Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131 171 221  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
LordofNightmare 11:45 AM 05-06-16
作者: clie:
玩到65, 最高效應該係用閃光2珠技狂劈
有初號機同SSR花既話,加埋最後十幾秒派粒珠,可以砍5下,但都仲未死得,普攻多幾吓先KO
到70變咗勇者王做mvp。
由wave1開始放必,過100lv得我得friend大腿一珠都打到九十萬。
ryvius123 11:57 AM 05-06-16
作者: yorkyork:
有冇人用過三一?
冇好友有,
招大打到幾多?
20萬左右, MAX技+熱血, 必殺自帶THE WORLD方便定位, 不過都只能係清兵用
J+1 08:36 PM 05-06-16
87 第二隻get...不過依然好似望唔到盡頭.....
由手機版發出
clie 10:19 PM 05-06-16
咁快凸一? 恭喜
我30-79只跌過一隻R
唔係部廢機都咁難凸爆呀
我有閃光SET 2珠技,有無大大教路我應該用FD GGG定劍狼?
用GGG開大絕可清卒,係多咗時間削血,但可能比唔上用劍狼開一野大絕??
J+1 10:34 PM 05-06-16
點都要有一隻清卒,唔係根本冇時間磨師丈...

我而家係愛美神加珠+爆機=9珠,第二波用一次ggg清場,剩兩次x3珠比劍狼打師丈(如果shining應該二珠打3野..)....連其他機開晒熱血唔理卒只係圍毆大約有百1萬......
由手機版發出
yorkyork 10:39 PM 05-06-16
咁快凸一? 恭喜
我30-79只跌過一隻R
唔係部廢機都咁難凸爆呀
我有閃光SET 2珠技,有無大大教路我應該用FD GGG定劍狼?
用GGG開大絕可清卒,係多咗時間削血,但可能比唔上用劍狼開一野大絕??
好友用天威啦,
招大大力咁多,
閃光拉好卒位企係兩行中間都清都下卒既
LordofNightmare 11:22 PM 05-06-16
一定係GGG,
我自己冇特效, GGG必掃一二WAVE卒, 打人地啲110以上一珠都打到過百萬.
不過我係C愛美神+明日香+SSR阿花, 速攻四珠開波.
clie 09:25 AM 05-07-16
THX大大們
其實用GGG定劍狼都要兩BP先殺到
咁用GGG省時好多
我都係開波4珠呢
6078 10:58 AM 05-07-16
打到60初見已經一珠唔到....堅決hea打
J+1 11:11 AM 05-07-16
打100層中伏用左隻盾ggg朋友/\
由手機版發出
yorkyork 11:12 AM 05-07-16
作者: J+1:
打100層中伏用左隻盾ggg朋友/\
由手機版發出
依家特效機有個特字,
唔好咁心急
6078 11:13 AM 05-07-16
笑左
呢招OK喎
VTMaldini 09:15 PM 05-07-16
lv 120 - lv 124: 2 R Master, 3 UC 肥
仲欠1R先突1

抽晒強敵point祇中過1 SR Master. 抽強敵point個機率應該有較低左

4 (or even 3) 突機會渺茫
LordofNightmare 09:18 PM 05-07-16
作者: VTMaldini:
lv 120 - lv 124: 2 R Master, 3 UC 肥
仲欠1R先突1

抽晒強敵point祇中過1 SR Master. 抽強敵point個機率應該有較低左

4 (or even 3) 突機會渺茫
上到120應該無問題喇........

我99時突1
clie 06:24 AM 05-08-16
100打後有無辦法用2BP過?求大大們教路
LordofNightmare 08:18 AM 05-08-16
100打後有無辦法用2BP過?求大大們教路
用一珠盡打,放出嚟救援,大家每人打到師傻七八十萬的話,一珠可推上去。

或者等幫打到低過一百萬,二特效一珠輕鬆結。
我就係咁同高登合作推到上依家118。

大家見到救援唔該都幫幫手~~
J+1 09:07 AM 05-08-16
100開始我已經三珠...跌率都比開頭高左少少...

而家121 突2.......

仲要小心唔好比師丈突破防線埋到艦...先頭就比佢埋舟打爆左
由手機版發出
LordofNightmare 09:17 AM 05-08-16
作者: J+1:
100開始我已經三珠...跌率都比開頭高左少少...

而家121 突2.......

仲要小心唔好比師丈突破防線埋到艦...先頭就比佢埋舟打爆左
由手機版發出
我好早未到一百已經試過……
ShinDou 11:05 AM 05-08-16
龜速打到49,1氣殺唔到剩少少,咁難但隻老師咁廢,真係完全唔想打落去,暫時仲未有SSR
ryvius123 11:12 AM 05-08-16
lv135 突1, 120後都差不多8場左右才掉1r, 突4無期
yorkyork 11:18 AM 05-08-16
活動難度高左,
但係活動機又要戰力屎左,
真係越諗越神奇
亍 ◣ 11:24 AM 05-08-16
我只係因為今次有特效先同佢玩....平時可能打到60層已經棄左

手上剩廿支bp水...如果all in都突唔爆師丈.......(_____
clie 12:03 PM 05-08-16
睇咗高登(FD都有幾個名係HKG),可惜無時間幫人打,就唔好意思叫人幫手啦
如果無凸效我都唔會玩落去
營運方針轉左強敵EV有強特效機抽,唔係有強機拎
clie 12:04 PM 05-08-16
作者: 亍 ◣:
我只係因為今次有特效先同佢玩....平時可能打到60層已經棄左

手上剩廿支bp水...如果all in都突唔爆師丈.......(_____
唔好嘥水,萬一將來又有強機凸就後悔死
亍 ◣ 12:40 PM 05-08-16
唔好嘥水,萬一將來又有強機凸就後悔死
咁耐先一次有特效機,我唔信之後短期都有咁o既機會,加埋上次突唔爆魔神今次點都想整隻突爆盾
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131 171 221  ... 最後

返回主題版面