Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Sar8 11:33 AM 06-06-19
有咩計,連最穩陣果個Looney都可以傷埋

如果靠呢個陣打落去應該5場就玩完
好似係4星以上合體都係咀咒咁,一定唔會好頭好尾過到個季尾,一定有人傷(仲要唔止一個)
柴崎幸 11:35 AM 06-06-19
要靠呢班人真係慘,而家出晒五個後備打,淨係喺外圍傳黎傳去,完全無作用可言...
Curry 點可能一個人打晒去支持多兩局?
Penny仔 11:39 AM 06-06-19
算係咁, 但真係守唔住...
呢度又顯出Klay 重要性, 今場速龍外線好多open look

而家唯有求神拜佛, 訓左2晚之後Klay 同KD會好返D可以出到
魚伕 11:40 AM 06-06-19
D.GREEN 今日太多冒險交波。。做左好多個TO。。
不過呢個陣容挨到第4節。。。都算係咁了。。

ANYWAY,因為咁。。

林書豪出一出,總算真係落場打過FINAL了。。
搖搖 11:41 AM 06-06-19
底薪組你想交到幾多貨

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
柴崎幸 11:44 AM 06-06-19
作者: 搖搖:
底薪組你想交到幾多貨
Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
我明呀,但見住open shot 同埋罰球都可以連續射失,點可能唔火?
魚伕 11:49 AM 06-06-19
今日表弟都打得比較失望。。。

無上場打得咁出色
Penny仔 12:07 PM 06-06-19
上一場表弟得分都唔係太出色
都預左佢今場會咁

其實係冇諗過速龍今日3分咁準,如果唔準仲有得搏下
呢方面今日勇士role player就交唔到貨既
由手機版發出
maxwaver 12:14 PM 06-06-19
咖哩今場爆哂珠啦季後賽新高了,勁多外星人三分
但Draymond 17分已經隊內第二高點打
條bench根本哂氣,你看看對面Ibaka
Sar8 12:28 PM 06-06-19
知道你主力傷剩一個
龍緊係打得放D又輕鬆D
你試下擺到5星陣班bench真係拉返個差距

今鋪真係學LBJ講傷病催毀了我們
羅姆 01:45 PM 06-06-19
依家咁既環境, 下場好大機會KDKT一齊出來救市啦
6eo 02:11 PM 06-06-19
見無KT無Looney都預左勇會輸

咖哩爆哂seed都無用...
成隊完全無第2個得分點
今朝都仲有個幻想係表弟爆發下拎番20分令勇偷到雞, 點知得4分...
Shadow 神 09:16 PM 06-06-19
作者: 羅姆:
依家咁既環境, 下場好大機會KDKT一齊出來救市啦
KT 應該出硬,但 KD 真係唔知
感覺上佢好似收左咧然後扮仲有機會出咁 ...

如果 KT 可以 100% 都仲有得打,如果唔係 GSW 應該涷過水
始終 bench 太弱 ... 我覺得最慘係 livingston 好似變左 0 射波咁 ...
搖搖 09:23 PM 06-06-19
KD真係好迷, 今日完場見佢隻腳仲用緊冰敷
雖然已經有練波, 但望下表弟
就算出得, 有幾多成狀態真係好難講
Penny仔 09:45 PM 06-06-19
冰敷就OK既, 應該係做完復健
成場波幾粒鐘, 唔會係休息室冇野做...
不過佢個傷真係得個等字

今日如果係某D old school教練, Klay可能已經出左

勇士今日打落都幾絕望, 而家變陣空間係零......
okabe 09:54 PM 06-06-19
KD唔同表弟既級數
出得番起碼會分擔到一部份時間
今日Curry 全程都要爆SEED,無回血時間
表弟剩係行行企企交下波駁腳
連BOGUT 都打得好過佢
Penny仔 04:28 AM 06-07-19
KD OUT
KT IN

另Lonney可能復出.....
由手機版發出
搖搖 10:40 AM 06-07-19
Looney反而有機會出得...咁博

6eo 09:55 PM 06-07-19
KD仲唔出真係唔使打Final ...
Penny仔 07:31 AM 06-08-19
Lonney復出.....大家都拼了
勇士下季開唔開到500萬比佢
由手機版發出
搖搖 09:36 AM 06-08-19
UFA ...勇士都出唔起錢留佢
估唔到咁快出得番仲有貨交

半人馬-RigiL- 09:40 AM 06-08-19
表弟好唔掂。。。
由手機版發出
Sar8 10:05 AM 06-08-19
兩邊手感都好差
勇士仲要多TO
魚伕 10:07 AM 06-08-19
KT復出,多個進攻點差好遠

不過勇士明明打得好過上場咁多都拉唔開。。
有D暗湧⋯⋯
Penny仔 10:11 AM 06-08-19
進攻把握唔好, 失誤多
Curry 今日唔準, 仲有表弟D波........
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面