Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-12, 11:06 AM   #176
wonderpiglet
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Kello820 查看文章
心意系統係乜我覺得剩係睇加速唔夠完整,睇埋SAO先夠

微透
睇左UW好吊癮,川原你快D講七神器第七星"搖光"到底係邊個既靈魂
我不要加速會CLAMP化啊啊啊啊
wonderpiglet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 11:51 AM   #177
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: casio 查看文章
得我估係外掛王嗰兩把劍?
中point喎~
始終
uw入面提到同武器對話來解放武器中概力量.
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-12, 11:58 AM   #178
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
中point喎~
始終
uw入面提到同武器對話來解放武器中概力量.
斬魄刀是也?
卍!解!

舊 08-05-12, 09:52 PM   #179
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
能美對肥雪下跪果度
突然覺得佢講得好岩

肥雪身邊出現楓子
然後2條佬係人地身邊卿卿我我

下集竟然將兩人插入挑戰黑雪
果然冇浪費到

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:18 AM   #180
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
http://accel-world-game.channel.or.jp/

這隻會唔會有行貨?
又1000元會死人的OTL

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:23 AM   #181
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: pet3 查看文章
http://accel-world-game.channel.or.jp/

這隻會唔會有行貨?
又1000元會死人的OTL
你之前唔係話訂咩?.....PSP同PS3係同一樣野來的=.=
但飼養員.....=.=點解未出動畫GE都有GE
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 10:26 AM   #182
pet3
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
你之前唔係話訂咩?.....PSP同PS3係同一樣野來的=.=
之前太早無得訂
現在係無錢
高達玩太大......另外看我簽名檔9月的部分

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-06-12, 10:31 AM   #183
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: pet3 查看文章
之前太早無得訂
現在係無錢
高達玩太大......另外看我簽名檔9月的部分
禁冇計了=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 01:02 PM   #184
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔知係演出問題定點
次次都係臨最後一擊唔出手講幾句廢話先
跟住就領野
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 01:13 PM   #185
RPG之鬼

引用:
作者: 真!DC 查看文章
唔知係演出問題定點
次次都係臨最後一擊唔出手講幾句廢話先
跟住就領野
由手機版發出
唔好忘記佢地只係初中生黎……名乎其實是小朋友齊打交
現在高中的只得師傅

引用:
作者: ouki 查看文章
如果是要女仔既話,出飼養員飼養肥豬是有必要

舊 08-06-12, 01:47 PM   #186
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
初中生先血氣方剛有殺錯冇放過

正常打機玩對戰game
邊會打淨一滴停手傾下計先ga(讓round外)
有乜都殺左先講家麻
由手機版發出

此篇文章於 08-06-12 01:50 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-12, 01:53 PM   #187
pet3
The One

引用:
作者: 真!DC 查看文章
初中生先血氣方剛有殺錯冇放過

正常打機玩對戰game
邊會打淨一滴停手傾下計先ga(讓round外)
有乜都殺左先講家麻
由手機版發出
因為這遊戲一打完即彈game
還有平時格game 只有60-99秒
佢有成30分鐘嘛

FGO 目標預算
舊 08-06-12, 07:33 PM   #188
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: casio 查看文章
得我估係外掛王嗰兩把劍?
剩係黑劍都唔係冇可能,講起黎記憶解放時夜空之劍咁岩又係金黃色

引用:
作者: wonderpiglet 查看文章
我不要加速會CLAMP化啊啊啊啊
如果想比較了解心意系統但又唔想開坑SAO,咁剩係睇UW裡面關於STL既相關設定都可以
不過呢兩套野除左心意仲有其他好多蛛絲馬跡有關連,假如對穿越唔反感既話其實睇得幾有味

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-12, 05:26 PM   #189
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-10-12, 12:18 PM   #190
money
◆.西野司命.◆

舊 08-11-12, 12:13 AM   #191
money
◆.西野司命.◆

舊 08-11-12, 12:16 AM   #192
pet3
The One

引用:
作者: money 查看文章
好恐怖

這次沒認錯人了吧

FGO 目標預算
舊 08-11-12, 10:42 AM   #193
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
果二個
唔知個機械人合體有冇動畫
戶松今集好多對白

此篇文章於 08-11-12 10:44 AM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 11:40 AM   #194
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
最強登場

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 03:03 PM   #195
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
公主慘叫聲好萌
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 08:40 PM   #196
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: money 查看文章
http://gallery.gaforum.org/var/albums/money/547454333399BYgaf.JPG?m=1344572265
最左面的女性 讚!
引用:
作者: 画伯 查看文章
果二個
唔知個機械人合體有冇動畫
戶松今集好多對白
可能合體就係op個part而已xd
戶松忘記了的咒語唔通就係"burst Link"?
果2位 妹妹好有趣xd
期待下集

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 11:26 PM   #197
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
呢兩集主旨係唔係學習英語的重要?

舊 08-12-12, 12:09 AM   #198
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
睇k島消息 動畫BDvol.1
個位地元素簡值同某人相似

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 12:43 AM   #199
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

引用:
作者: 凍檸茶>﹏< 查看文章
睇k島消息 動畫BDvol.1
個位地元素簡值同某人相似
如果真係某人就好笑了
一把年紀仲同班小孩玩online game
係悠司的可能性高D,而且某人的話應該一pair咁出來至arm

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 12:56 AM   #200
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 如月刃 查看文章
公主慘叫聲好萌
其實而睇AW既最大樂趣並唔係睇肥雪比D咩人渣欺凌,而係見到公主無端白事比人調教。

( i.e. 而我不知到能美征二是誰
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
アクセル・ワールド 加速の頂点 発売日・価格未定 money 電視遊戲討論版 11 02-04-13 02:11 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM
川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」#13「Violation;侵入」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 07-09-12 05:33 PM

現在的時間是 08:57 AM

手機版 | APP版