Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Alucard_Lam 04:47 PM 05-04-15
今次Dash隻nu個頭雕比起Next時好好多!
psidef 05:46 PM 05-04-15
又要買過
ゆり 07:22 PM 05-04-15
點解跳左x1
由手機版發出
fami~yan 07:34 PM 05-04-15
作者: ゆり:
點解跳左x1
由手機版發出
魂SHOP見
亍 ◣ 10:19 PM 05-04-15
作者: fami~yan:
魂SHOP見
可能gundam ace/コロコロ呢
martinnitram 11:24 PM 05-04-15
作者: ゆり:
點解跳左x1
由手機版發出
仲有一隻未顯示, 可能 ABC Set...
martinnitram 11:25 PM 05-04-15
作者: hiyoko:
買完先睇返呢張圖,隻MK2呢?貨不對辦咁都得?
中途已經改做 1 套 6 隻無 MK2 鳥...
martinnitram 11:26 PM 05-04-15
作者: psidef:
又要買過
睇下 Dash 1 出成點先算
martinnitram 11:27 PM 05-04-15
魂SHOP見
單丁一隻係 shop 賣會唔會過份o的...
大覺屋師真 11:31 AM 05-05-15
作者: martinnitram:
單丁一隻係 shop 賣會唔會過份o的...
X1, X1改, X1改改, X1 FC咁咪唔過份
fami~yan 02:23 PM 05-05-15
作者: 大覺屋師真:
仲要只係可換裝咋,要全型態display...唔過份丫
martinnitram 09:21 AM 05-06-15
作者: 大覺屋師真:
好似仲有 BF 未計...

仲要只係可換裝咋,要全型態display...唔過份丫
賣配菜的確好似笨大風格...
亍 ◣ 10:51 PM 05-06-15
最後一隻係海牛?

http://www.taghobby.com/1-0/1-5/band...%9C%AC-400yen/
J+1 10:59 AM 05-14-15
紅武者

http://www.gundam.info/topic/13111
由手機版發出
J+1 11:30 AM 05-14-15
万能騎士

https://twitter.com/nisegundam/statu...47154601693184

由手機版發出
J+1 01:24 PM 05-14-15
Ex standard

https://twitter.com/mutaguti2/status/598647869176840192
由手機版發出
kakajit 02:25 PM 05-14-15
近睇似跟番LEGENDBB系列 , 希望唔好又整高整矮...比番個BB版O既ALL GUNDAM PROJECT我地玩O下
Rance 04:29 PM 05-14-15

D肩甲又係畀成塊藍色你自己油條邊?....
隻魔龍騎士D分色咁正真係可一不可再...
fmptsrhk 09:21 PM 05-14-15
個Ex standard
究竟係upgrade左, 定....
Strike枝鎗...
dreaming1234 09:38 PM 05-14-15
作者: Rance:

我反而覺得佢件甲用珍珠白簡直
寧願佢用實色好過
amaderasu 12:15 AM 05-15-15
作者: dreaming1234:
我反而覺得佢件甲用珍珠白簡直
寧願佢用實色好過
以前珍珠白隻膠好惡夢
抗磨蝕好差
又好識吸膠水, 一黃就成隻GG
亍 ◣ 12:55 PM 05-16-15
白鋼...

小嘉 01:05 PM 05-16-15
白鋼算吧啦
大覺屋師真 09:23 AM 05-17-15
作者: Rance:
bandai真係好鬼cheap......做起左條line就縮皮

作者: 亍 ◣:
白鋼...
very good! 可以skip,慳番
亍 ◣ 08:07 PM 05-17-15
武者遲d先入手......

標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後

返回主題版面