Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119 519 1019  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
newb 11:49 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
根本我就好懷疑班友唔止係開發新手
分分鐘都唔知有無自己做過其他手機game player既...

講真由首抽階段已經想cap水就已經錯晒 做臭自己個名
2014先開、得30人到既公司接左依加話唔定係最高負荷?級既project
stcdavidhk 11:50 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
根本我就好懷疑班友唔止係開發新手
分分鐘都唔知有無自己做過其他手機game player既...

講真由首抽階段已經想cap水就已經錯晒 做臭自己個名
我都有咁ge感覺,本身第一次做手機game搞到成日要維護都算

基本game setting(如選攻擊次序冇得改)之類都有問題

game平衡度已經被講到厭

最嚴重係抽池,首抽冇5星,個池夾禮裝加角色rare同出現率低到極致。
正常咁多年唔同廠都出過無數手機遊戲,只要參考下最出名的成功例子就ok
好明顯俾人感覺係開發班友重停留係手機game剛掘起時個年代想法
而且連試玩都冇,所以隻game至搞成咁
ouki 11:55 PM 08-03-15
作者: stcdavidhk:
我都有咁ge感覺,本身第一次做手機game搞到成日要維護都算

基本game setting(如選攻擊次序冇得改)之類都有問題

game平衡度已經被講到厭

最嚴重係抽池,首抽冇5星,個池夾禮裝加角色rare同出現率低到極致。
正常咁多年唔同廠都出過無數手機遊戲,只要參考下最出名的成功例子就ok
好明顯俾人感覺係開發班友重停留係手機game剛掘起時個年代想法
而且連試玩都冇,所以隻game至搞成咁
攻擊次序冇得改真的不是問題
小嘉 11:57 PM 08-03-15
攻擊次序呢D少事
只係其他野太衰放大晒D缺點
ouki 11:59 PM 08-03-15
不過職業差太明顯係一個問題
鈴蘭 12:03 AM 08-04-15
職業差之前 比我hold卡先啦sosad
Cowlex 12:04 AM 08-04-15
作者: 小嘉:
咁你地曜日點算/高難度點算
助拳無一世,靠自己最實際
等佢nerf關卡難度
Asurada 12:04 AM 08-04-15
大家忘記佐TM本來只係做同人
鈴蘭 12:06 AM 08-04-15
作者: Asurada:
唔關TM事
係所托非人
小嘉 12:06 AM 08-04-15
作者: Asurada:
隻GAME 營運唔係TM
TM 只係比佢地借個名
朔望~ 12:15 AM 08-04-15
最簡單
我按錯左張卡想CANCEL返/上一步都唔得...
小嘉 12:23 AM 08-04-15
作者: 朔望~:
最簡單
我按錯左張卡想CANCEL返/上一步都唔得...
其實真係問題唔大
你當打仗無得番轉頭就得
PAD 轉錯珠都無得回手
psidef 12:53 AM 08-04-15
我覺得佢地可以開一章, 講返去2015打一群不斷開新AC嘅黑化Player英靈, 救返個Server令故事繼續......
newb 12:56 AM 08-04-15
作者: psidef:
我覺得佢地可以開一章, 講返去2015打一群不斷開新AC嘅黑化Player英靈, 救返個Server令故事繼續......
本game第一Event活動
psidef 12:59 AM 08-04-15
作者: sohippy:
本game第一Event活動
又或者......個設施一開波原來係受到我地襲擊.
朔望~ 01:05 AM 08-04-15
作者: 小嘉:
其實真係問題唔大
你當打仗無得番轉頭就得
PAD 轉錯珠都無得回手
咁我都明
所以我只期望佢搞返好部轉蛋機就夠
a147852987 02:36 AM 08-04-15
儲40石十抽真係伏到喊
4張4星禮裝,但一個角色都無係咩巫術
Cowlex 02:47 AM 08-04-15
點解唔聽日先抽...
小嘉 03:15 AM 08-04-15
師兄咁睇唔開...
朔望~ 03:30 AM 08-04-15
點解唔等多幾日呀
話唔埋會執笠前清貨大涪價
貞德放題 青NEET放題
T.K. 07:37 AM 08-04-15
我最好的朋友myname.......
R.i.p.
gingq7 07:58 AM 08-04-15
不停抽了幾日都無5星人,
但經過一輪以物易物後, 終於得到韋伯和穿刺 (2個acc)

開局玩住先算....
鐵之侍 08:40 AM 08-04-15
在維修前擦了一堆經驗卡升級,幸運地抽到4 個英靈,雖然兩隻重複了但可強化寶具沒浪費(之前不懂這樣抽了兩次小次郎沒強化他}
rfdingo 10:14 AM 08-04-15
From Haha
【閒聊】大概知道myname大軍是怎麼回事了
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...snA=958&tnum=1
鈴蘭 10:16 AM 08-04-15
作者: gingq7:
不停抽了幾日都無5星人,
但經過一輪以物易物後, 終於得到韋伯和穿刺 (2個acc)

開局玩住先算....
唔玩果個射過黎得唔得/
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119 519 1019  ... 最後

返回主題版面