Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
HEAD_HUNTER 01:17 PM 04-23-19
作者: Penny仔:
唔知教練係進攻冇料定冇計
當你渣住westbrook果陣,你可以佈置戰術空間唔多
由手機版發出
同意,球團同球迷太吹捧Westbrook個三雙數據換嚟既後果,
成隊由始至終都係當佢刷數據 (不過我好質疑Donovan亦根本已經叫唔郁Westbrook)
Penny仔 01:34 PM 04-23-19
就算防守再好,都要有球星跳出黎爆開比分
今場Mitchell做到了

火箭又係炒晒3分所以輸....
由手機版發出
6eo 01:38 PM 04-23-19
JAZZ終於破蛋...

作者: HEAD_HUNTER:
同意,球團同球迷太吹捧Westbrook個三雙數據換嚟既後果,
成隊由始至終都係當佢刷數據 (不過我好質疑Donovan亦根本已經叫唔郁Westbrook)
上季PLAYOFF睇佢地對JAZZ, 今季對拓
D調度同戰術調整真係慢到... 同埋個對應力真係好低
都唔知係球員執行問題定係根本無諗過應對
上年可以怪MELO, 今年
Penny仔 01:52 PM 04-23-19
雷個進攻冇得執
都係佈置3d係出面,然後由pg同westbrook去舞
你見westbrook嘔血既pull up 3,就感覺到未必係coach問題
由手機版發出
Sar8 05:16 PM 04-23-19
呢幾年都冇睇雷
但聽其他人講WB「你要佢攻既時侯佢就傳,你要佢傳佢就夾硬來」
HEAD_HUNTER 11:11 AM 04-24-19
Rap 4:1 Magic
輸第一場之後直落4場無難度過關,希望輸果場真係敲醒班泡泡龍
Penny仔 11:38 AM 04-24-19
Lillard 半場34pts
一個勉強頂住對面兩個
由手機版發出
HEAD_HUNTER 01:08 PM 04-24-19
Lillard絕殺,Westbrook繼續第一輪無仇報
Sar8 01:12 PM 04-24-19
PG:西岸真係好難打
Penny仔 01:45 PM 04-24-19
睇到box score 真係噴飯
第4節雷明明head 住12-13分....
6eo 02:21 PM 04-24-19
WB 11/31.... 雖然又大三元
PG真係盡哂力... OKC最後個攻勢點解唔比PG...

WB終於唔使再 "Next Question", 可以變 "Next Season"
Penny仔 05:30 PM 04-24-19
作者: iamleoluk:
WB 11/31.... 雖然又大三元
PG真係盡哂力... OKC最後個攻勢點解唔比PG...

WB終於唔使再 "Next Question", 可以變 "Next Season"
因為westbrook係大佬
........至少佢冇pull up 3先啦

佢要諗諗點先幫到球隊
顯然刷大三元就沒有作用
由手機版發出
POISON 09:04 PM 04-24-19
只能講呢d英雄命唔係個個有
話說有統計30呎外今季佢12中8,其他人加埋都入得唔夠佢多,絕對唔係好彩

Penny仔 09:26 PM 04-24-19
本身佢就係遠程炮黎, Logo 唔係Curry專利

如果持球係Curry, 你會唔會比空間佢?
我唔會話呢個係Bad defense, 但呢球亦唔係Bad shot

死神杜成日都射呢D波啦
Penny仔 12:44 PM 04-25-19
勇士唔係輸吓嘛
如果Harrell 場場隊你20分
咁對火箭唔駛打了,對面後備有隻前半獸人
由手機版發出
Sar8 01:15 PM 04-25-19
火箭真係訓著教都笑出聲
不是藍星人 01:36 PM 04-25-19
勇士竟然 .....
Penny仔 01:59 PM 04-25-19
勇個rotation應該比人針住黎打
勇士而家射得既得curry, kt, kd
射手就得3隻,點都有段時間只得一隻在陣....然後對家針住你果一隻黎mark就搞掂
上季仲有west, nick young, mcgee 呢d幫你拎下分
今季仲要廢埋隻livingston, 即係剩返一隻ai

大飛果邊正選咬住唔失太多,跟住2nd出黎就打爆你
由手機版發出
6eo 08:01 PM 04-26-19
下場勇作客如果輸都好似有D危機

估唔到西岸頭2位都苦苦作戰緊
馬刺果然係黑馬, 搶7呢D真係驚金塊唔夠經驗/心理質素唔夠好會落馬
Sar8 08:55 PM 04-26-19
勇比人老八應該笑到面都黃
Greenhead 11:40 AM 04-27-19
GSW 最終都要打 35 號戰術
DC 97 12:27 PM 04-27-19
呢ROUND勇士表現就算去到下ROUND都好危
6eo 12:50 PM 04-27-19
勇今場D防守似樣好多, 唔用Bogut打all switch,
再間中double team Lou長老令佢完全入唔到狀態
Green D補位真係好到位

加上KD又著哂火, 半場已經36分, AI又完全打出身價,
Q3打完都應該已經分出左勝負
Penny仔 02:17 PM 04-27-19
唔係比人31分反cup, 成個series唔會咁辛苦
大飛無論輸幾多分都同你往死裡打
今場比分絕對反映唔到真正局勢...勇士已經出晒全力

Curry 同Klay 各自扭左一下,然後後日打箭
Sar8 08:56 PM 04-27-19
開頭隔離仲話大飛最岩搵狀態....貪佢火力唔夠但又有鬥志
而家唔方唔搵狀態啦,已經100% allin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面