Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
日本動漫畫討論版>「長門有希ちゃんの消失」第1話「大切な場所」丨谷川流「涼宮ハルヒの憂鬱」プロジェクトに新たな動き!
ty1106 10:40 PM 11-25-10
作者: amn_dl811:
前幾日趁返工時順便拿 2/12 正場票, 結果...

我應該無抽獎運

票房職員話有機會唔夠派
正常就應該夠0既
四場1院 4x(11+16x5+13x2+17)=536 (另共十六個輪椅位)
除非新一自己預唔夠數或者職員派錯
結城yuuki 01:38 AM 11-26-10
電影只上日配冇中配好失望。(日配睇了,仍想睇中配)

DVD只有日配冇中配更加唔知買嚟做乜………
GN00508771 01:49 AM 11-26-10
睇左BD 與 DVD既 對比截圖...

未免差得太多了吧
pet3 04:23 PM 11-26-10
作者: ty1106:
一早講0左「MCL德福 獨家」
其他MCL都無 莫講話其他戲院

*有廣告唔一定係0個家有得睇
http://www.facebook.com/photo.php?fb...11268405576238
唔上

www.hkheadline.com/ent/movie_info.asp?srctype=m&contid=1363
forum.filmgooser.com/thread-78-1-1.html
咁佢出廣告把鬼咩

等BD 算
neogeo6438 05:34 PM 11-26-10
作者: pet3:
咁佢出廣告把鬼咩

等BD 算
廣告都唔出我諗全世界都無人知..
ty1106 09:40 PM 11-26-10
作者: neogeo6438:
廣告都唔出我諗全世界都無人知..
有睇蘋果會知 另外正式上畫後娛樂版電影介紹「有機會」有

邊度有比較圖睇?

限定版 特典長度幾乎追上本篇(150分)!
(BD同DVD相差大約1500日圓←約百五蚊港紙 百分比計唔算遠 但係日版到港價BD限定版肯定破千)
正樹(masaki) 05:55 PM 11-27-10
剛剛在MCL德福睇完......全場都好嘈
感動位都笑...唔知d人想點
買bd番來自己睇算
怪盜小G 07:03 PM 11-27-10

邊度有比較圖睇?

(BD同DVD相差大約1500日圓←約百五蚊港紙 百分比計唔算遠 但係日版到港價BD限定版肯定破千)

頂多咩800............
neogeo6438 11:34 PM 11-27-10
作者: 正樹(masaki):
剛剛在MCL德福睇完......全場都好嘈
感動位都笑...唔知d人想點
買bd番來自己睇算
同感...全場都在high翻的人真係好好反省下
ty1106 11:49 PM 11-27-10
#284已經有板友之前仲過獎...
所以我先會揀十二月睇多次週末晨早場(少0的人又少0左班唔識欣賞0既) 跟住就等DVD/BD出

今晚涼宮1x2
前半爆兩個字幕錯誤
驚天動地o 警天動地X
新團員O 新團圓X

後半「KeroKeroKero...」自己搵出處
阿唯管家 12:03 AM 11-28-10
我都係睇今日2:00場…
為劇情而HIGH都算了,最唔明係見到播片前個「攝錄機人」就嘈一餐,出Lantis個logo都可以起哄

好似前世無睇過戲咁
weinky 12:12 AM 11-28-10

邊度有比較圖睇?

我搵人訂AMAZON限定版都係$860咋喎
kyu 12:13 AM 11-28-10
今晚那集唱K果PART 尖尖尖……

下一集應該會改部分對白吧……
河馬仔河馬仔 12:18 AM 11-28-10

估唔到兩天都咁多人睇,如果遲少少好可能差點連飛都買唔到.因今天去已買唔到星期六的,全院滿座了.
河馬仔河馬仔 12:20 AM 11-28-10

咁嚴重?我諗住靜靜地入場睇而已
ty1106 01:07 AM 11-28-10
作者: weinky:
用官方定價+運費+匯率差 所以咪過硬千囉

作者: kyu:
今晚那集唱K果PART 尖尖尖……

下一集應該會改部分對白吧……
對比原版已經改0左一0野
唔爭在改埋落去

作者: 河馬仔河馬仔:

估唔到兩天都咁多人睇,如果遲少少好可能差點連飛都買唔到.因今天去已買唔到星期六的,全院滿座了.
仲以為優先場已經爆晒... 估唔到仲有得剩...
irismong 01:10 AM 11-28-10
限定版是指AMAZON那隻? BLURAY?
如果是, 860就正常價...
但係就咁限定版都要860?
都好貴下WOR
點解唔自己訂
irismong 01:12 AM 11-28-10
作者: money:
TV BD BOX

我等下次再去日本時執2手
Hayami 06:08 PM 11-28-10

好彩都算有 みくる
(キョン同みくる潛入學校)

今日去抽見到好似仲有20-30張
河馬仔河馬仔 07:14 PM 11-28-10
今日去睇個氣氛都幾好噃,講真又唔係好嘈,好多觀眾都幾投入劇情,一見到一些位都會笑出來
weinky 07:18 PM 11-28-10
作者: irismong:
限定版是指AMAZON那隻? BLURAY?
如果是, 860就正常價...
但係就咁限定版都要860?
都好貴下WOR
點解唔自己訂
當然係AMAZON個隻限定

同埋AMAZON限定本身已經有特價,如果仲收官方價都幾搵笨...
will1223 07:23 PM 11-28-10
連鋼盒個隻AMAZON限定
aegean 07:30 PM 11-28-10
正常就應該夠0既
四場1院 4x(11+16x5+13x2+17)=536 (另共十六個輪椅位)
除非新一自己預唔夠數或者職員派錯
我仲打算到果日時先拎
我依家係咪應該先去攞左先呢??
BTW
上網訂係咪都可以先攞飛??
Hayami 07:34 PM 11-28-10
作者: aegean:
我仲打算到果日時先拎
我依家係咪應該先去攞左先呢??
BTW
上網訂係咪都可以先攞飛??
可以

我都係網上的
不過一直唔得閒去羅...XD
weinky 07:39 PM 11-28-10
作者: will1223:
連鋼盒個隻AMAZON限定
我都唔知係咪鋼盒,總之係呢隻
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=219
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面