Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
搖搖 10:09 AM 06-04-19
慘....Looney鎖骨骨折,應該總冠都出唔番
真係要靠表弟了

https://twitter.com/wojespn/status/1135720615250468864

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 10:47 AM 06-04-19
呢次冠軍真係好難拎
下場冇kaly, 隨時又box one 守Curry....

Klay 應該會硬上了...
Sar8 11:25 AM 06-04-19
勇士呢鋪係窄洗D
6eo 11:44 AM 06-04-19
真係要等KD救世...
希望KT個傷影響唔大

無埋Looney, 表弟責任又大左
好在bogut對速龍都唔會好蝕
不過視情況可能都要用埋bell
阿聰 03:08 PM 06-04-19
勇士依家傷兵滿營,加上速龍其實比想像中打得好﹙係GAME 2第三節開波一段進攻HANG機﹚,
所以呢個系列賽仍然充滿變數。唯一一樣肯定係,CURRY唔會係FMVP。
Sar8 03:34 PM 06-04-19
話就話Curry琴日果場就唔舒服又脫水
即管睇下返到主場打唔打到統治級級數

不過都真係難,5個守你一個
Penny仔 05:50 PM 06-04-19
贏了就好, 我諗Curry唔會介意係咪FMVP
呢種特質先係佢偉大之處

不過速龍唔係Loyola,
Curry下場需要拿點分數(不是一點啦老實...........)
搖搖 08:55 AM 06-06-19
KT確定唔出,今日真係睇咖哩表演

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
魚伕 09:01 AM 06-06-19
作者: 搖搖:
KT確定唔出,今日真係睇咖哩表演

其實都正常既,嗰個位。。至少都要一星期先完好。。
羅姆 09:24 AM 06-06-19
今日似會被大炒
魚伕 09:28 AM 06-06-19
CURRY挺身而出,應該可以3雙。。

但今日既整體實力,都係速龍好好多。。
阿聰 09:28 AM 06-06-19
作者: 羅姆:
今日似會被大炒
只求速龍贏,不求大炒。
羅姆 09:29 AM 06-06-19
作者: 魚伕:
CURRY挺身而出,應該可以3雙。。

但今日既整體實力,都係速龍好好多。。
見佢比FVV mark死晒
出手都難
Penny仔 09:34 AM 06-06-19
今日已經冇晒炮...
大佬, Curry冇球走位, 對家又推又拉吹下都得掛
搖搖 09:39 AM 06-06-19
第一節17分

Penny仔 09:56 AM 06-06-19
球證水準有待改善.........
阿聰 09:59 AM 06-06-19
作者: Penny仔:
球證水準有待改善.........
IBAKA BLOCK冇吹,GRAYMOND GREEN踩線搏到進攻犯規還返。
搖搖 10:01 AM 06-06-19
裁判係垃圾我以為共識黎

Penny仔 10:09 AM 06-06-19
作者: 搖搖:
裁判係垃圾我以為共識黎

好似仲垃圾過season
超多late call

勇士班role player, 防守真係要生性
okabe 10:14 AM 06-06-19
今日 mvp 一定係球證,d 雞吹到亂哂籠。,,
羅姆 10:28 AM 06-06-19
有日應該會見到J.LIN落場啦
龍有3個3犯
魚伕 10:39 AM 06-06-19
CURRY。。。做咁多呢類 DRAW FOUL。。試球証判罰條線。。。?

3分空晒唔入。。。但幾個人迫住佢。。。又入。。。
阿聰 10:47 AM 06-06-19
兩邊球員專心打好了,唔使理球證,啲CALL一係亂吹一係超遲吹,球員無所適從。
搖搖 11:02 AM 06-06-19
速龍3個後衛命中率都高,Curry爆氣都無用

柴崎幸 11:30 AM 06-06-19
勇士班後備廢到一個點,Open Shot 又炒,射罰球都可以兩球全炒,點打!
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面