Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>かきふらい「けいおん!」総合THREAD Vol.4
money 08:08 PM 09-29-10
官網
http://www.tbs.co.jp/anime/k-on/

過去の揭示板

Vol.3
Vol.2
Vol.1

「映画化は決まっていますが、公開時期や配給元などは一切未定」とのこと。
映画の内容についても未定で、現時点で明かせる情報は、
映画化が決まっていることのみということだった。

Leaf 08:24 PM 09-29-10
作者: :
劇場版應該係大學year1生活啦.....再係高中生活京ani比人斬都似...
唔係!係畢業7年後

正經:佢地係唔係要做爛個牌子至安樂
神秘過客 08:29 PM 09-29-10
從商業因素考慮, 無理由有錢都唔賺o既
ゆり 08:45 PM 09-29-10
劇場版我覺得係s1+s2再加少少特別野?
路過者 09:07 PM 09-29-10
直接畫武道館LIVE出黎
fourleaves112 09:11 PM 09-29-10
good news!!!!!!
KENSNAKE 09:51 PM 09-29-10
又來總集編嗎???
Suda 09:56 PM 09-29-10
好多人睇到最後出映畫化都話唔去住樹海先
Niconico tag: 戲院集體自殺
Kain 11:23 PM 09-29-10
作者: Leaf:
唔係!係畢業7年後

正經:佢地係唔係要做爛個牌子至安樂
小魔女doremi第5輯時間線係第3輯入面(5年級)
神秘過客 12:03 AM 09-30-10
作者: Kain:
小魔女doremi第5輯時間線係第3輯入面(5年級)
你真係唔好亂講啦, 小魔女doremi 幾時有出過第5輯呀?
你講果套應該係OVA 黎, 可當外傳式的短篇故事來看
Gallardo 12:12 AM 09-30-10
D 封面原來係咁尼.

佐和子好似佢地阿媽

咁有信心下一學期輕音部仲可以繼續,
硬係有D野 (續篇?)
真!DC 12:19 AM 09-30-10
希望劇場版係畢業後ge故事

作者: 拉打龍騎:
真人版 咁真係唔該晒
五住主要成員 大小姐多D出場唔該!!!

憂, 佐和醬出一下好了....至於小和和 我個人完全接受唔到
點解?
平時雑誌同片都係見4+1個主角聲優多

另外, animax hk 有廣告10月播
鷹柳 01:06 AM 09-30-10
作者: 真!DC:
希望劇場版係畢業後ge故事

點解?
平時雑誌同片都係見4+1個主角聲優多

你想見真人我 CAP比你睇 但你要 諗清楚!!!!
Kewellma 03:00 AM 09-30-10
堆cv,除htt之外其餘真係好麻麻,沙和醬真人已經算係咁
有興趣可參考之前既kon live及其花絮
神秘過客 06:20 AM 09-30-10
雖然偶像聲優係趨勢, 但係個人覺得聲優最重要的始終都係聲音同演技
個樣貌生得靚唔靚並不是重點所在意吧?
就算樣貌生得比較遺憾也不應該惡意批評的

說什麼真人版找聲優來拍真是有點兒想太多了
HAKAIDER 09:29 AM 09-30-10
咁搞法咪好易同章魚屋掉亂左囉
睇見張全家福噤熟口面即時笑左

餅Cassette帶真係好毒,買左番來都唔知有冇機播
我仲有玩Cassette帶HiFi 架~~~ b
westpat 09:44 AM 09-30-10
作者: 真!DC:

animax播season 2?
鷹柳 11:48 AM 09-30-10
作者: 神秘過客:
雖然偶像聲優係趨勢, 但係個人覺得聲優最重要的始終都係聲音同演技
個樣貌生得靚唔靚並不是重點所在意吧?
就算樣貌生得比較遺憾也不應該惡意批評的

說什麼真人版找聲優來拍真是有點兒想太多了
唔好意思
唔係想惡意批評, 但真係接受唔到
WAIMEMO 12:25 PM 09-30-10
作者: HAKAIDER:

我仲有玩Cassette帶HiFi 架~~~ b
話時話...自己真係為左播餅帶真係走去買左部Cassette機...
但係今時今日香港邊到仲有Cassette帶買...
搵黎搵去都係得粵曲... 想搵下其他都無...
YHW 04:51 PM 09-30-10
作者: westpat:
animax播season 2?
係. 10月播.

第二期雖然我有DL但其實只係睇左幾集... 諗諗下不如睇ANIMAX萛
邪教教主 06:02 PM 09-30-10
有問題

小優同小純係打算幫梓喵客串定係加入k-on
and 點解老師話K-on 唔會癈部
....係咪漫畫有交代
Suda 06:05 PM 09-30-10
作者: 邪教教主:
有問題

小優同小純係打算幫梓喵客串定係加入k-on
and 點解老師話K-on 唔會癈部
....係咪漫畫有交代
漫畫講左係加入,梓喵聽到有兩個人加入仲懵然不知周圍望
K.LIFE 06:09 PM 09-30-10
小佐和很有愛

2011春應該會有3期吧?
westpat 06:58 PM 09-30-10
作者: YHW:
係. 10月播.

第二期雖然我有DL但其實只係睇左幾集... 諗諗下不如睇ANIMAX萛
有d咁好既事發生係animax度....?
冇理由,你呃我唔到既

雖則,都有fairy tail XDDD

但係J2 又涼宮,又Eden,又canaan,又k-on1 (係,睇完又睇,自己都覺得好變態 XDD),仲有其他...
硬係差少少
kyu 07:14 PM 09-30-10
作者: YHW:
係. 10月播.

我也是很少看,只好等ANIMAX播第二季……
播完第一季K-ON就播爆笑管家工作日誌2,之後又接K-ON第二季。
這半年間星期二晚總會看ANIMAX了
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面