩同人唔同命, 但班舊角式新性格其實好 work, 尤其 Micheal 被人驗證嗰下, 咁嗰個宇宙嘅 L'Rell 去咗邊?

而 Tyler 因為見到另一個自己而 「變身」就好意料之外, 但諗返又合理同埋好正, 不過個時機係咪太早呢? 係就係加深咗個危機同畀到 Lorca 上

早知個人肉 spore drive 邊會死得(住), 不過Saru 同肥妹兩條友係咁爆啲懶深嘅名, 好悶啫

最後大帝出場幾震撼下, 不過嫌楊個台型未夠霸氣

其實 Discovery 點知幾時同去邊度「執人」嘅呢?

此篇文章於 01-23-18 05:49 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 01-18-18, 02:49 PM   #300
肉羊哩咖
griffin611

引用:

1月17日有哥斯拉
第一部已經上咗架, 仲可以下載

主題工具
顯示模式