Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-20-12, 05:39 PM   #251
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
仲要全實彈武器
對面係勇者王冇計
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 08:20 PM   #252
norip999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
仲要全實彈武器
下次搵紅王超合體可以多兩支炮
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 09:31 PM   #253
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-20-12, 10:03 PM   #254
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
唔知點解覺得今集d cv全部都好脫力...
勇者王都係...

同埋佢地唔係入去unlimited brain burst係現實係好短時間咩?
又夠時間比惠搵到佢地再插線既...?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-12, 10:43 PM   #255
casio
Ultimate Gamer

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔知點解覺得今集d cv全部都好脫力...
勇者王都係...

同埋佢地唔係入去unlimited brain burst係現實係好短時間咩?
又夠時間比惠搵到佢地再插線既...?
現實世界,惠係公主佢地入無限制空間後就跟往入去間房,到佢插線入去其實應該唔夠10秒

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-12, 12:33 AM   #256
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: casio 查看文章
現實世界,惠係公主佢地入無限制空間後就跟往入去間房,到佢插線入去其實應該唔夠10秒
我覺得可能仲耐D....

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-12, 01:08 AM   #257
casio

引用:
作者: 0001 查看文章
我覺得可能仲耐D....
我直接用第十卷內文好了,我已經俾多咗佢
引用:
将时间向前回溯加速世界时间的约六十分钟——或者说是现实世界的几秒钟前。

在黑雪姬、琉花和真鱼走向度假酒店二层的潜行空间时,那个从电梯间旁柱子的阴影里看着她们的人,在三人进入隔间后立刻跟了上去。

这里的接待处是联网自动化处理的,使用者可以从显示在视野中的隔间配置图中自己挑选、租借空着的地方。但是追踪者在确认了唯一被占用的四人用隔间后立刻毫不犹豫地走向那里。

在靠里的地方有一个隔间的门关着,自然上了锁。听不到里面的对话。三名使用者应该已经完全潜入了。追踪者碰了碰门,视野中立刻出现了要求输入电子密钥的对话窗。

从薄薄的帽衫袖子里伸出的雪白手指,按下了电子锁的OPEN按钮。本来不可能打开的门在此时却伴随着一声轻响解锁了。那手指直接拉开了拉门。纤细的身体侧身闪进隔间里,门再次关上、锁上了。

这个潜行空间的电子锁和酒店各房间使用的锁是共通的。因此,严格的说,除了黑雪姬以外只有一人拿着相同的钥匙。只有和她同住一屋的梅乡中学学生会书记、若宫惠——。

舊 08-21-12, 01:20 AM   #258
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: norip999 查看文章
下次搵紅王超合體可以多兩支炮

我想睇兩邊對打多啲

舊 08-21-12, 02:41 PM   #259
Dom031059

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Asurada 查看文章
我想睇兩邊對打多啲
超機人大戰FMP巨獸
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-12, 09:03 PM   #260
hahahaaaa

註冊日期: Jan 2007
六神合體配MACROSS既全彈發射
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 12:31 AM   #261
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-25-12, 02:29 AM   #262
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
川澄綾子下集出場~~~

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 04:28 AM   #263
casio

肥雪你呢個足控!下集又瞄準仁子對腳! (我知道其實瞄緊嗰個其實係我)

舊 08-25-12, 09:54 AM   #264
norip999

引用:
作者: *戀水蝶* 查看文章
川澄綾子下集出場~~~
有波餅食
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 09:56 AM   #265
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: *戀水蝶* 查看文章
川澄綾子下集出場~~~
下集川澄綾子終於真正出場!
好期待!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 02:43 PM   #266
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
肥豬進化成肥豬王果段……我想起某pm同人……

此篇文章於 08-25-12 04:06 PM 被 尼路 編輯。
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 02:54 PM   #267
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
肥豬阿修羅上身

小拓真係越嚟越唔知佢想點
邊咬PIZZA邊喊,一時又鬼上身咁做戲
同埋佢把聲配得真係好GAY
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-12, 04:48 PM   #268
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
今集真係唔錯,尤其是賤人個賤樣夠晒賤格
肥雪最後"啤"住都好有力度
同小說一樣睇到呢段都咬牙切齒
呢套比起隔離,人物有FEEL好多,即使是小說也一樣

舊 08-25-12, 07:11 PM   #269
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
一黎就解體
第六代登場
能美個死賤人樣

下集豹姐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 02:21 AM   #270
金屬史萊姆

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 尼路 查看文章
肥豬進化成肥豬王果段……我想起某pm同人……
我想起air gear隻魔豬多點.@@
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 06:28 AM   #271
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
原來都唔少人期待柏德姐出場,因為CV係川澄?

動畫柏德姐個樣硬係唔順眼,頭髮定邊度有D唔知點咁,得我一個覺得?

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 12:05 PM   #272
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Kello820 查看文章
原來都唔少人期待柏德姐出場,因為CV係川澄?

動畫柏德姐個樣硬係唔順眼,頭髮定邊度有D唔知點咁,得我一個覺得?
暫時最好都係師傅,太完美了

舊 08-26-12, 12:46 PM   #273
hahahaaaa

註冊日期: Jan 2007
肥雪魔化

仲以為可以打殘個賤人,點知TIME UP

下集豹姐登場
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 01:20 PM   #274
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
隻豬果個mode我都係憝起飛輪
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-12, 03:05 PM   #275
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
暫時最好都係師傅,太完美了
動畫版師傅好索,好偏心

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 11:01 PM

手機版 | APP版