Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
野良猫 11:16 PM 07-17-17
作者: 信長:

3千幾人抽250 部機 >.<
入面有冇神谷呢

作者: 赤武神:
期待7月21日既景況!
暴動

為發洩冇得玩S2一班玩家將各種顏色油漆於街上到處亂油,連一般人都唔放過
MultiPASS 11:19 PM 07-17-17
期待7月21日既景況!
上周日秋葉原已經有五千人排...21日真係不敢想像...

http://ニンテンドースイッチ.com/hard-info/9995/

信長 11:27 PM 07-17-17
好誇張...
IDGAF 11:39 PM 07-17-17
睇完覺得就算有迷你版Dock都無用,
除非佢出個輕巧的旅行用火牛~!

SFANS Switch Pocket Dock Review: The Best Replacement Dock?

https://www.youtube.com/watch?v=w0HGUEP8RcM

Is this the best portable dock for Switch? Tom weighs up the strengths and pitfalls of the SFANS, a new adapter with the same functionality of the official Switch dock, but in a tiny palm-sized form factor.

赤武神 01:16 AM 07-18-17
作者: 野良猫:
入面有冇神谷呢
神谷買左機好耐(唔記得邊個幫佢買,係Nintendo store 紅色盒機),話煲Zelda煲到唔知時間
野良猫 08:59 AM 07-18-17
神谷買左機好耐(唔記得邊個幫佢買,係Nintendo store 紅色盒機),話煲Zelda煲到唔知時間
煲到唔知時間實屬正常
阿聰 10:38 AM 07-18-17
日本真係太誇張啦……7.21會唔會暴動架……3XXX人抽250部SWITCH。
蚊蚊 12:32 PM 07-18-17
今個月打算入機連FATE....好奇知唔知ACG 會場 會唔會有機買?
如果無去信和買算...
蚊蚊 12:32 PM 07-18-17
作者: MultiPASS:
有,日服eshop都有寫。
謝回覆~
Eking 12:42 PM 07-18-17
作者: ELT:
有冇話幾時左右?
...多貨有用咩? 香港到依家D貨都未散哂.....班零售唔生性你都冇法~
IDGAF 02:41 PM 07-18-17
期待7月21日既景況!
日本排成咁,
不如搭程飛機過嚟香港買算啦…
Gundam MK-2 02:46 PM 07-18-17
作者: 蚊蚊:
今個月打算入機連FATE....好奇知唔知ACG 會場 會唔會有機買?
如果無去信和買算...
9成9唔會有
否則港任實有宣傳

死左條心去信和買比較實際
赤武神 03:54 PM 07-18-17
作者: LEGOCAPTOR:
日本排成咁,
不如搭程飛機過嚟香港買算啦…
在日本要買都好簡單,暫時日本switch炒到5萬yen左右(比得起就買到),搭飛機來回仲要保養係另一問題
野良猫 05:20 PM 07-18-17
想問有用手制套嘅版友,啲制會唔會難禁咗?
見魷魚手制套好想買但又驚難禁咗
ROCAS 10:10 PM 07-18-17
想問一下, 如果旅行的話, 是否帶pro制送的type C線再插落5V/2.1A的家用USB分插便可?
只係邊充邊玩會追唔上電的流失咁解?
Eking 11:50 PM 07-18-17
作者: ROCAS:
想問一下, 如果旅行的話, 是否帶pro制送的type C線再插落5V/2.1A的家用USB分插便可?
只係變充變玩會追唔上電的流失咁解?
基本上得好少尿袋追得上個電量(明顯地), GOOGLE下就知, 有WEBSITE寫明TOP5 邊個牌子
ELT 07:39 AM 07-19-17
其實咁樣叉住電玩,粒電咪好快打柴?
野良猫 07:58 AM 07-19-17
作者: ELT:
其實咁樣叉住電玩,粒電咪好快打柴?
都市人啲手機咪又係咁樣叉住用
有幾人多會熄機先叉電?
信長 10:09 AM 07-19-17
Nintendo Switch Online App is now available for download (App Store Link)
https://itunes.apple.com/au/app/nint...e/id1234806557

Android
https://play.google.com/store/apps/d...ndo.znca&hl=en
野良猫 10:22 AM 07-19-17
作者: 信長:
Nintendo Switch Online App is now available for download (App Store Link)
https://itunes.apple.com/au/app/nint...e/id1234806557

Android
https://play.google.com/store/apps/d...ndo.znca&hl=en
你所在的國家……

點樣先dl到日版?
要搞vpn?
信長 10:33 AM 07-19-17
我部廢機裝唔到 >.<
Gundam MK-2 10:35 AM 07-19-17
作者: 野良猫:
你所在的國家……

點樣先dl到日版?
要搞vpn?
google一下Nintendo Switch Online apk
不過裝左都未用得
野良猫 10:40 AM 07-19-17
作者: Gundam MK-2:
google一下Nintendo Switch Online apk
不過裝左都未用得
Thx,已裝
DMRevolution 11:39 AM 07-19-17
維謢中=W=
ROCAS 11:39 AM 07-19-17
作者: Eking:
基本上得好少尿袋追得上個電量(明顯地), GOOGLE下就知, 有WEBSITE寫明TOP5 邊個牌子
其實我都只係諗住係酒店度玩一陣就算, 所以唔預要邊玩邊叉
主要諗緊如果玩住後瞓教時叉的話,
用咁GE裝備(5V/2.1A usb插+pro條type C)夠唔夠應付
(唔想帶埋本身部機個火牛...)
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108  ... 最後

返回主題版面