Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-07-02, 10:58 PM   #1
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
千嬅出 concert cd , vcd , dvd 內部消息~~~~~

01 ) 華星o既歌一定會有 ~~~
02 ) 一定會分 cd , vcd , dvd ~
03 ) dvd 極可能分 karaoke 版 & 欣賞版 ~DVD 欣賞版唔一定出 ...
04 ) 某一兩首歌可能會冇o左 ~~
05 ) cd 會收錄埋講o野 ~ vcd & dvd 唔會 ~~~

以上資料只供參考 ~~~~ ^^

此篇文章於 09-07-02 11:06 PM 被 URA 編輯。
URA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-02, 03:47 AM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
等佢出~~一直等緊~~~
但只會買欣賞版DVD~~無既唔買~~
向來買live都只買欣賞版....d卡拉ok版都無左個種feel
雖然無得現場睇,但都唔想比佢cut到變做一首首歌咁.....

舊 09-08-02, 10:11 PM   #3
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
希望保留講野部份啦~
我諗我會買DVD (DTS ver.)
講野都唔留就太過份啦

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 11:05 PM   #4
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

點解唔可以好似twins 同joey 咁一隻dvd 有晒呢.......???
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-04, 11:23 PM   #5
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: 瀨戶內海
點解唔可以好似twins 同joey 咁一隻dvd 有晒呢.......???
因為成本同發行商的市場策略唔同

舊 04-22-04, 01:20 AM   #6
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
但TWINS 同JOEY 總之係EEG 既DVD 同VCD 都CUT 左9成講野部份呢

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-04, 08:49 PM   #7
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

唔濟呀~~~

好似上次咁二個封面就慘....
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-04, 02:58 PM   #8
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
請留意頭post日期........
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-04, 06:19 PM   #9
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我覺得一隻concert碟,無左講野果part,會好無癮
例如 左倫右李,對話果part先係精髓
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Twins 零4好玩演唱會 [CD, VCD, DVD - 已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 24 03-25-04 01:44 AM
DVD 轉 VCD 問題 八仙果 手機資訊/電腦軟硬討論 1 03-10-04 12:33 AM
容祖兒 Show Up演唱會2003 - CD, 已發賣, DVD 12月19日發賣 ( Song List updated) JACKY Neo Music UNIVERSE 18 12-06-03 01:09 PM
urgent!請問邊度有得賣好似燕姿那Start concert DVD 的DVD盒? toro Neo Music UNIVERSE 0 08-31-03 12:09 PM
H-動畫發售日預定表 : 10月 彩子 H-GAMEの部屋 20 11-21-02 02:32 AM

現在的時間是 12:06 AM

手機版 | APP版