Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-03, 10:24 PM   #101
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
我o個次去East, 好少Custom game !!
West 真係又快又齊架 !!
我都同意Human 係Orc 0既死敵 !!( 無錯,原本個故事佢地根本就係死敵 !! )
如果我用S.H.或者F.S. ,比隻血法師吸一下mp就...咳咳...
仲有Human新o個隻兵,每下都減人mp...
D doctor 同Shaman 即刻......

舊 06-29-03, 10:08 PM   #102
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Cool

睇完簡介,呢隻熊貓真係勁到無倫
仲可以分三個分身,地,雷,火.........想問故事模式有無呢隻玩架

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-03, 10:18 PM   #103
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
淨係o係human個secret level最後一批敵人度見過佢...
可能orc個bonus campaign會有佢份掛

舊 06-29-03, 10:19 PM   #104
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
Originally posted by rance :
淨係o係human個secret level最後一批敵人度見過佢...
可能orc個bonus campaign會有佢份掛
orc story mode係有panda.....@@

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-03, 10:24 PM   #105
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
UNDEAD塔攻被弱化
要起凍塔先 :@_@":
<=鍾意玩UNDEAD塔攻的人
SECRET LEVEL.........今次EXP咁過癮

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 06-29-03, 10:36 PM   #106
FarSeer
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
UNDEAD塔攻被弱化
Undead tower rush?

舊 06-29-03, 10:40 PM   #107
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by FarSeer :

Undead tower rush?
但好煩
要起TOWN先,等層BLINK出先掂,基本上純自娛
<=因為DEATH KNIGHT先鍾意用UNDEAD,其餘個兩個太廢,係唔知甲虫勁唔勁

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-29-03, 10:43 PM   #108
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
乜lich好廢咩?

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-03, 10:50 PM   #109
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by Viper II :
乜lich好廢咩?
/
AUTOCAST SHELL,冰,殺人補MANA,AREA攻 DEATH DECAY<=對方走哂就.......
DK,DC補得攻得,AURA,殺人補HP,死者蘇生

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-29-03, 10:59 PM   #110
雪舟等楊
●  ω  ●

講起UNDEAD令我諗起STARCRAFT虫族
<=但勁憎虫族,
神族支持者.卡碧尼戰法
放5架CARRIER,每架8隻小戰機,所以到之處,遇神殺神
可惜無呢支歌仔唱好耐

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-29-03, 11:00 PM   #111
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
Frost Nova,Dark Ritual配骨骨陣唔錯o架喎
DEATH DECAY玩team play都有D用o架

舊 06-29-03, 11:09 PM   #112
雪舟等楊
●  ω  ●

但EXP運屍車可以GENERATE(係GENERATE,唔駛吸),搭NERCO仲好玩
PRINCE ARTHAUS太型仔,LICH KING.........為魔力走火入魔的SHAMAN,仲要後悔添
DK.....走火入魔得型過人
為左唔想人民被UNDEAD殺而做瓜哂佢地
拎左魔劍就殺老豆同師父.......無悔無怨,係無左條女
<=純因型而用DK

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-29-03, 11:10 PM   #113
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
undead stage6好煩
最憎控2邊兵.....
個關又多敵人....
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-03, 11:13 PM   #114
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
undead stage6好煩
最憎控2邊兵.....
個關又多敵人....
<=未知
偶星期二先玩
甲虫好玩無
運屍車(GENERATE屍)+NECO+魔骨呢個組合有無諗頭

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-29-03, 11:16 PM   #115
Viper II
↘みもりんっ

唔,難道骨骨陣唔洗出NERCO? a

我貪lich ko人地隻hero快姐
--------------------------

別,而家隻expansion係咪完整o架啦
玩唔玩到LAN game呢?

仲係1.06的說

舊 06-29-03, 11:22 PM   #116
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by Viper II :
唔,難道骨骨陣唔洗出NERCO? a

我貪lich ko人地隻hero快姐
--------------------------

別,而家隻expansion係咪完整o架啦
玩唔玩到LAN game呢?

仲係1.06的說
係完整,v1.07
to黑田官兵衛:隻野麻麻地...str幾高~~
lv6個招我嫌攻擊力太少
舊 06-29-03, 11:23 PM   #117
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
UNDEAD塔攻被弱化
玩ladder咁耐未聽過有人用undead tower rush死人...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-03, 11:28 PM   #118
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by Hitomi :

玩ladder咁耐未聽過有人用undead tower rush死人...
除非條友係白痴
舊 06-29-03, 11:29 PM   #119
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
但好煩
要起TOWN先,等層BLINK出先掂,基本上純自娛
<=因為DEATH KNIGHT先鍾意用UNDEAD,其餘個兩個太廢,係唔知甲虫勁唔勁
lich+DK簡直係殺hero的優良組合WO~
lich一d都唔廢~1.05後期已經少左DK+DL呢個雙光環組合~
Lich+DK大熱~

玩完個story mode我覺得佢想我地對戰用更多hero~
story mode 成日都要control 3 hero或以上~

舊 06-29-03, 11:37 PM   #120
雪舟等楊
●  ω  ●

UNDEAD是痛苦的啊/
要在黑黑的BLINK滾動著
點似得可以亂咁起塔的民族
~台灣腔完畢~
最憎用咁多HERO,要升級搶CREEP都煩到嘔
用部隊互揪無咁煩

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-30-03, 05:45 PM   #121
FarSeer
Crazy Gamer

引用:
UNDEAD是痛苦的啊/
要在黑黑的BLINK滾動著
點似得可以亂咁起塔的民族
~台灣腔完畢~
最憎用咁多HERO,要升級搶CREEP都煩到嘔
用部隊互揪無咁煩
FT can buy blight...
no need to wait main town la...

舊 06-30-03, 05:46 PM   #122
FarSeer
Crazy Gamer

btw
classic 1.10 released \ /

舊 06-30-03, 05:58 PM   #123
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by FarSeer :

FT can buy blight...
no need to wait main town la...
EXP先有得買
UNDEAD仲出埋補血,補MANA UNIT

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 06-30-03, 09:40 PM   #124
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

今晚(6月30日)香港時間夜晚11點半有貨拎啦!!!!(訂左果D)
有D緊張機友今晚會仆出去拎~搞到我都想陣間仆出去拎添~

舊 06-30-03, 09:43 PM   #125
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by Hitomi :
今晚(6月30日)香港時間夜晚11點半有貨拎啦!!!!(訂左果D)
有D緊張機友今晚會仆出去拎~搞到我都想陣間仆出去拎添~
11點半!?我諗大部份鋪都close左啦掛
我tomolo先去買

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天堂2有冇消息話幾時出open beta? majicman PC電腦遊戲討論版 218 08-24-03 06:24 PM
WarCraft 3 Frozen Throne Beta版 -- 目前版本 : Beta 304a chobits PC電腦遊戲討論版 55 03-25-03 07:07 PM
Warcraft III: The Frozen Throne圖片及介紹 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 02-09-03 01:04 AM

現在的時間是 02:49 PM

手機版 | APP版