Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 186 236 276 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 296  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 02:58 PM 04-26-21
作者: 柚原このみ:
垃圾線之下,生活好苦
而家叫我呢個D金銀牌點堅強落去

垃圾線之上生活好似仲苦
海量廚dick,少量ranker
柚原このみ 03:11 PM 04-26-21
何曾未?
6eo 03:57 PM 04-26-21
<-- 長期垃圾線之下
LR猫 04:01 PM 04-26-21
作者: 柚原このみ:
何曾未?
異彩零不了

作者: iamleoluk:
<-- 長期垃圾線之下
你玩星爺
柚原このみ 04:06 PM 04-26-21
<-- 長期垃圾線之下
係你特登唔上去用阿星勸退垃圾唔好打機
柚原このみ 04:36 PM 04-26-21
枝旗轉返阿星先,未打先震怯對手
b_boy 01:01 PM 04-27-21
我玩開果副, LEE個VER 堅灰(清河少咗4秒打條毛)
今晚執副野襲叛狼玩下算
LR猫 01:04 PM 04-27-21
作者: b_boy:
我玩開果副, LEE個VER 堅灰(清河少咗4秒打條毛)
今晚執副野襲叛狼玩下算
清場公主撚咗咁多代人宜家先nerf算遲
wara打何曾會想死
b_boy 02:25 PM 04-27-21
作者: LR猫:
清場公主撚咗咁多代人宜家先nerf算遲
wara打何曾會想死
WARA入野襲勉強可以打下何曾
LR猫 04:07 PM 04-27-21
WARA入野襲勉強可以打下何曾
竟然緊急下修
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...7fae0b953f403b
聽日update

韓生減時間減武
應該無得再4士氣守6士氣了
b_boy 05:19 PM 04-27-21
竟然緊急下修
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...7fae0b953f403b
聽日update

韓生減時間減武
應該無得再4士氣守6士氣了
即係要玩得今晚可以玩, BUT我無帶群堆卡
darkvolver 05:25 PM 04-27-21
今代人馬都係無嫁啦........
LR猫 05:37 PM 04-27-21
即係要玩得今晚可以玩, BUT我無帶群堆卡
今晚一定海量何曾架喎,你確定?
GUSTAV 05:48 PM 04-27-21
好想打何曾
LR猫 05:52 PM 04-27-21
作者: GUSTAV:
好想打何曾
今晚加油打魚
GUSTAV 05:59 PM 04-27-21
今晚加油打魚
田伯打何曾斬菜咁斬

冇帶卡 呢個運營可以唔支持就唔支持

一有對WARA 有利既卡就火速下修 之前王異又唔見佢緊急
LR猫 06:23 PM 04-27-21
田伯打何曾斬菜咁斬

都唔係嘅,有兩次都係新卡太勁要下修
有次就英知長時間2x武,呢次順手砍死陳泰杜預
但王異分明又係新卡太勁但又無修
GUSTAV 06:27 PM 04-27-21
都唔係嘅,有兩次都係新卡太勁要下修
有次就英知長時間2x武,呢次順手砍死陳泰杜預
但王異分明又係新卡太勁但又無修
對WARA 有利咪快
darkvolver 07:23 PM 04-27-21
你睇下當年補血姜維.....3星槍呂布..
柚原このみ 07:55 PM 04-27-21
田伯打何曾斬菜咁斬

何生修正喇
LR猫 08:18 PM 04-27-21
無韓生玩異彩6先
https://3594t.net/deck/?d=aC6Cu5AJy_gWDnk5BtB6&o=104
鳳熾魂 07:01 AM 04-28-21
仲打算玩下狼煙wara tim世嘉咁快就下入修狼煙同何曾
LR猫 09:13 AM 04-28-21
緊急令, 應該有排都未轉VER

感覺何曾NERF到回100-110%血就差唔多

LEO巨巨又中
生存回100%, 死嘅回110%
柚原このみ 10:30 AM 04-28-21
生態恢復正常(誤
6eo 10:32 AM 04-28-21
LEO巨巨又中
生存回100%, 死嘅回110%

第一 ... 186 236 276 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 296  ... 最後

返回主題版面