Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-18, 05:39 PM   #1876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
7-5要兩邊都直衝先夠快,仲要有人打槍大佬

旅團冇搞過,等升晒d人先搞了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 05:44 PM   #1877
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
最後堆章無得換 一樣都係要掃好多.....
好好多 D證先死 成本又同D印差唔多...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 06:47 PM   #1878
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
官方出張4代(?)人物關係圖係咁

我諗大概實際係咁 5代D人唔熟我求其入
最搞笑既係 無位放力奇

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 07:31 PM   #1879
ShinDou

9-5個智障好賤,1開波秒晒堆卒見佢衝上去中機關俾水閘困住俾D電腦弩兵射到佢殘血以為好快就過版,點知原來佢殘血果陣電腦唔會殺得到佢,扣得廿幾1下,又唔係成日暈到佢,又冇出傳送冇得傳隻光頭上去屈佢機,要兜大圈殺卒又要行城牆,唔夠快返去救,打多次出傳送算
舊 11-30-18, 07:43 PM   #1880
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
[/url]

最搞笑既係 無位放力奇
堤督大人呢~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 07:47 PM   #1881
ShinDou

3星到9-5了,傳左隻光頭上去單挑智障,原來打唔入,佢千幾攻防,我7百攻扣佢37 XD 不過上到炸彈,個炸彈未爆就俾電腦弩兵CRI秒左佢 XD 可能暴擊會無視防所以打得入﹖定係未打到殘血未發動隱藏超高防BUFF﹖

9-6仲賤,1開波成班屈機電腦幫手秒另1邊,打完原來唔係增援,係無啦啦即場變晒敵人,仲要我D人亂咁企,迪哈又唔去終點係咁亂打人,睇黎要1開波天罰引晒對面落黎同呢邊電腦互片再執雞先得了,之前仲係咁補佢地

睇片原來有特別過法唔駛打 XD

抄唔到條片,可能係BUG黎,隻迪哈殺完右邊隻步兵之後唔再動行前,淨係原地待機,明明冇其他扣過血既卒

終於3星到了,原來要佢移動範圍內冇人俾佢攻擊到先會向右走,之前睇條片應該有BUG,有人係範圍內都向右走唔原地停 XD

此篇文章於 11-30-18 10:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-01-18, 01:43 AM   #1882
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
堤督大人呢~?
就咁睇真係無位係提督 除非佢呢個表其實得SR/SSR角色然後提督同女將軍同力奇小弟弟係R咁

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 12-02-18 05:10 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 12-01-18, 06:25 AM   #1883
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
就咁睇真係無位係提督 除非佢呢個表其實得4星/5星角色然後提督同女將軍同力奇小弟弟係3星咁
提督一定係2星~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-18, 11:17 AM   #1884
ShinDou

3星埋9-8了,仲以為好難,打下打下又OK,仲快幾TURN3星

9-9打唔到了,要雪莉夠勁成千攻秒到人先得,我隻雪莉好低攻得6百幾

3星埋9-1精英了

9-2精英都3星埋了,不過殺唔切隻王,爭3千血,佢6百防雪莉打佢唔入,今次掛住走

9-3精英得1星,慢1TURN,仲俾人地震滅團咁濟,死剩拉娜奶騎磨死晒 XD 中完地震仲要全部封印晒真係超灰 XD

9-4精英試多次都3星到了

9-5精英都3星了,光頭上炸彈等智障爆炸,不過唔敢打佢,成千5攻千3防,應該光頭都俾佢秒殺 XD

9-6精英同普通1樣走法都3星到了 XD

9-7精英都3星了

9-8精英都3星埋了,仲以為3星唔到,都係早兩TURN搞掂 XD

時空而家361星排19,好似冇乜人打上去咁,頭6個LV60有384星應該係全部版3星﹖

再試埋D 7-精英先,有D未3星掃唔到,不過而家LV57得光頭同雪莉精左55 @@

中左奧呃手杖,儲肥凸爆左佢俾奶騎先 XD

終於3星到7-3精英里昂露娜可以刷晒D55覺料了 XD

7-2精英都3星埋了,拉娜又可以刷了

8-3精英都3星到了,岩岩好十TURN殺到邪龍,里昂可以再快D55覺 XD

今日食晒包爆晒5體,7點打下世界鬥雞先,今星期仲未得閒打上去黃金段

睇最強5人戰力排名原來第1果個已經2萬4 @@ 我得萬6排254,最強英雄有人5千2里昂,我得隻光頭3千6 @@

之前打3代前篇見電腦隻銀狼超勁,應該冇裝近戰弓啦﹖又帶暗殺者唔係武士,佢同隻刺客卒兩個屈得死幾隻劍同槍兵,好堅,遲下都升黎玩下先

而家世界鬥雞冇晒人打 @@ 6連勝上番千6已經排61,而家好似出晒里昂雪莉雙飛仲好,電腦用拉娜唔識出天罰冇乜用

7-4精英都3星埋了,俾個不屈搞到岩岩十TURN先殺到 @@

鬥雞上左2千分了,2004排129 XD

8-2精英都係3星唔到,成日死多個,睇片見人都係屈超高攻秒,遲D先搞了

此篇文章於 12-01-18 11:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-02-18, 09:24 AM   #1885
ShinDou

竟然過到55暗龍 @@ 不過唔係好夠火力,打左成12TURN,不過我企位有問題,里昂貼住暗龍諗住有得反擊,點知佢係咁打第4格既粉毛 @@

十TURN狂暴左之後降左攻光頭就唔駛俾人秒,係咁靠里昂撞,雪莉就1狂暴就送左頭了

有波試下AUTO先 XD

AUTO唔到 XD 打到佢狂暴就送晒頭了

超時空A2淨係食固傷可以點打﹖入屋仔守,芙雷帶劍兵吉人,再紅帽燒﹖紅帽太遲抽到冇升,芙雷冇精50未有劍兵,為左呢版晒料又唔值,唔打算,反正都未必過到A5 @@

泳裝挑戰60打唔到了,殺晒6隻兄貴之後原來會復活1次仲要全場1齊衝過黎,點打﹖隻隻過千攻 @@ 後面仲有隻忽拉

此篇文章於 12-02-18 02:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-02-18, 02:25 PM   #1886
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
我泳裝挑戰50第一關已經過吾到
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 02:29 PM   #1887
ShinDou

群魚大暴走﹖要隻坦夠防先得,成大堆衝晒過黎,又係船度冇得走又冇地形,仲有兩隻尤魚捉人,好彩佢淨係捉奶,你隻奶要食到兩下捉唔死

炸彈妹LV50果版好煩喎,每TURN上2粒炸彈同被打1千%,迫你出兩隻群補,被打1千%咁岩中左打手就唔打得人,問題係太多劍卒,1封左打手殺唔切D劍既話光頭就會死 @@ 遲D先搞了

又可以AUTO刷下50槍兄貴了,暗龍55有波都AUTO唔到唔刷住 XD

50跌野好似仲少過45咁﹖唔知係咪錯覺 @@

此篇文章於 12-02-18 03:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-02-18, 05:09 PM   #1888
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
竟然過到55暗龍 @@ 不過唔係好夠火力,打左成12TURN,不過我企位有問題,里昂貼住暗龍諗住有得反擊,點知佢係咁打第4格既粉毛 @@

十TURN狂暴左之後降左攻光頭就唔駛俾人秒,係咁靠里昂撞,雪莉就1狂暴就送左頭了

有波試下AUTO先 XD

AUTO唔到 XD 打到佢狂暴就送晒頭了

超時空A2淨係食固傷可以點打﹖入屋仔守,芙雷帶劍兵吉人,再紅帽燒﹖紅帽太遲抽到冇升,芙雷冇精50未有劍兵,為左呢版晒料又唔值,唔打算,反正都未必過到A5 @@

泳裝挑戰60打唔到了,殺晒6隻兄貴之後原來會復活1次仲要全場1齊衝過黎,點打﹖隻隻過千攻 @@ 後面仲有隻忽拉
AI一定會打左唔剋佢屬性先
暗黑怕騎飛刺 所以就算你飛兵同Leon貼著條暗龍如果4格內有騎飛刺以外既野佢都係會打左果隻先

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-02-18, 05:16 PM   #1889
ShinDou

我仲有隻光頭入左4格,D龍平時好似多數打近戰多,粉毛平時企第4格好少俾人打 @@

我里昂同雪莉都企左1格,唔知點解會揀粉毛唔揀光頭打,光頭好似企第2格,鐵衛空窗,咁下次粉毛降完攻要走出去唔好企第4格,淨係留1格人先反擊到
舊 12-02-18, 06:12 PM   #1890
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我仲有隻光頭入左4格,D龍平時好似多數打近戰多,粉毛平時企第4格好少俾人打 @@

我里昂同雪莉都企左1格,唔知點解會揀粉毛唔揀光頭打,光頭好似企第2格,鐵衛空窗,咁下次粉毛降完攻要走出去唔好企第4格,淨係留1格人先反擊到
隻GAME 打人睇優先度唔睇距離架WOW 企幾多格有咩關西....

舊 12-02-18, 06:14 PM   #1891
ShinDou

兩隻都唔係克制會打近架喎

而家先得閒搞下旅團,原來要課金 @@ 咁是但入個算,刷下D LIST好似上周活躍度最高都係1萬,1萬係爆分﹖
舊 12-02-18, 06:16 PM   #1892
GUSTAV
The One
poor

唔克都有職業順序:0)...

同順序先打近 同距離都有邊個係起點計數位 仲要隻隻龍起點唔同
仲有如果隻人冇哂兵順序會上升

舊 12-02-18, 06:17 PM   #1893
ShinDou

咁真係唔知,平時冇克制俾佢打果陣仲以為有近打近
舊 12-02-18, 06:45 PM   #1894
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
引用:

最搞笑既係 無位放力奇
應該張圖似係只係講4代呀嘛...
力奇冇
女將軍同智將又冇

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 06:47 PM   #1895
GUSTAV
The One
poor

冇力奇同智障好合理

舊 12-02-18, 06:51 PM   #1896
knife-edge
Ultimate Gamer
向後發展委員會成員

註冊日期: Feb 2004
呢D SR野點都會有出下名既..
再係咁下下出晒SSR比人鬧爆嫁啦

當對手因為你勁飛火滾果陣依然保持長期要係天板度飛
當對手忍唔住講粗口 你時依舊繼續保持長期要係天板度飛
當對手出手打你果陣你終於可以落地攻擊對手啦
u win
knife-edge 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 06:53 PM   #1897
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
暗龍我傳左隻雷丁入去之後 雪莉利昂狂打佢又只會打雷丁
A2我都過唔到無升幾隻固傷人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 12-02-18 06:55 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 07:03 PM   #1898
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
暗龍我傳左隻雷丁入去之後 雪莉利昂狂打佢又只會打雷丁
A2我都過唔到無升幾隻固傷人
我都冇升 芙蕾45LV 未拎大招
是但比D裝佢 入屋 敵TURN 就用雷丁頂
自己TURN 就主動攻擊 出面D兵就靠王女降臨+AOE削定D血

試左3次先過到 前2次係對面隻步兵陽影

舊 12-02-18, 07:20 PM   #1899
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
[QUOTE=GUSTAV;11608271]我都冇升 芙蕾45LV 未拎大招
是但比D裝佢 入屋 敵TURN 就用雷丁頂
自己TURN 就主動攻擊 出面D兵就靠王女降臨+AOE削定D血

試左3次先過到 前2次係對面隻步兵陽影[/QUOTE]
雷丁有冇學招先?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 07:21 PM   #1900
ShinDou

1開波最上面果個位冇得走,俾D樹林阻住 @@ 要飛兵OR傳送先走得甩 @@

咦唔係喎原來可以走到,唔入紅線成堆向上行 XD

但我拉娜得1招MAP天罰,又冇時鐘應該唔夠用 @@

此篇文章於 12-02-18 07:23 PM 被 ShinDou 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:24 AM

手機版 | APP版