Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
axe1292 12:24 AM 01-08-13
有沒有人知邊度有得訂ガウェイン?
GN00508771 01:36 AM 01-08-13
作者: axe1292:
有沒有人知邊度有得訂ガウェイン?
未開訂.......
GN00508771 01:44 AM 01-10-13
話說 再版的007劍已經見到
PaladinX 03:54 PM 01-12-13
作者: GN00508771:
話說 再版的007劍已經見到
Could si Hing pls tell me where could we buy it? And how much? Coz I miss that Robot Spirit .....
kcclpk 04:31 PM 01-12-13
作者: PaladinX:
Could si Hing pls tell me where could we buy it? And how much? Coz I miss that Robot Spirit .....
Mk現貨最平都320
GN00508771 04:32 PM 01-12-13
哈哈哈 你去問其他版友
我唔係長註係香港@@
Dangerous-boy 08:36 PM 01-22-13

歴代ガンダムと夢の競演! ROBOT魂 エクストリームガンダム

kyo353 11:06 PM 01-22-13
KA版不肖子要10500YEN
AnTeD 11:23 PM 01-22-13
哇…成千銀港幣…
雖然話大隻成倍,都唔洗貴三倍掛?
肉羊哩咖 12:15 PM 01-26-13
隻Gundam Mk.V 有冇聲氣幾時有得訂?
GN00508771 11:16 PM 01-22-13
喂-.-R魂咋....10500YEN!?
kyo353 11:20 PM 01-22-13
作者: GN00508771:
喂-.-R魂咋....10500YEN!?
我最初眼殘睇到係15000yen添
呢隻有KA生個名點都貴D...
小嘉 11:23 PM 01-22-13
呢隻大成倍咩?

成千銀我不如買MB?
AnTeD 12:44 AM 01-23-13
作者: 小嘉:
呢隻大成倍咩?

成千銀我不如買MB?
初代高達 頭頂高十八米
不孝子 頭頂高二十六米
今期中文版HJ有對比圖,一陣我搵返本野映一映放上黎
小嘉 12:50 AM 01-23-13
就算真係大一倍

價錢點睇定價成千銀我覺得好無理
赤兵尉SETH 01:07 AM 01-23-13

mikemike 02:22 AM 01-23-13

Sar8 07:00 AM 01-23-13
10500羊我可以買Metal build嗎
dasw123 11:08 AM 01-23-13
作者: mikemike:
我有興趣,但問題落色係咪有圖中GUNDAM FIX既質素先?!
出來又係膠魂又千幾銀唔得你死...
nakakula 02:07 PM 01-23-13
作者: 小嘉:
就算真係大一倍

價錢點睇定價成千銀我覺得好無理
十成十係俾個好長期既講倒搞到個腦奶左幅射啦,唔係點會咁不智啫
seed0.0 02:40 AM 01-24-13

Dangerous-boy 07:39 PM 01-24-13
魂アイテム:ROBOT魂 〈SIDE KMF〉グラスゴー(亡国のアキトVer.)
赤兵尉SETH 03:16 AM 01-25-13
隻得煲Z造得好鬼精細

怪盜小G 10:08 AM 01-25-13
有無zz開盒包膠
赤兵尉SETH 04:02 AM 01-26-13
隻aegis因為上身橫左所以覺得搏頭細左,下盤前後甲都太大
腳個形狀就靚過MG版

作者: 怪盜小G:
有無zz開盒包膠
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51863347.html

標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後

返回主題版面