Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-03, 09:42 PM   #76
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
human ch5 打死人
d orc base係咁出龍 ....好似吾晒本咁...
當你去到undead最後果關就會覺得之前果d都係小兒科~
一去到有base果d關就係tower tower and tower~起到頭暈~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-03, 09:48 PM   #77
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
Originally posted by Hitomi :

當你去到undead最後果關就會覺得之前果d都係小兒科~
一去到有base果d關就係tower tower and tower~起到頭暈~
吾好嚇我
human今集都吾夠特別
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-03, 09:50 PM   #78
希羅
Game Master

唔好意思,我想問我玩WC3,係唔係好似AO咁要有一隻原碟+資料片先玩到,如果我買老翻玩,要唔要攪D野先玩到??
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-03, 11:14 PM   #79
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
吾好嚇我
human今集都吾夠特別
undead最後果關我玩左粒幾鐘~=.="
一隻Level 10 的DH仲要變埋身+一堆unit成日走埋黎~
仲有幫佢手blood elf果邊~
我一個地方至少起10個undead tower+主堡先頂得住~=.="
human都唔係玩human...根本係elf來~=.=

舊 06-27-03, 11:16 PM   #80
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 希羅 :
唔好意思,我想問我玩WC3,係唔係好似AO咁要有一隻原碟+資料片先玩到,如果我買老翻玩,要唔要攪D野先玩到??
的確係原碟+資料片~
不過兩隻都要正版~因為資料片亦有獨立CD-KEY~

舊 06-27-03, 11:29 PM   #81
希羅
Game Master

引用:

的確係原碟+資料片~
幾錢到一盒
舊 06-28-03, 12:09 AM   #82
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by 希羅 :

幾錢到一盒
$550MUST買齊
舊 06-28-03, 12:14 AM   #83
斯羅
aloha~

引用:

undead最後果關我玩左粒幾鐘~=.="
一隻Level 10 的DH仲要變埋身+一堆unit成日走埋黎~
仲有幫佢手blood elf果邊~
我一個地方至少起10個undead tower+主堡先頂得住~=.="
human都唔係玩human...根本係elf來~=.=
係bor= ="
但human個新hero叫個隻phoenix d攻擊力都吾差~~見我下人
undead第一關個女archer不錯的說
舊 06-28-03, 11:01 AM   #84
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
undead第一關個女archer不錯的說
果隻野其實d招有咩用~
我覺得佢係最廢的hero...
第2招用黎仲咩?

舊 06-28-03, 11:37 AM   #85
斯羅
aloha~

引用:

果隻野其實d招有咩用~
第2招用黎仲咩?
第1招:停止敵人Spell
第2招:好似用呢招打死人,個隻野會變左skull warrior幫你
第3招:吸人hp

此篇文章於 06-28-03 12:24 PM 被 斯羅 編輯。
舊 06-28-03, 01:15 PM   #86
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
我想問:
你地除左打戲情,仲有冇打下電腦同玩家?
有冇興趣有一齊打?
老翻都可以用IP 連線打喔 !
而我亦訂左正版 !! 唔知有冇人都會買正版呢?
到時一齊上Battle Net激戰吧!

如果可以一齊玩的話,icq add我 !! icq:112053114
我淨係識玩Orc,其實三個種族完全唔識玩!!
Orc o係e一集強左好多 !!

舊 06-28-03, 01:22 PM   #87
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

我已經preorder佐,but我想問下我們是不是要2號先有貨,因為1號應該是美國時間吧

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-03, 02:32 PM   #88
邦。AxC
Game Master
AxC

唔係呀!!
我問過個老闆,佢話1號有貨!!
上年我訂隻WAR CRAFT 3 ,都係同美國同一日有得拎!!

舊 06-28-03, 02:33 PM   #89
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 邦。AxC :
我想問:
你地除左打戲情,仲有冇打下電腦同玩家?
有冇興趣有一齊打?
老翻都可以用IP 連線打喔 !
而我亦訂左正版 !! 唔知有冇人都會買正版呢?
到時一齊上Battle Net激戰吧!

如果可以一齊玩的話,icq add我 !! icq:112053114
我淨係識玩Orc,其實三個種族完全唔識玩!!
Orc o係e一集強左好多 !!
我地呢度留言d人唔少都玩正版架~
我classic版都上battle.net~
east server~ id: kwan[ws]
你id係咩呀?

不過expansion一出我就會完全唔玩classic lu~
宜家開始練緊expansion~^o^

舊 06-28-03, 03:38 PM   #90
邦。AxC
Game Master
AxC

我o係west 玩 !! id:axcaxc
因為West 有好多特別game玩 !! 例如:三國無雙...Matrix !!
我都練緊Expansion ... 你玩咩種族??
我覺得Expansion 有好多野都唔同左!!! 對木0既需求勁大 !!
而d 兵需要0既$$ 都少左 !! 又要研究下新戰術喇!!
目前我鍾意用ORC: Bd+SH+食人妖矛兵+Grunt !!

舊 06-28-03, 04:06 PM   #91
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:

果隻野其實d招有咩用~
第2招用黎仲咩?
Dark ranger好勁嫁...
用silence ban你d spell就pk,成班caster死~ \ /
仲有charm=free possession

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-03, 04:26 PM   #92
希羅
Game Master

引用:

的確係原碟+資料片~
咁係唔係老翻玩唔到,咁網吧個d未要好多錢
舊 06-28-03, 04:43 PM   #93
邦。AxC
Game Master
AxC

網吧o個d 買幾套正版就裝哂咁多部機架喇 !!
所以去網吧玩會撞CD-KEY !!!

舊 06-28-03, 04:58 PM   #94
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

大間個d都會部部機買架...
呢d正game實賺得返

死啦...一多野同hero亙打出skill就有少少lag...
搞到我想換機添......

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-

此篇文章於 06-28-03 05:00 PM 被 Sandalphon 編輯。
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-03, 05:56 PM   #95
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我想問下有咩網教人玩wc3
我覺得好難玩,玩左成年電腦都打唔倒,同人打仲唔得

舊 06-28-03, 08:42 PM   #96
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by FarSeer :

Dark ranger好勁嫁...
用silence ban你d spell就pk,成班caster死~ \ /
仲有charm=free possession
story mode扼左我呀~
story mode佢得2招再+level 6果招~

舊 06-28-03, 08:47 PM   #97
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 邦。AxC :
我o係west 玩 !! id:axcaxc
因為West 有好多特別game玩 !! 例如:三國無雙...Matrix !!
我都練緊Expansion ... 你玩咩種族??
我覺得Expansion 有好多野都唔同左!!! 對木0既需求勁大 !!
而d 兵需要0既$$ 都少左 !! 又要研究下新戰術喇!!
目前我鍾意用ORC: Bd+SH+食人妖矛兵+Grunt !!
你講果d custom game其實個個server都有~
我east呢邊連d高手都有一排狂玩呢d mini game~
本來我用NE架(DH萬歲!!!)~
不過Expansion undead好似好好玩~
我覺得expansion orc死敵係human呢~
spell breaker!!!除非orc唔玩shaman+doctor~

此篇文章於 06-28-03 09:09 PM 被 Hitomi 編輯。
舊 06-28-03, 08:52 PM   #98
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 最強幻象 :
我想問下有咩網教人玩wc3
我覺得好難玩,玩左成年電腦都打唔倒,同人打仲唔得
http://61.145.113.26/han/1/2/2/www.p...ight/warcraft/
有d文章都幾有用~而且又係中文~
不過最好就去download replay再睇睇相關戰術的文章~'
http://www.progamer.ru/war3/replays/
有好多高手replay~
news:visualmedia.com.hk
有warcraft newsgroup~

舊 06-28-03, 09:00 PM   #99
Kong
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDArthurKP
玩過expansion幾場
對人玩lan or 電腦都有玩過@@
UNDEAD 好好玩
UD0個隻MACHINE 好勁-o-

才是小隊長的工作
Kong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-03, 09:35 PM   #100
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
引用:

http://61.145.113.26/han/1/2/2/www.p...ight/warcraft/
有d文章都幾有用~而且又係中文~
不過最好就去download replay再睇睇相關戰術的文章~'
http://www.progamer.ru/war3/replays/
有好多高手replay~
news:visualmedia.com.hk
有warcraft newsgroup~
唔該哂,我考完試會去睇下,研究下

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天堂2有冇消息話幾時出open beta? majicman PC電腦遊戲討論版 218 08-24-03 06:24 PM
WarCraft 3 Frozen Throne Beta版 -- 目前版本 : Beta 304a chobits PC電腦遊戲討論版 55 03-25-03 07:07 PM
Warcraft III: The Frozen Throne圖片及介紹 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 02-09-03 01:04 AM

現在的時間是 01:14 PM

手機版 | APP版