Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-06, 08:54 PM   #1
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
Hidden 偷拍

Hidden
冇人去睇?冇人講既 lol
得影藝同百老匯電影中心有上.....因為唔係咩hollywood大製作
但係個director係拍the piano teacher果個...都幾出名

今日去睇左.....
[反白]一句講晒...睇唔明...
唔明係因為我對法國history冇認識...睇完係影藝睇晒d介紹先知,套戲輕輕帶過左法國歷史上一場暴動(亞爾及利亞人....令我諗起zidane lol)原來先係套戲既重點!!!
呢套戲既高深(難明)在於您唔可以用平常角度去睇...到底邊個偷拍男女主角一家根本就唔係導演要講既野...佢係借呢件事去講人性...講種族問題
that's why到最後都冇講...邊個做....
[/反白]

全香港得2間戲院肯上就知有幾冷門!!
怕悶,唔中意文藝片,冇substance既人就唔好去浪費自己時間....

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 02:27 AM   #2
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HeY

Hidden
冇人去睇?冇人講既 lol
得影藝同百老匯電影中心有上.....因為唔係咩hollywood大製作
但係個director係拍the piano teacher果個...都幾出名

今日去睇左.....

全香港得2間戲院肯上就知有幾冷門!!
怕悶,唔中意文藝片,冇substance既人就唔好去浪費自己時間....
見無人回...回下

哩套係我睇戲咁耐第一次在戲院見到有咁多人完場時妖妖聲

我之前電影節因為唔得閒miss左,朋友已經叫我唔會睇返,不過我唔信邪
果然...

我認我係無深度

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-06, 12:04 AM   #3
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
電台d DJ講到好好睇喎,好悶、好難明架套戲???

舊 07-22-06, 09:24 PM   #4
Sheva
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
依套戲有個位好震撼
有睇過既朋友應該都會嚇一嚇

幕後偷拍黑手:
應該係依套戲個導演
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有傳很多日本女明星.... BH>_< Neo Entertainment TREND 83 01-26-04 01:25 PM
碧咸偷歡影帶曝光 與靚女助手蒲夜店遭偷拍 碧咸23 體育版 17 10-01-03 04:12 AM

現在的時間是 01:04 AM

手機版 | APP版