Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-16, 11:45 AM   #3001
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
玩到65, 最高效應該係用閃光2珠技狂劈
有初號機同SSR花既話,加埋最後十幾秒派粒珠,可以砍5下,但都仲未死得,普攻多幾吓先KO
到70變咗勇者王做mvp。
由wave1開始放必,過100lv得我得friend大腿一珠都打到九十萬。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 11:57 AM   #3002
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
有冇人用過三一?
冇好友有,
招大打到幾多?
20萬左右, MAX技+熱血, 必殺自帶THE WORLD方便定位, 不過都只能係清兵用
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 08:36 PM   #3003
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
87 第二隻get...不過依然好似望唔到盡頭.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:19 PM   #3004
clie

註冊日期: Dec 2001
咁快凸一? 恭喜
我30-79只跌過一隻R
唔係部廢機都咁難凸爆呀
我有閃光SET 2珠技,有無大大教路我應該用FD GGG定劍狼?
用GGG開大絕可清卒,係多咗時間削血,但可能比唔上用劍狼開一野大絕??
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:34 PM   #3005
J+1
望過黎呀!!!!!!

點都要有一隻清卒,唔係根本冇時間磨師丈...

我而家係愛美神加珠+爆機=9珠,第二波用一次ggg清場,剩兩次x3珠比劍狼打師丈(如果shining應該二珠打3野..)....連其他機開晒熱血唔理卒只係圍毆大約有百1萬......
由手機版發出

此篇文章於 05-06-16 10:37 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-06-16, 10:39 PM   #3006
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
咁快凸一? 恭喜
我30-79只跌過一隻R
唔係部廢機都咁難凸爆呀
我有閃光SET 2珠技,有無大大教路我應該用FD GGG定劍狼?
用GGG開大絕可清卒,係多咗時間削血,但可能比唔上用劍狼開一野大絕??
好友用天威啦,
招大大力咁多,
閃光拉好卒位企係兩行中間都清都下卒既
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 11:22 PM   #3007
Crazy Gamer

一定係GGG,
我自己冇特效, GGG必掃一二WAVE卒, 打人地啲110以上一珠都打到過百萬.
不過我係C愛美神+明日香+SSR阿花, 速攻四珠開波.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 09:25 AM   #3008
clie

THX大大們
其實用GGG定劍狼都要兩BP先殺到
咁用GGG省時好多
我都係開波4珠呢
舊 05-07-16, 10:58 AM   #3009
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
打到60初見已經一珠唔到....堅決hea打
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 11:11 AM   #3010
J+1
望過黎呀!!!!!!

打100層中伏用左隻盾ggg朋友/\
由手機版發出
舊 05-07-16, 11:12 AM   #3011
yorkyork

引用:
作者: J+1 查看文章
打100層中伏用左隻盾ggg朋友/\
由手機版發出
依家特效機有個特字,
唔好咁心急
舊 05-07-16, 11:13 AM   #3012
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
笑左
呢招OK喎
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 09:15 PM   #3013
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
lv 120 - lv 124: 2 R Master, 3 UC 肥
仲欠1R先突1

抽晒強敵point祇中過1 SR Master. 抽強敵point個機率應該有較低左

4 (or even 3) 突機會渺茫

舊 05-07-16, 09:18 PM   #3014
Crazy Gamer

引用:
作者: VTMaldini 查看文章
lv 120 - lv 124: 2 R Master, 3 UC 肥
仲欠1R先突1

抽晒強敵point祇中過1 SR Master. 抽強敵point個機率應該有較低左

4 (or even 3) 突機會渺茫
上到120應該無問題喇........

我99時突1
舊 05-08-16, 06:24 AM   #3015
clie

100打後有無辦法用2BP過?求大大們教路
舊 05-08-16, 08:18 AM   #3016
Crazy Gamer

引用:
100打後有無辦法用2BP過?求大大們教路
用一珠盡打,放出嚟救援,大家每人打到師傻七八十萬的話,一珠可推上去。

或者等幫打到低過一百萬,二特效一珠輕鬆結。
我就係咁同高登合作推到上依家118。

大家見到救援唔該都幫幫手~~

此篇文章於 05-08-16 08:48 AM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 05-08-16, 09:07 AM   #3017
J+1
望過黎呀!!!!!!

100開始我已經三珠...跌率都比開頭高左少少...

而家121 突2.......

仲要小心唔好比師丈突破防線埋到艦...先頭就比佢埋舟打爆左
由手機版發出

此篇文章於 05-08-16 09:11 AM 被 J+1 編輯。
舊 05-08-16, 09:17 AM   #3018
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
100開始我已經三珠...跌率都比開頭高左少少...

而家121 突2.......

仲要小心唔好比師丈突破防線埋到艦...先頭就比佢埋舟打爆左
由手機版發出
我好早未到一百已經試過……
舊 05-08-16, 11:05 AM   #3019
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
龜速打到49,1氣殺唔到剩少少,咁難但隻老師咁廢,真係完全唔想打落去,暫時仲未有SSR
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 11:12 AM   #3020
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
lv135 突1, 120後都差不多8場左右才掉1r, 突4無期
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 11:18 AM   #3021
yorkyork

活動難度高左,
但係活動機又要戰力屎左,
真係越諗越神奇
舊 05-08-16, 11:24 AM   #3022
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我只係因為今次有特效先同佢玩....平時可能打到60層已經棄左

手上剩廿支bp水...如果all in都突唔爆師丈.......(_____

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-08-16 11:29 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 12:03 PM   #3023
clie

睇咗高登(FD都有幾個名係HKG),可惜無時間幫人打,就唔好意思叫人幫手啦
如果無凸效我都唔會玩落去
營運方針轉左強敵EV有強特效機抽,唔係有強機拎
舊 05-08-16, 12:04 PM   #3024
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我只係因為今次有特效先同佢玩....平時可能打到60層已經棄左

手上剩廿支bp水...如果all in都突唔爆師丈.......(_____
唔好嘥水,萬一將來又有強機凸就後悔死
舊 05-08-16, 12:40 PM   #3025
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
唔好嘥水,萬一將來又有強機凸就後悔死
咁耐先一次有特效機,我唔信之後短期都有咁o既機會,加埋上次突唔爆魔神今次點都想整隻突爆盾

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:44 AM

手機版 | APP版