Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-29-17, 10:19 AM   #2326
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: gun2506 查看文章
想問一下....手機抽大戰PT出金...

會不會有金貨幣

之前在大戰NET維修時抽過2金沒出貨幣...

昨晚12點左右抽中一金...不在大戰NET維修時抽中...

到現在也沒加貨幣

是被吃掉了還是不算進去的
大戰PT抽嘅應該無掛
打街機>手機得到大戰PT>抽卡出金>又返返去街機印卡 ( <-無乜理由世嘉會比人咁玩

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 10:19 AM   #2327
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: LR猫 查看文章
G SIR一齊打報仇號令拎旗跌品
其實諗得過 等1月拎左1點名聲先

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 10:53 AM   #2328
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
大戰PT抽無金貨,直頭乜貨都無,唔駛擔心無比人食到
比石抽到SSR至有金貨收

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 11:42 AM   #2329
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: gun2506 查看文章
想問一下....手機抽大戰PT出金...

會不會有金貨幣

之前在大戰NET維修時抽過2金沒出貨幣...

昨晚12點左右抽中一金...不在大戰NET維修時抽中...

到現在也沒加貨幣

是被吃掉了還是不算進去的
大戰PT抽唔會有貨幣

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 02:35 PM   #2330
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
見過人有幾百金貨
即係呢D人係堅課金抽?
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 02:41 PM   #2331
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
見過人有幾百金貨
即係呢D人係堅課金抽?
幾百金貨here//

其實keep住玩keep住清關(三傳最新進度+清緊難)
唔洗課金都有
例如呢排我比較歐,金券出春華,10連出雙馬超一小喬

鏟手遊保平安
舊 12-29-17, 03:45 PM   #2332
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
見過人有幾百金貨
即係呢D人係堅課金抽?
幾百金唔奇.....平時LOGIN派石,R下石都得
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 05:07 PM   #2333
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
荷記出現吉位

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 12-29-17, 05:25 PM   #2334
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
荷記出現吉位

Sent from my iPhone using Gaforum
今日荷記唔係有比賽咩?
琴日公佈今日打

係咪代表試機咋

鏟手遊保平安
舊 12-29-17, 05:27 PM   #2335
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
多左咁多set機 有吉位幾正常...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-17, 05:49 PM   #2336
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
今日荷記唔係有比賽咩?

琴日公佈今日打

係咪代表試機咋

等多陣應該會多人落場

舊 12-29-17, 10:23 PM   #2337
3headmonkey
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
Unhappy

引用:
見過人有幾百金貨
即係呢D人係堅課金抽?
不用課金, 我金貨都540, 銀銅貨都爆晒, 因為玩手游多過街機..
3headmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 01:51 AM   #2338
MR.CD-ROM
Game Master

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

曹休
下個VER新卡?
舊 12-30-17, 08:16 PM   #2339
doukelvin
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
有冇人知果個叫橙神既人係咩料
doukelvin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 08:29 PM   #2340
LR猫
ˊ_>ˋ

復仇號令又幾好推
二品中了

引用:
作者: doukelvin 查看文章
有冇人知果個叫橙神既人係咩料
做乜咁神心開新acc問神呀
定係你係神本人

鏟手遊保平安
舊 12-31-17, 01:49 AM   #2341
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
復仇號令又幾好推
二品中了

定係你係神本人
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 01:57 AM   #2342
6eo
美波様!

今次D印好難儲... 岩岩先第2張...

另, 想問下諸葛果電3智死唔死?
舊 12-31-17, 05:00 AM   #2343
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
前日至打到阿花

果枝雷二知確殺

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 03:59 PM   #2344
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
新之8部真係幾好頭先打10個人度打完印下卡就可以再打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 08:34 PM   #2345
doukelvin
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
引用:
復仇號令又幾好推
二品中了

定係你係神本人
CD Rom 姐
個三國志大戰 TG Group 有佢係度
煩到仆街 成個 ON9 咁
睇下有冇故聽
doukelvin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 01:28 AM   #2346
MR.CD-ROM
Game Master

其實點解香港仲未有霸者
因為太少機?
舊 01-01-18, 02:19 AM   #2347
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
其實點解香港仲未有霸者
因為太少機?
一直都有, 問題係留唔得耐姐

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 02:58 AM   #2348
MR.CD-ROM
Game Master

引用:
作者: b_boy 查看文章
一直都有, 問題係留唔得耐姐
我次次望RANKING最高都係1品
舊 01-02-18, 01:36 AM   #2349
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007

係咪應該將隻孫權換太史慈
唔知點解打綠色特別易輸,推埋黎武神/大德泊車好難守

舊 01-02-18, 09:34 AM   #2350
6eo
美波様!

朱進漢鳴又幾易上手, 只係完全唔識打反計同大弓
打左幾場已經可以係2品搵食, 繼續做緊1下2上looper
當升下兵法

btw 橙神事跡太多, 不能盡錄, 總之唔好應佢就得, 一應佢佢就高潮
最好有得block就block左佢啦

引用:
作者: maxwaver 查看文章
https://images.plurk.com/67Pa5wOSC1ip6cHtkocd.png[/img]

係咪應該將隻孫權換太史慈
唔知點解打綠色特別易輸,推埋黎武神/大德泊車好難守
打大德個d要習慣適當時候推d弓上去, 好多時係要甚至係要用弓白兵槍後面槍擊+防突,
唔係好易輸征同死支槍比人任突

不過你+4短時間號令打+5係難架啦
無得硬車要用甘寧赤火咁散打, 但我覺得幾難

引用:
我次次望RANKING最高都係1品
你知唔知幾難keep?
上到去場場打怪物仲要高勝率先keep到
有"極xx者"稱個d就係升過霸者

此篇文章於 01-02-18 09:38 AM 被 6eo 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 10:50 PM

手機版 | APP版