Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-03, 12:26 AM   #151
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
Originally posted by chris orochi :
係chapter 3解佐個羊羊機關就有得玩架喇

純粹係玩野..
俾佐2個heros同兩個工人你..
之後就要你係d路旁起炮塔阻止敵人去炸個portal
portal 0% hp就玩完,期間敵人有30波攻擊
不過無論守唔守得晒都可以過關~
我守到第16波就輸左,我好少玩td
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 03:35 AM   #152
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我守到last o個輪....起到手都跛...

舊 07-03-03, 10:26 AM   #153
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
估唔到,DH個新老細係LICH KING創造者/
BLOOD MAGE+NAJA又跟左DH
上集個精靈BANSHEE今集大報復,想KO ARTHAUS.......養狼狗咬心口的好例子

個30波贏左,下一版救DH時有熊貓(第30波個帶隊,佢帶住一批熊貓,清關後個幅圖似日本多過中國)用/
<=擺明用GREEDISGOOD先掂

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 06:10 PM   #154
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
有冇人見過英文版有貨???

舊 07-03-03, 06:57 PM   #155
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by 最強幻象 :
有冇人見過英文版有貨???
我yesterday係旺電1f買$220
舊 07-03-03, 09:50 PM   #156
最強幻象
Game Master

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
我yesterday係旺電1f買$220
我only 見到中文版

舊 07-03-03, 10:00 PM   #157
MASAYA
Senior Gamer

我係asia既hong kong channel,搵人陪我玩

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 10:11 PM   #158
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

我only 見到中文版
今日見到灣仔東方188有英文版~
唔少鋪頭都係中英文合版~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 10:12 PM   #159
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by MASAYA :
我係asia既hong kong channel,搵人陪我玩
黃金時間有成廿人以上...

舊 07-03-03, 10:18 PM   #160
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
win%high will hv ppl find u play ga la.......

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-03, 10:26 PM   #161
斯羅
aloha~

引用:

我only 見到中文版
近1f樓梯個間bor
舊 07-03-03, 11:32 PM   #162
MASAYA

引用:
Originally posted by FarSeer :

win%high will hv ppl find u play ga la.......
呢個時候唔知我lag定asia lag...都玩唔到...
都係好似尋晚咁...三四點先玩...
hkbn+asia+10:00~12:00=lag

舊 07-04-03, 02:10 PM   #163
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by FarSeer :
好殘酷的世界~

舊 07-04-03, 02:11 PM   #164
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
呢個時候唔知我lag定asia lag...都玩唔到...
都係好似尋晚咁...三四點先玩...
hkbn+asia+10:00~12:00=lag
我諗係你間寬頻公司問題啦~
我去邊個server同任何時間都好少lag~

舊 07-04-03, 05:49 PM   #165
最強幻象
Game Master

引用:
Originally posted by Hitomi :

今日見到灣仔東方188有英文版~
唔少鋪頭都係中英文合版~
我搵唔到呀!
荃灣有冇見到貨??

舊 07-04-03, 07:30 PM   #166
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:

好殘酷的世界~
第一日玩咩..
乜人都睇你張wc3 cert靚唔靚先搵你ga ma

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 08:44 PM   #167
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

第一日玩咩..
乜人都睇你張wc3 cert靚唔靚先搵你ga ma
我點會唔知~只係小小感相咋嘛~
(你受放榜打擊?cert??唔洗傷心wo~ )

舊 07-06-03, 01:51 PM   #168
MASAYA

引用:

我諗係你間寬頻公司問題啦~
我去邊個server同任何時間都好少lag~
我諗都係喇...我買game個日返到屋企patch
單撈左我個半鐘...我仲以為新game新patch單撈得耐同個file大啦...
點知其他人話我知,佢地唔駛一分鐘單撈完...(有冇爭咁遠呀...)
呢段時間我同人custom game都lag...
hkbn-hong kong bitch network

舊 07-06-03, 02:10 PM   #169
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我想問下有冇box set買架?

姐係wc3+wc3The Frozen Throne

舊 07-06-03, 03:21 PM   #170
最強幻象
Game Master

引用:
Originally posted by 荒木飛呂彥 :

有冇見過英文版

舊 07-06-03, 06:49 PM   #171
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我想問下中文版同中英文版有咩唔同?

舊 07-06-03, 08:27 PM   #172
最強幻象
Game Master

引用:

只有中英文合版同英文版
不過呢個中英文合版印刷冇咁靚

舊 07-06-03, 08:33 PM   #173
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
豈有此理,咁耐都未有bonus campaign act2 act3 download 架

舊 07-06-03, 10:19 PM   #174
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

現時只有英文版OR中英文合版~
分別就係.....訂GAME中英文合版有Gift囉~
仲有貴英文版少少囉~
仲有可以安裝中文版囉~
不過如果classic本身英文版佢會自動安裝英文版~
唔可以classic英文FT中文~

舊 07-06-03, 10:20 PM   #175
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

未出~要等下~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天堂2有冇消息話幾時出open beta? majicman PC電腦遊戲討論版 218 08-24-03 06:24 PM
WarCraft 3 Frozen Throne Beta版 -- 目前版本 : Beta 304a chobits PC電腦遊戲討論版 55 03-25-03 07:07 PM
Warcraft III: The Frozen Throne圖片及介紹 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 02-09-03 01:04 AM

現在的時間是 03:35 AM

手機版 | APP版