Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-08, 03:53 PM   #26
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
あの・・・『スーパーロボット大戦OG』から・・・
河野さち子氏描き下ろしによる「エクセレン・ブロウニング」と、
「ゼオラ・シュバイツァー」の抱き枕カバーの計画が進行中!!

舊 09-23-08, 04:01 PM   #27
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
クマちゃんパンツ

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 04:26 PM   #28
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
ゼオラ~~
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 06:00 PM   #29
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
非常好

舊 09-23-08, 06:08 PM   #30
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
寺甜連呢味都玩埋

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 07:32 PM   #31
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我要mouse pad....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-08, 08:36 PM   #32
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

註冊日期: Sep 2004
呢樣都出埋
e 姐呀

舊 09-23-08, 09:01 PM   #33
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: PokaNights 查看文章
r-1 都幾大盒比MG Z 大少少同薄D.
我比唔起錢買
價錢如何?????

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 08:07 PM   #34
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
之前一路未買過機戰模型,因為嫌1:144都太貴
今日見到藍古鐵跌到$139即刻買隻玩下
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 09:27 PM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

藍鐵唔係限定的咩???做咩跌到咁橙......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-09-08, 12:31 AM   #36
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
sorry我唔太熟...但乜唔係巨人先係限定咩?
p.s. 其實我鐘意紅色巨人多d,請問巨人係咪只係出過1:100?同埋係咪市面已經無咩貨?
舊 10-09-08, 01:09 AM   #37
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
藍古鐵係初回生產限定黎架,邊樹咁平?
巨人o個隻係1:144...古鐵巨人開始之後幾隻都係賣完頭o個批都無鬼哂...我有差巨人同零式未買買唔返

舊 10-09-08, 01:19 AM   #38
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
今日我有客買佐
我問幾錢

客答:$120

我即時眼都突埋

舊 10-09-08, 08:49 AM   #39
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: Rance 查看文章
藍古鐵係初回生產限定黎架,邊樹咁平?
巨人o個隻係1:144...古鐵巨人開始之後幾隻都係賣完頭o個批都無鬼哂...我有差巨人同零式未買買唔返
我係灣仔社團買的,走時好似仲有兩三盒
p.s. 我仲諗住呢隻係無人要的死貨tim (因為感覺上紅色多人要d), 另外見到百舌同隼都仲要189左右

引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
今日我有客買佐
我問幾錢

客答:$120

我即時眼都突埋
嘩,超靚價...睇黎唔止得我呢頭有....壽屋繼山口式平貨後到模型?

此篇文章於 10-09-08 08:51 AM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 10-10-08, 01:03 PM   #40
kyostanley
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
咁我想問下9月隻大龍捲究竟出左未??
kyostanley 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 03:01 AM   #41
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
想問下脾亦雙飛set係咪出左(好奈)嫁喇?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 07:53 AM   #42
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: jamsquare 查看文章
想問下脾亦雙飛set係咪出左(好奈)嫁喇?

根據官網...脾罅雙飛係8月出的....不過香港真係冇見過,,,,,,,,,
http://www.kotobukiya.co.jp/item/pag...ke/index.shtml

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-12-08, 10:18 AM   #43
[CpSs]crabcrab
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 12:05 PM   #44
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
根據官網...脾罅雙飛係8月出的....不過香港真係冇見過,,,,,,,,,
http://www.kotobukiya.co.jp/item/pag...ke/index.shtml
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
雙飛人應該香港冇哂貨
日本就仲有少少
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 04:55 PM   #45
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: money 查看文章
あの・・・『スーパーロボット大戦OG』から・・・
河野さち子氏描き下ろしによる「エクセレン・ブロウニング」と、
「ゼオラ・シュバイツァー」の抱き枕カバーの計画が進行中!!

[img]http://photo.gaforum.org/files/6/9/6/230911byGAF.jpg[img]

寺甜

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 07:28 PM   #46
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
雙飛版我o係觀塘見過喎,不過當然賣左好耐

舊 10-12-08, 09:06 PM   #47
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: jamsquare 查看文章
激死
有得睇無得食

尋日先起中文版電擊見到
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
舊 10-12-08, 11:15 PM   #48
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章

寺甜
寺田你想點
10,500yen = 畫風 + 2位女角 + 雙面 + 性感
都算值得敗

有冇人會出手?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 01:22 AM   #49
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: frankieccc 查看文章
幾日前係灣仔見到,賣緊四百幾
p.s. 想問下古鐵巨人有幾大隻?大過古鐵幾多度?同埋邊度仲有?
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’

此篇文章於 10-13-08 01:25 AM 被 Terry仔 編輯。
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 07:00 AM   #50
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: Terry仔 查看文章
好彩,上次係粉嶺到400左右,即刻買左佢
雖然己經有百舌,不過唔係輕裝版,再加埋”準”! 好事成雙

真係唔舍得砌佢

古鐵巨人差不多有bandai 1/100咁大(矮少少),但係就夠’橫’
唔怪得貴古鐵咁多....thx
不過好少見有得賣

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:27 AM

手機版 | APP版