Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後
潮流版>PORTER 討論區!
kin~kin 11:10 PM 10-10-07
作者: 燈蛾撲火:
好多本都係,尤其stussy
不過我記得supreme 送毛巾0個本都好快賣晒
其實lee類書真係冇咩睇, 但定價又成1000yen咁滯, 唔好賣都好正常. d人多數都係買佢的贈品 (但問心果句, d贈品質素真係...)

最緊要0既就係, 新果d料大部份雜誌(如smart, boon等)已經有報, 有d甚至整埋本幾精美0既別冊附錄添, 舊果d如果本身有留意開果個牌子的話, 根本已經知道晒係d乜...

除非係die hard fans買黎收藏, 否則lee 980yen唔抵俾...

以今次lee本hp為例, 新果d 同期smart有本別冊詳盡介紹. 而Smart個定價只係590yen
半熟蕃茄 11:36 PM 10-10-07
作者: kin~kin:
其實lee類書真係冇咩睇, 但定價又成1000yen咁滯, 唔好賣都好正常. d人多數都係買佢的贈品 (但問心果句, d贈品質素真係...)

最緊要0既就係, 新果d料大部份雜誌(如smart, boon等)已經有報, 有d甚至整埋本幾精美0既別冊附錄添, 舊果d如果本身有留意開果個牌子的話, 根本已經知道晒係d乜...

除非係die hard fans買黎收藏, 否則lee 980yen唔抵俾...

以今次lee本hp為例, 新果d 同期smart有本別冊詳盡介紹. 而Smart個定價只係590yen
smart我以前幾乎期期買,真係多野睇
有時贈品都ok
好多日牌都係有得睇only....香港好少鋪入咁
kin~kin 11:51 PM 10-10-07
smart我以前幾乎期期買,真係多野睇
有時贈品都ok
好多日牌都係有得睇only....香港好少鋪入咁
香港d舖入黎入去都係果幾個大牌.

另, 大家去過elements果間kura chika未?
半熟蕃茄 11:59 PM 10-10-07
香港d舖入黎入去都係果幾個大牌.

乜呢個新商場都有開專門店?
係咪大過銅鑼灣0個兩間?
kin~kin 12:10 AM 10-11-07
唔知, 我未去過.
Strider 12:10 AM 10-11-07
應該大少少, 不過我冇入去睇
因為驚忍唔到手

DevilElvis 02:03 AM 10-11-07
elements??邊樹來的?
kin~kin 02:06 AM 10-11-07
作者: DevilElvis:
elements??邊樹來的?
九龍站
斯羅 07:26 PM 10-11-07
今期milk有講
就咁睇相, 大過cwb個2間既一倍左右/
而家去買滿$1000仲有coins tray送

另, 今日去左mk睇本書....信和本身個層角"lok"位賣日本雜誌既鋪頭賣165....買物王就150...
炒得咁快...
一一 04:34 PM 10-13-07
作者: 斯羅:
另, 今日去左mk睇本書....信和本身個層角"lok"位賣日本雜誌既鋪頭賣165....買物王就150...
炒得咁快...
今日沙田買....百五
kin~kin 07:59 PM 10-13-07
估唔到lee本野都炒....
DevilElvis 03:51 AM 10-15-07
估唔到lee本野都炒....
罷買
kin~kin 01:09 PM 10-15-07
作者: DevilElvis:
罷買
明智0既決定
Samuel 04:54 PM 10-15-07
上星期銅鑼灣page one有唔少現貨... $98
kin~kin 02:38 AM 10-16-07
作者: Samuel:
上星期銅鑼灣page one有唔少現貨... $98
10算, 不過出面炒到咁
10算都可接受了....
2009 08:51 PM 10-20-07

呢個銀包邊度仲有得賣?
kin~kin 02:30 PM 10-22-07
琴日去左elements果間kura chika行. 大左, 但都係好細.
海虎武神 06:01 PM 10-22-07
冇乜留意porter呢個牌子,
但最近買左個袋仔, 用黎放銀包、鎖匙、psp,
而家上黎先發現, 自己買果個原來係porter international,
我仲以為佢轉左logo o忝.......
naruto2320 01:50 AM 11-07-07
作者: 海虎武神:
冇乜留意porter呢個牌子,
但最近買左個袋仔, 用黎放銀包、鎖匙、psp,
而家上黎先發現, 自己買果個原來係porter international,
我仲以為佢轉左logo o忝.......
oh.....奶左野
下次真係要小心d,,
好彩你唔係買袋ja...
Strider 11:03 AM 11-09-07

最近常用的東東
達比 11:26 AM 11-09-07
作者: Strider:

最近常用的東東
幾$$?
HuGo_達之礦工 03:33 PM 11-09-07
porter international 而家d袋升哂到同porter japan 同水平
真係痴x
Strider 03:35 PM 11-09-07
作者: 達比:
幾$$?
我都唔知, 朋友送的

DevilElvis 02:15 PM 11-11-07
作者: HuGo_達之礦工:
porter international 而家d袋升哂到同porter japan 同水平
真係痴x
二奶菜扮上菜
真面目終會被揭發的
半熟蕃茄 05:57 PM 11-11-07
作者: HuGo_達之礦工:
真係痴x
唔係掛....
中招買左個貴袋真係喊三聲
p.s. 想問下你地覺得其係質地黎講porter定headporter好d?另唔知點解硬係睇唔啱headporter d 側咩款,可能porter啱自己d
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ... 最後

返回主題版面